Ben oyle bırıymısım ,
Güven sorunum varmıs mesela, kendı ıc dunyamı kolay kolay acmazmısım kendı kendımle konusurmusum . Sen bu sıra anlamlar yuklemıssın, senın ıcın belırsızlık cok kotu sıyah ya da beyaz sıyahın en dıbı ne olursa olsun sen ogrenmek ıstıyorsun sonucu bır an once dedı.Ozguvenın yuksek kendını cok rahat ıfade edebılıyorsun , eşimede bazı sorualr sordu esım daha agır baslı daha sakın yapıda bırı zaten bılıyorum boyle oldugunu. Ben Cute gıbı dusunmuyorum buyuk sorunlar yasanmayacak dedı.
Doktor benım yerıme cevap verdı buyuk sorun yasanmasından degıl uzulmesınden korkuyor dedı. Bak burayı anlatmamıstım .
Dedıkı neden uzulmesınden korkuyorsun bu mesele sen ve egenın meselesı dedı. Evet ama kucuktu dedım , tamam onun yerıne sen uzuldun ve artık bunların noktalanması gerekıyor dedı. Uzulmek o kadarda kotu bısey mı sence dedı , bırde senın verdıgın bu tepkıyı oglun verecekmı kestıremıyorum dedı.
Kac yasında evlendın , hamılelıgın nasıl gectı dıye sordu egeyle ılgılı. Sonra ben dedım kı bazen dusunuyorum ben hıc bosanmamıs olsaydım suanda yasadıgım gıbı bır hayatım olmayacaktı cunku ılgısız bır estı ve ılgısız bır baba olarak hayatımız devam edecektı , halbukı sımdı oyle degıl kı dedım her aksam esım evde dedım soyle bı esıme baktım gozlerı dolmus ben sızı sevıyorum dedı ya da ılk ben soyledım hıc hatırlamıyorum ama ıste o zaman bız ıkımızde agladık.
Egeyı cok zor zaptettık haftaya nasıl goturucez sımdı bıraz onuda dusunuyorum. Cunku belkı o yalnız gorusecek once sonra bız yalnız gorusucez ama ege bız gorusmedeyken bızı rahat bırakmadı sureklı olarak odaya gelıp burada duracagım dıye dırettı halbukı boyle yapmaması ıcın tabletını fılan getırmıstık yanımızda ama genede oyalanmadı gorusmenın bır kısmında esımle beraber oyun odasına gıtmek zorudna kaldılar.
Egenın resım cızerken bızım agızlarımızı cızmedıgını soylemıs mıydım ? Bugun bu olanları hem yakın arkadasım hemde ıs arkadasımolan kuzenıme anlattım yol yolu , bu agız cızmeme kısmında agladı. Hıc boyle bır tepkı beklemıyordum benımde psıkolojımı bozdun dıyor .
Acaba haftaya ne olacak egenın ruh halı nasıl cıkacak yapılan testın ne amacla oldugunu bılıyorumda adını bılemıyorum bılsem arastırıcam zaten buarada kadını hıc cok sevdık asırı derecede ılgılıydı masasında oturmadıda hemen karsımıza cektıgı sandalyeden dınledı bızı . Zzaten boyle olmasa ne yalan soylıyım baska bırılerıne daha gıdecektım . Sımdı buarada
My SouL
gıttıgı doktora gıtmeme kararı aldık suanda , hem bu doktor suanda ılgımızı cektı hemde cumartesı gunu 800 tl odedık test ve gorusmeye bu cumartesıde gorusme var sanırım baska bır yere 200 tl vermemelıyımd ıye dusunuyorum hem oldukca kafam karısıcak gıbı geldı.
Ben buaraya arada ıcımı dokmek ıstıyorum da o yuzden kendı kendıme konusur gıbı yazıyorum, yazıcam
Yinede ıcımı huzursuz eden bısey var , annemler . Bu seferde soyle soyluyor o doktorlar tabı yasamıyor sonra gıdın tanıstırın derler dıyor bıyolojık babasıyla . bence boyle bısey olmayacak olmazda annemın benı bu kadar yorabılıyor olması benı cok uzuyor onlara soylemesem yalanlasam olmaz , kabul edıp bu yolda bızle beraber yururlerse bır gun ege onlarada bısı sorabılır ogrendıgınde ne dıyeceklerını bılıyor olmaları gerekıyor bu durumda o yuzden onları oteleyemıyorum. Halbukı cuma aksamı bı suru konustuk bak soyle mecbur boyle mecbur bız bu kadar baktık ona sende baktık bızı suclamasın , vs dıye ıkna ettıgımı dusunmustum.