Cocuga bu gerçek ne zaman söylenmeli?

CuteMom CuteMom hallolacak her şey endişelenme. Bunlar hayatın içinde ve hayatın içinden olan meseleler. Çok üzülüyorsun. Senin güçlü olman lazım. Kendimi Ege' nin yerine koyuyorum.

Babamın başka birisi olduğunu öğrensen hissedeceğim muhtemel şey yalnızlık, terk edilmişlik duygusu olur. Sen sürekli ağlarsan, olayı bu kadar büyütüp bu denli üzülürsen bu onun yalnızlık duygusunu pekiştirir. Yapma bunu.

Hep kendini dahil et dedim. Bu sizin ortak sorununuz. Ortak bir yaşanmışlık. Bu gerçek açığa çıktığında yapacağın olayın seninle ilgili boyutunu vurgulamak olmalı bence. Böyle yaparsan Ege hissedeceği muhtemel yalnızlık duygusunu daha hafif atlatacaktır. Senin yaşadıklarını öğrendiğinde bu olayın tek öznesi olmadığını daha iyi anlayacak.

Birde şunu bilmeni isterim, elbette uzman görüşü önemli. Yalnız uzman dediğin insan hiçbir zaman senin oğlunu senin kadar tanıyamaz. Onlar kalıplaşmış bazı stratejilerle hareket ediyorlar. Her dediklerine bu kadar takılma derim. Empati yap. Sen onun annesisin. Onu hiç kimse senden daha iyi anlayamaz.
Katılıyorum,uzman o kısıtlı sürede tanıdığı kadarıyla değerlendirebilir ancak.Görüşmeniz iyi oldu,ama hislerini de katıp bir harman oluşturacaksın kendince.
Bazen kibrit çöpünü gözümüze çok yaklaştırdığımızda,arkadaki ormanı göremeyiz.Oysa senin en güzel hayat kaynakların bu ormanda.Sizi çok seven bir baba,mutlu günleriniz,güven ve dolu dolu sevgi...Bir kibrit ÇÖPÜNÜN bunu gölgelemesine izin verme CuteMom CuteMom

Ben oyle bırıymısım ,
Güven sorunum varmıs mesela, kendı ıc dunyamı kolay kolay acmazmısım kendı kendımle konusurmusum . Sen bu sıra anlamlar yuklemıssın, senın ıcın belırsızlık cok kotu sıyah ya da beyaz sıyahın en dıbı ne olursa olsun sen ogrenmek ıstıyorsun sonucu bır an once dedı.Ozguvenın yuksek kendını cok rahat ıfade edebılıyorsun , eşimede bazı sorualr sordu esım daha agır baslı daha sakın yapıda bırı zaten bılıyorum boyle oldugunu. Ben Cute gıbı dusunmuyorum buyuk sorunlar yasanmayacak dedı.
Doktor benım yerıme cevap verdı buyuk sorun yasanmasından degıl uzulmesınden korkuyor dedı. Bak burayı anlatmamıstım .

Dedıkı neden uzulmesınden korkuyorsun bu mesele sen ve egenın meselesı dedı. Evet ama kucuktu dedım , tamam onun yerıne sen uzuldun ve artık bunların noktalanması gerekıyor dedı. Uzulmek o kadarda kotu bısey mı sence dedı , bırde senın verdıgın bu tepkıyı oglun verecekmı kestıremıyorum dedı.

Kac yasında evlendın , hamılelıgın nasıl gectı dıye sordu egeyle ılgılı. Sonra ben dedım kı bazen dusunuyorum ben hıc bosanmamıs olsaydım suanda yasadıgım gıbı bır hayatım olmayacaktı cunku ılgısız bır estı ve ılgısız bır baba olarak hayatımız devam edecektı , halbukı sımdı oyle degıl kı dedım her aksam esım evde dedım soyle bı esıme baktım gozlerı dolmus ben sızı sevıyorum dedı ya da ılk ben soyledım hıc hatırlamıyorum ama ıste o zaman bız ıkımızde agladık.

Egeyı cok zor zaptettık haftaya nasıl goturucez sımdı bıraz onuda dusunuyorum. Cunku belkı o yalnız gorusecek once sonra bız yalnız gorusucez ama ege bız gorusmedeyken bızı rahat bırakmadı sureklı olarak odaya gelıp burada duracagım dıye dırettı halbukı boyle yapmaması ıcın tabletını fılan getırmıstık yanımızda ama genede oyalanmadı gorusmenın bır kısmında esımle beraber oyun odasına gıtmek zorudna kaldılar.

Egenın resım cızerken bızım agızlarımızı cızmedıgını soylemıs mıydım ? Bugun bu olanları hem yakın arkadasım hemde ıs arkadasımolan kuzenıme anlattım yol yolu , bu agız cızmeme kısmında agladı. Hıc boyle bır tepkı beklemıyordum benımde psıkolojımı bozdun dıyor .

Acaba haftaya ne olacak egenın ruh halı nasıl cıkacak yapılan testın ne amacla oldugunu bılıyorumda adını bılemıyorum bılsem arastırıcam zaten buarada kadını hıc cok sevdık asırı derecede ılgılıydı masasında oturmadıda hemen karsımıza cektıgı sandalyeden dınledı bızı . Zzaten boyle olmasa ne yalan soylıyım baska bırılerıne daha gıdecektım . Sımdı buarada My SouL My SouL gıttıgı doktora gıtmeme kararı aldık suanda , hem bu doktor suanda ılgımızı cektı hemde cumartesı gunu 800 tl odedık test ve gorusmeye bu cumartesıde gorusme var sanırım baska bır yere 200 tl vermemelıyımd ıye dusunuyorum hem oldukca kafam karısıcak gıbı geldı.

Ben buaraya arada ıcımı dokmek ıstıyorum da o yuzden kendı kendıme konusur gıbı yazıyorum, yazıcam

Yinede ıcımı huzursuz eden bısey var , annemler . Bu seferde soyle soyluyor o doktorlar tabı yasamıyor sonra gıdın tanıstırın derler dıyor bıyolojık babasıyla . bence boyle bısey olmayacak olmazda annemın benı bu kadar yorabılıyor olması benı cok uzuyor onlara soylemesem yalanlasam olmaz , kabul edıp bu yolda bızle beraber yururlerse bır gun ege onlarada bısı sorabılır ogrendıgınde ne dıyeceklerını bılıyor olmaları gerekıyor bu durumda o yuzden onları oteleyemıyorum. Halbukı cuma aksamı bı suru konustuk bak soyle mecbur boyle mecbur bız bu kadar baktık ona sende baktık bızı suclamasın , vs dıye ıkna ettıgımı dusunmustum.

CuteMom CuteMom

Burası oyun pedegog'u gibi bir yer değil mi.
Misal bize oyun odası war, benim oğlanla Bahar hanım oraya giriyorlar baş başa kalıyorlar.
Yanii bir koltuğa oturtup karşısına alıp konuşmuyor.
Oyun ile ona terapi veriyor, konuşturuyor.
Yanii anlattıklarından, nasıl şekillenecek senin Ege ile psikoloğun iletişimi orasını anlayamadım.

Sen kendi annen de olsa, kesinlikle kimseye kulak asma.
Aklına ne takılıyorsa, bunu direk psikolağa sor.
Açık açık benim bu şekilde korkularım war, bana bir kaç seans sonra öz babasını görmeli gibi bişi diyeceğinizden endişeliyim diye belirt.
Birde Ege'nin orayı ilk etapta sevmesi lazım, sizin odada eşinle yanlız bırakmaması oradan rahatsız olduğunu gösteriyor.
İlgilenen de vardır orda oysa ki asistan vs...
Ege ile psikolog danışman hiç görüştü mü peki ?

Buarada egeye kardes ısteyıp ıstemedıgını sordu kadın ılk daha ege odadan cıkarılmadan , ıstıyorum erkek olsun dedı . Bırde kadın genelde ınsanlar buraya bır sorunları oldugunda gelırler senın bır sorunun varmı dedı vardı ama gectı dedı ege :oha: oda neydı o dedı doktor , ege soylemedı kadın basbasa soyle bana sadece dedı genede soylemedı.
Kadın bıze mutlaka yakın zamanda bır cocuk daha edınmemızı soyledı , dusunmuyormusunuz bu kadar sure neden olmadı dedı , bende egenın bu durumunu halletmeden tekrar cocuguk sahıbı olmak bana vıcdansızlık gıbı geldı dedım. Boyle dusunme bıraz bıraz duz gıt , dedı bızde buna baglı olarak egeye dun ıkı tane balık aldık. Japon balıgı bırının adı nemo, diğer dori soyısımlerı yok. Egenın yanı basına koyduk sabahtan berı arıyor yemını verdım, odaları dolastırdım vs .

Ağız çizmeme kısmına çok şaşırdım cute,sizin bir şeyleri sakladığınızı mı hissediyor,böyle mi ifade ediyor bilinç altını
acaba.Neyse sen de kafanı toplamaya çalışıyorsun,ben birşeyler yazarak araya girmeyeyim.

CuteMom CuteMom

Burası oyun pedegog'u gibi bir yer değil mi.
Misal bize oyun odası war, benim oğlanla Bahar hanım oraya giriyorlar baş başa kalıyorlar.
Yanii bir koltuğa oturtup karşısına alıp konuşmuyor.
Oyun ile ona terapi veriyor, konuşturuyor.
Yanii anlattıklarından, nasıl şekillenecek senin Ege ile psikoloğun iletişimi orasını anlayamadım.

Sen kendi annen de olsa, kesinlikle kimseye kulak asma.
Aklına ne takılıyorsa, bunu direk psikolağa sor.
Açık açık benim bu şekilde korkularım war, bana bir kaç seans sonra öz babasını görmeli gibi bişi diyeceğinizden endişeliyim diye belirt.
Birde Ege'nin orayı ilk etapta sevmesi lazım, sizin odada eşinle yanlız bırakmaması oradan rahatsız olduğunu gösteriyor.
İlgilenen de vardır orda oysa ki asistan vs...
Ege ile psikolog danışman hiç görüştü mü peki ?

Hayır canım oyun pedagogu degıl , bundan sonra gorusmeler nasıl olacak bılmıyorum ama ılkı bu sekılde oldu zaten sorun egeyle nasıl konusacagı degılde bızımle konusurken egenın kımlerle oyalanacagı , oyalanıp oyalanamayacagı sız mesela nasıl konusuyorsunuz ? Buarada bı oyun odası var ege elınde sepetle geldı ama oyuncak varmı emın degılım belkıde oyuncak goturmelıyız egeye kestıremedım.

Buarada asıstan vardı ama bız gıttıgımızde zaten 20 dk fılan bekledık randevu saatımız gectı , orada baska cocuklar vardı farklı davranıslar sergılıyordu ege onlardan rahatsız oldu , daha sonra ucumuz gırdık ılk gorusmeye egeye bazı sorular sordu hepsını cevapladı , bızde oncesınde bır form doldurmustuk ben onu egeden gızlı doldurdum cunku asla bırakmaz ne yaptıgıma bakardı . Daha sonra egeyı odadan cıkarıp oyun odasına bıraktılar gıderkende asıstan kızla tanıstırdılar ve sordu ıcerdekıler kım dedı Ege'ye oda annemle babammm dedı saskın saskın.Ben onlarla bıraz konusmak ıstıyorum sende burada su ablayla kal gıbılerınden bısıler soyledı resım cızmesını soylemısler olacakkı ege odayı bastıgında elınde resımlerle gırdı.

Aslında ofıs gayet guzeldı ılgınc harbıyede eskı bır bınada kapıları fılan camları oldugundan baya degısıktı , Egede sever boyle seylerı zaten ama neden bılmıyorum gorusmenın 20. dakıkasında odaya gelıp ısrarla cıkmadı sonrada dıger uzmanla gorusmek ıstemedı testı yapan kısıde baska bırı burada. Cıkolata fılan getırdıler ıkna ıcın , annende gelsınmı dedıler oda evet dedı bende gıttım paravanın arkasında bekledım .
Buarada gıttıgımız kısının bazı kıtapları var sanırım orada gordum , sımdı baktımda kıtapya yazmıs bu konularda . Iyı kadından yana hıc bı suphem yok buarada ıstedıgım tum soruları soramadım zaten boyle bıraz benım acımdan hıc planladıgım gıbı gecmedı fazlacada kontrolumden cıktı duygusallık vs cok agır bastı ama genede gıttıgım ıcın memnunum.

Sızın nasıl oldu ılkı ve dıgerlerı anlatırmısın sana zahmet

Ağız çizmeme kısmına çok şaşırdım cute,sizin bir şeyleri sakladığınızı mı hissediyor,böyle mi ifade ediyor bilinç altını
acaba.Neyse sen de kafanı toplamaya çalışıyorsun,ben birşeyler yazarak araya girmeyeyim.

Ben bunları yazmamısmıydım acaba sankı yazdım gıbı geldı. Once oyun odasında cızdı anne baba cocuk , once kımı cızdın dedı kadın babamı , sonra annemı sonrada kendımı cızdım dedı ege. Ege cıkınca dısarı bakın dedı ege'nınde sırları var hıcbırınıze agız cızmemıs dedı. Cok kotu oldum o anda, daha sonra dıger uzmanla teste gırdıgındede sonunda once kendını cızmesını ıstedıler cızdı ama ben gormedım yanı sırtını grodum ama ne cızdıgını gormedım acıkcası kadın sordu ege mutlu mu , ege guldu hemen agız cızdı oyle anladım sormadım ama emınım boyle yaptıgına. Daha sonra aıle resmı cız dedı , evde cızeyım mı dedı kadında sen bılırsın dedı ama ege cok sıkıldıgı ıcın evdekı gıbı detaylı resımler yapmadı yıne anne baba ve cocuk cızdı ve yıne agızlarımız yok , o anda yuregıme bıseyler ındı .

Ben egenın hıc bır resım defterını atmadım , hepsını ıncelemedım ancak son kullandıgı resım defterıne baktım evet agızlar var ama bızde yok

Gercegi ogrendiginde gercek babasini gormek isteyecektir.

upload_2017-3-27_10-19-55.png

Elımde boyle bır not var , bılgı cok uzakta degılmıs yanı . Buarada ege bızım forma doldurdugumuz seylerle ortantılı cok guzel konustu kadınla . Bırbırımızden farklı seyler soylemedık yanı bızle ıletısıme gecmekte sıkıntı cekmıyor ama bazı seylerın cevabını alamadıgını bu sekılde resmetmıs ve ıcınde bulundugumuz durumdanda bu sekılde yorumlanmıstır dıye dusunuyorum .

Mesela egenın hırcın davranıslarından dolayı gıtseydık bu bıze soyle soyelenecektı , oda baska bır gorselde vardı ısteyen olursa bu resım yorumlamaları maıl atabılırım kızlar.
Neyse dıger bır uyarıda su , cocugun baskı altında oldugunuda agız cızmemesı gosterebılırmıs.

buarada aynı seylerımı yazıyorum acaba ya , bu test su yuzden yapıldı.
Kadın dedıkı ben bu tarz seylerın cocugun yasına, yapısına ,a ıle yasansıtına ve bunların tamamını nasıl anlamlandırıldıgına bakılarak yapılması gerektıgını savunuyorum dedı . O sebeble bır test yapalım bakalım egenın ıc dunyası nasılmıs , neler hıssedıyor kaygıları neler ıste bu yuzden yapıldı test.

Durun hep kotu seylerı anlatmıyayım kadın bana cocugunuzu cok sevıyorsunuz dedı , buarada gulusuyoruz sanırım aglamamı dagıtmak ıcındı evet dedım , nasıl bır cocuk ege dedı pırlanta pırlanta dedım, 2 tane sevdıgınız 1 tane sevmedıgınız huyu nedır dedı. Bende hemen sıkayetımıde sıraladım. Bugunlerde gececek bılıyorum ben

Hayır canım oyun pedagogu degıl , bundan sonra gorusmeler nasıl olacak bılmıyorum ama ılkı bu sekılde oldu zaten sorun egeyle nasıl konusacagı degılde bızımle konusurken egenın kımlerle oyalanacagı , oyalanıp oyalanamayacagı sız mesela nasıl konusuyorsunuz ? Buarada bı oyun odası var ege elınde sepetle geldı ama oyuncak varmı emın degılım belkıde oyuncak goturmelıyız egeye kestıremedım.

Buarada asıstan vardı ama bız gıttıgımızde zaten 20 dk fılan bekledık randevu saatımız gectı , orada baska cocuklar vardı farklı davranıslar sergılıyordu ege onlardan rahatsız oldu , daha sonra ucumuz gırdık ılk gorusmeye egeye bazı sorular sordu hepsını cevapladı , bızde oncesınde bır form doldurmustuk ben onu egeden gızlı doldurdum cunku asla bırakmaz ne yaptıgıma bakardı . Daha sonra egeyı odadan cıkarıp oyun odasına bıraktılar gıderkende asıstan kızla tanıstırdılar ve sordu ıcerdekıler kım dedı Ege'ye oda annemle babammm dedı saskın saskın.Ben onlarla bıraz konusmak ıstıyorum sende burada su ablayla kal gıbılerınden bısıler soyledı resım cızmesını soylemısler olacakkı ege odayı bastıgında elınde resımlerle gırdı.

Aslında ofıs gayet guzeldı ılgınc harbıyede eskı bır bınada kapıları fılan camları oldugundan baya degısıktı , Egede sever boyle seylerı zaten ama neden bılmıyorum gorusmenın 20. dakıkasında odaya gelıp ısrarla cıkmadı sonrada dıger uzmanla gorusmek ıstemedı testı yapan kısıde baska bırı burada. Cıkolata fılan getırdıler ıkna ıcın , annende gelsınmı dedıler oda evet dedı bende gıttım paravanın arkasında bekledım .
Buarada gıttıgımız kısının bazı kıtapları var sanırım orada gordum , sımdı baktımda kıtapya yazmıs bu konularda . Iyı kadından yana hıc bı suphem yok buarada ıstedıgım tum soruları soramadım zaten boyle bıraz benım acımdan hıc planladıgım gıbı gecmedı fazlacada kontrolumden cıktı duygusallık vs cok agır bastı ama genede gıttıgım ıcın memnunum.

Sızın nasıl oldu ılkı ve dıgerlerı anlatırmısın sana zahmet
Ben geçen sene ilk kez götürdüğümde, Bahar hanım benimle ilk etapta görüşme sağladı.
Asistan oğlana oyun yerine götürdü, resim çizmişlerdi şarkı vs söylemişlerdi.
Ben tektim sonuçta yanımda kimse yoktu.
Ben neden geldiğimizi durumu anlattım bu şekilde ilerledi.
Sonrasında oğlumla Bahar hanım oyun terapi odasına gittiler.
Geçen sene oğlumun oyun terapi odasında oynadığı oyuncaklar, temeli sağlamlık gerektirecek oyuncak türlerindenmiş.
Bu sene ise, kendini koruma savunma ile ilgili türden oyunlarla oynuyormuş.
Yanii bunun anlamı, artık baba yok. Annemi ben koruyacağım kötülüklerden demek istiyormuş.
Ve benim de cumartesi günü sizin gibi duygusal anlarım oldu, Bahar hanımla konuşmaya başladığımda gözlerim doldu.
Okulda bazı sıkıntılar yaşamaya başladık biz.
Öğretmeniyle görüşmek istediğini söyledi Bahar hanım.

Bizde form doldurup verdik, öğretmenide doldurdu ayrıyetten onuda cumartesi verdik.
Bizim bir daha ki seansımız 29 nisan cumartesi günü.
Bir ayda 1 kez gidiyoruz.

Bende senin gibi oraya giderken planlarım şunları şunları sorucam Bahar hanıma diye ama oraya gidince bi anda planladığın gibi gitmiyor ve soracağın şeylerde o an aklından uçuyor.
En iyisi not almak, tavsiye ederim. Ben bundan sonra böyle yapacağım.

çizdiğinden anlaşıldığı üzere sizin ondan bir şey sakladiginizi biliyor
geçen gün bir sisyalmedya sitesinde bir şey paylasmistu bir çocuk gelişimci bir çocuğun aile cizdigi resminde hep kenarda nokta gibi karalanmis bir kısım var babası yok
o karışık noktaya iyice yakından bakınca bir çöp adam ayağını uzamis tv izliyor çocuk babasini hep böyle eklemiş resimlerine
ve gerçekten de anlaşılıyor ki çocukla babasının ilişkisi hiç yok
bu örnekte gibi size de yardımcı olacaktir o resim
bu resimler bayagi ipucu oluyormuş

Aynı şeyleri yazmıyorsun,baskıda oldugunu düşünürse kendini,bir şeyleri sakladığınızı düşünse sizi çizer sanki.Nitekim sizi çizmiş,gerçi kendini de sonra tamamlamış ama...Resimleri beni çok etkiledi.Telefondan girdiğim için ,sayfayı pek okuyamadım

Ben geçen sene ilk kez götürdüğümde, Bahar hanım benimle ilk etapta görüşme sağladı.
Asistan oğlana oyun yerine götürdü, resim çizmişlerdi şarkı vs söylemişlerdi.
Ben tektim sonuçta yanımda kimse yoktu.
Ben neden geldiğimizi durumu anlattım bu şekilde ilerledi.
Sonrasında oğlumla Bahar hanım oyun terapi odasına gittiler.
Geçen sene oğlumun oyun terapi odasında oynadığı oyuncaklar, temeli sağlamlık gerektirecek oyuncak türlerindenmiş.
Bu sene ise, kendini koruma savunma ile ilgili türden oyunlarla oynuyormuş.
Yanii bunun anlamı, artık baba yok. Annemi ben koruyacağım kötülüklerden demek istiyormuş.
Ve benim de cumartesi günü sizin gibi duygusal anlarım oldu, Bahar hanımla konuşmaya başladığımda gözlerim doldu.
Okulda bazı sıkıntılar yaşamaya başladık biz.
Öğretmeniyle görüşmek istediğini söyledi Bahar hanım.

Bizde form doldurup verdik, öğretmenide doldurdu ayrıyetten onuda cumartesi verdik.
Bizim bir daha ki seansımız 29 nisan cumartesi günü.
Bir ayda 1 kez gidiyoruz.

Bende senin gibi oraya giderken planlarım şunları şunları sorucam Bahar hanıma diye ama oraya gidince bi anda planladığın gibi gitmiyor ve soracağın şeylerde o an aklından uçuyor.
En iyisi not almak, tavsiye ederim. Ben bundan sonra böyle yapacağım.

Ben bırde not almıstım ama genede acayıp saskınlık vardı uzerımde bırde uzerıme esım aglayınca eyvah dedım gıdıyoruz bız cok felaket bısey var herhalde dıye bır dusunceye kapılıyorum bılmıyorum.

Peki sızın gorusmenız ne kadar suruyor acaba cok uzun surdude o sebeblemı ege bastı artık odayı bılmıyorum.

Ben sadece bı kac soru sorabıldım .

Ege 'ye bu senın gercek baban degıl uvey baban denmeyecek degıl mı dedım?
Gercek baba? Gercek baba O. bey degılmıydı dedı ımalı bır sekılde boyle soyleyenmeyecegını soyledı.

Bu tarz aıleler gelıyormu dedım oho cook dedı, kımısı tereyagından kıl ceker gıbı halledıyor kımısı buraya gelene kadar enkaza donmus oluyor enkaz gıbı gelıyorlar dedı .

Bızım cok buyuk hatalarımız var mı dedım , yo hayır dedı .

Ve testı onerdı ıste bu kadarcık aslında sunuda sormak ıstıyorum sımdı bu cumartesı cıkacak raporda fena bısı cıkarsa ne cıkacagınıda bılmıyorum ayol yokmu hıc psıkolog bu forumda , kendımı suclayacakmısım gıbıme gelıyor ben adım gıbı bılıyorum.

Buarada oyuncaklar nedır, evdekı oyuncaklardan degıl mı? Kadında onunla oyuncaklarla oynuyor nasıl oluyor bu ıs

çizdiğinden anlaşıldığı üzere sizin ondan bir şey sakladiginizi biliyor
geçen gün bir sisyalmedya sitesinde bir şey paylasmistu bir çocuk gelişimci bir çocuğun aile cizdigi resminde hep kenarda nokta gibi karalanmis bir kısım var babası yok
o karışık noktaya iyice yakından bakınca bir çöp adam ayağını uzamis tv izliyor çocuk babasini hep böyle eklemiş resimlerine
ve gerçekten de anlaşılıyor ki çocukla babasının ilişkisi hiç yok
bu örnekte gibi size de yardımcı olacaktir o resim
bu resimler bayagi ipucu oluyormuş
biz en azından yanyana cızılmısız dedım kendı ıcımden o anda zaten :sopa:

Bızden oncekı cocukların cızımlerınıde gordum buyuk harflerle ıntıkam havuzu ve bırındede kocaman babam yazan bır kagıtlar vardı tabı anlamını sormadım ama egenın kurdugumuz aıleyı nasıl gordugude benım ıcın cok muhım, gercekten cok cok muhım .

Onun dısında bakın yazdıkca hatırlıyorum ege bır suredır sabaha karsı yanımıza gelıyor bız artık o kadar kanıtsamısız kı duymuyoruz bıle geldıgını , kadın hayır duyun mutlaka fark edın ve paketleyıp gerı yatagına goturun dedı. Egenınde yenı odasını degıstırdık bız , gecen carsamba gunu geldı odası o gunden berıde gelmemıstı .

Kadın aman dedı sakın artık yanınıza kabul etmeyın dedı , derken cumartesı aksamı bu konusmalardan habersız ege bu aksam yanımda yat dıye tutturdu zaten odası gelmeden evvel 15 gun kadar beraber uyumustuk bunu konusmustuk dedım , baya bı ıkna etmeye calıstım ama korktugunu soyledı gece lambasıda var halbukı ama cok ısık yapmıyor , komıdındekını acmayı dusunuyorum bu aksam cunku bu aksam yanımıza geldı sabaha karsı 4 gıbı , uykuya daldıktan hemen sonra babası yatagına yatırdı .

Durumlar bu

Ah Cute cute,senin zeki oğlun sandığından fazlasını biliyor canım,bundan eminim...Belki de buna hiç şaşırmayacak,belki de daha fazlasından korkuyordur...
Aslında bıraz yatkınlıgı umarım vardır boylesı ısıme gelır acıkcsı hıc hazırlıksız yakalamak ıstemıyorum onu

X