bebişim.Bende sımdı @My SouL ıle gorusuyordum
O kadından randevu alamadık kesın ve net bır sekılde danısan almıyormus artık, umurunda degılız.
Kuzenım bır lıste gonderdı sunu onerıyorum dedı dırek onu aradım ben , konu neydı dedıler her hafta geleceksınız dedıler 300 tl 1 saatlık seans ama sanırım bu cok yuksek bır meblagve klınık nısantasında bolgeyemı verecegım parayı doktorun ıyılıgınemı yıne kafam karıstı
Arkadaşım,oğlum orta 2de.Okulda zaman zaman kavgalar oluyor tabii.Oğlum bazen çok öfkeli çok üzgün geliyordu eve.Yatağına girip ağlıyordu.Bir yolunu bulup konuşturduğumda,arkadaşının çelme takıp düşürdüğünü,ya da vurduğunu söylüyordu.
Bizde her yaştan kuzen olduğu için,onların kardeşleri olduğunu,canlarını acıtmamalarını,yumuşak olmaları gerektiğini öğretiyoruz çocuklarımıza...Fakat okuldaki yaşadıklarını öğrenince,oğlum,kimseye haksızlık etme,ama haksızlığa da uğrama.Durup dururken kimsenin canını yakma ama, sana vurana sende vur,.kendini koru dedim.Bunu bir iki kere yapmış,anne,artık bana bulaşmıyor,oh be demeye başladı.Yani çocukları çok naif yetiştirmek bazen zarar veriyor.Eleştirenler olacaktır belki ama,artık böyle düşünüyorum
Hep en kötü senaryoyu getiriyorum aklıma. Aman oğlum düşer kafasını vurur, kolu bacağı kırılır sonra üzülürüz diyordum ama kendini korumayı öğrenmesi gerek. Daha anaokuluna gidiyor benimki, çok şükür böyle birmşey yaşamadık ama oğlumu bırakıp alırken tenefüste gördüklerim acayip geriyor beni.kesinlikle doğru . ilk vuran sen olma diyorum ben de hep .kendini koru ve vur . şimdi şimdi daha iyi . ama öyle yapılı bi çocuk değil . cılız . ama güçlü. beni bile deviriyor boğuşurken . gücüm yetmiyor .
Yapacagını sanmıyorum , bız bu konuda gecen sene okulda yapılan semınerlere katılmıstıkHep en kötü senaryoyu getiriyorum aklıma. Aman oğlum düşer kafasını vurur, kolu bacağı kırılır sonra üzülürüz diyordum ama kendini korumayı öğrenmesi gerek. Daha anaokuluna gidiyor benimki, çok şükür böyle birmşey yaşamadık ama oğlumu bırakıp alırken tenefüste gördüklerim acayip geriyor beni.
Bazen bakıyorum bir çocuğu almışlar araya tekmeliyorlar. Ayırıyorum ama oyun oynuyoruz biz diyorlar. Çok tehlikeli diye anlatıyorum ama nereye kadar.
Neden çocuklar böyşe şiddet eğilimli anlamıyorum. Benim oğlum da yapar mı acaba diye düşünüyorum. Yaparsa çok üzülürüm ya
Canım,başını çarpar filan diyorsun ya haklısın,ama bizim çocuklar mülayim,sert olsalar ne yazar.Allah rast getirmesin öyle bir şeyi kimseye.Ama kendilerini becerebildikleri kadar korumalılar.Oğlumun okulu oldukça kalabalık.Gecen haftalarda dediki,anne bugün ambulans geldi okula,bir çocuğa arkadaşları oynarken zarar vermiş,bir daha yürüyemeyecekmiş,Aman yarabbi şok oldum,sınıf velilerinden bilgi almaya çalıştım.Evet bir olay olmuş,fakat bir kaç.günde dönecekmiş okula.Çocuklar arasında böyle yayılmış.Hep en kötü senaryoyu getiriyorum aklıma. Aman oğlum düşer kafasını vurur, kolu bacağı kırılır sonra üzülürüz diyordum ama kendini korumayı öğrenmesi gerek. Daha anaokuluna gidiyor benimki, çok şükür böyle birmşey yaşamadık ama oğlumu bırakıp alırken tenefüste gördüklerim acayip geriyor beni.
Bazen bakıyorum bir çocuğu almışlar araya tekmeliyorlar. Ayırıyorum ama oyun oynuyoruz biz diyorlar. Çok tehlikeli diye anlatıyorum ama nereye kadar.
Neden çocuklar böyşe şiddet eğilimli anlamıyorum. Benim oğlum da yapar mı acaba diye düşünüyorum. Yaparsa çok üzülürüm ya
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahBizi unutmadiniz değil mi?
Birazdan evden çıkıyoruz egeye seni tanıştırmak istediğim bir abla var sonrada gezecegiz dedim neyseki kimdir nedir niye diye sormadi umarım çok büyük hatalar yapmamisizdir umarım güzel şeyler duyariz
Sıkıldığını söylemesi bile belki başk bişeyin açıklamasıdır.Bu arada ben şuanda egenin yanındayım yani paravandan dinliyorum ege hiç ilgilenmiyor sorularla sürekli sıkıldığını söylüyor nekadad yararlı olacak bu test anlamadım
İnşallah en güzel şekilde geçecek ve atlatacaksınız bu dönemi. Umutla bekliyorum güzel haberlerini.Test gelişim testi gibi bi şey dedi hatırlamıyorum egenin iç dünyasında ne var ege nasıl biri duygusalmi guclmu va bunların ortaya çıkması için dedi. Bu tar şeylerin bi kriteri olmaz çocugun yapısına ve ailenin tavırlarına bağlı değişir sekli değişir zamanı değişir dedi. Test sonucu hafta içi cikicak rapor yazılacak yani cumartesi tekrar randevu var
Sıkıldığını söylemesi ve bilmiyorum diye cevap vermesininds bir anlami var dedi uzman ama bana öyle gelmedi egeyi tanıyorum kadın ona sorular sorarken sandalyesini döndürüp masadaki eşyalara bakıyordu. Yine gece uyudum mu uyumadimmi belli değil aklımda Hep ayni dusunce ege çok uzulecek mi ? Kadın bazı aileler tereyağından kil ceker gibi hallederken bazıları enkaza donuyor dedi sizi kandiramicam işiniz gerçekten zor ve ciddi ancak herkes ayni olaylara ayni tepkiyi vermez dedi. Rüyamda bunun etkisiyle ege bana bir adam için benim öz babam büymüş diyordu kabus gibi ya.
Neyse kadına iki uzmanla görüştük biri bize yardımcı olacak kişi diğeri ise egenin testini yapan ve raporu yazan kişi. Neyse bizimkine bi kaç Biside sordum eşim odada yokken ne denecek ege kusura bakma bu senin gerçek baban değil üvey baban mi diyeceğiz dedim kadın bana imali bir şekilde gerçek baba buradaki adam değil mi? Dedi. Çok sanslisiniz sizinle buraya kadar gelmiş size çok değer veriyor uzulmenizi hic istemiyor dedi. Görüşmenin sonuna doğru kesimde varken tabi ben sürekli bir şekilde ağladım esimin bizi çok sevdiğini söyledim esimdd bende sizi çok seviyorum dedi aynı koltukta bir uçta o bir uçta ben oturuyordu sarildik agladik
Umurumda olan bizim uzulmemiz değil sadece Ege yi düşünüyorum Allahım yardim etsin insallahta Egede bunu atlatsin insallah