Ege sunnet oldu 1.5 yasındayken .Ege sünnet oldu mu? eğer olmadıysa sünnet ettirip artık büyüdün, erkek oldun, sana bir şeyler söylememiz lazım diyerek başlasanız olmaz mı ne dersiniz?
Aslında bılerek otelemedım bu ıslerı , kaza gecırmıstım ve bu olay bızı buralara kadar getırdı. Suanda okul zamanı soylenırmı soylenmezmı bılemıyorum ama yaz en son donemec olmalı bızım ıcın.
Bırde sen cok rahat soyluyorsun ama o cocukları o sekılde acıklanmamalı belkı, veyahut bu kadar rahat acıklanamaz yasamadıgınız ıcın anlamıyorsunuz. Bende bu yukle yasamak ıstemıyorum ama dogru cumlelerı secmek ıcın danısmam gerekıyor sımıd gecen hafta okuyanlar ne hıssettı bılmıyorum ama 2 gun cıdden randevu almaya ugrasıp bır sekılde benım ıstegım dısında gelısen sekılde gıtmemıs olmam benı aha bunda bıı hayır vardır dıye dusundurmuyor elbete ama demek kı yanlıs yerdeyım dıye dusunuyorum.
Bakalım ne olacak ne zaman olacak
Sımdı ben gecmıs konulardan okuya okuya gelıyorum konuyu actıgımda okula basladıgında ege konu kapanmıs yanı uzun bır sure yazmamısım takı 2017 ocak ayına kadar. O zamana kadarda bır eksın olmamıs ege bır turlu soru sormuyormus ondan sonras baslamıs sankı banada daha uzun bır zaman gecmıs gıbı gelmıstı oysa.Cute
Danışmam gerekiyor diyorsun da öteliyorsun bu gerçeği söylemekten kaçıyorsun
Kazayı bu sonbaharda geçirdin Ege geçen sene başladı okula biz o Zaman konuştuk
Hafta sonu randevu alacağım dedin hatta buradaki konunda
Bir ara babası evlendi vs vs
Babası e okuldan bulur mu dedin bir dönem
Sen hoşlansan da hoşlanmasan da o Ege nin babası bu gerçeği de Ege öğrenecek
Boşu boşuna kendini yiyip bitiriyorsun artık hamle yapma Zaman'ı
Git uzmana beğenmezsen bir daha git o şöyle bu böyle deyip erteleme
ben de bu konunun nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.Sımdı ben gecmıs konulardan okuya okuya gelıyorum konuyu actıgımda okula basladıgında ege konu kapanmıs yanı uzun bır sure yazmamısım takı 2017 ocak ayına kadar. O zamana kadarda bır eksın olmamıs ege bır turlu soru sormuyormus ondan sonras baslamıs sankı banada daha uzun bır zaman gecmıs gıbı gelmıstı oysa.
Bu sefer ertelemeyecegım damdan bu sefer dıgerlerı gıbı olmayacak
Tabı bılıyorum aslında danısmak degıl rahatlamak ıcın yazıyorum benben de bu konunun nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.
en güzel şekilde atlatmanız dileğiyle.
en kısa zamanda görüşmeye gitmelisin . burda acabalar ile bize danışarak olmaz bu iş . uzmandan görüş almalısın
Teşekkür ederim canım işte hayat hep kötülerle karşılaştırmıyor ya . Sagolsun gercekten herkesın yapabıelcegı bısey degıldı yaptıgı ama suanda artık o baba hatta bazen bende baba dıyorumbirde ben su ankı esınızı canı gonulden tebrık edıyorum canından kanından olmayan bır cocugu bu kadar sahıplenmek ona babalık yapmak her yıgıdın harcı degıl....
pekı ıkınızden bır cocuk dusunuyor musunuz ?Teşekkür ederim canım işte hayat hep kötülerle karşılaştırmıyor ya . Sagolsun gercekten herkesın yapabıelcegı bısey degıldı yaptıgı ama suanda artık o baba hatta bazen bende baba dıyorumEn baba dıyelım bız ona
Yanı cok bellı degıl bız ıstemedende olsa daha once gebelık elde ettık ama dogmaları nasıp olmadı. Belkıde hıc olmayacak belkıde bunlar tesaduf degıldı ondan esım egeyı cok sevdı bılemıyorum. Bırde ıkımızden bır ortak cocuk degıl, kayınvalıdem bıle soyle soyluyor. Bır tane daha cocugunuz olsun gencken. Dıger turlusu bana cok cırkın gelıyor , buarada egede kardesı olsun cok ıstıyor kısmet bu ısı asabılırsek eger hersey bence daha guzel olacakpekı ıkınızden bır cocuk dusunuyor musunuz ?
bence esınızın kendı oz evladını dunyaya getırmeye ve ona da oglunuza verdıgı gıbı sevgısını vermeye hakkı var hem belkı bır kızınız olur
Cute bişi merak ediyorum, sizi ve çocuğunuzu terk edip, acılara sürükleyip, kendine yeni bir hayat kuran o vicdansız eski eşinize bi bedel ödetmek gibi düşünceleriniz olmadı mı?
Ege nin kendi babasının soyadını alıp tüm maddi olarak, nafaka ve mal mülk gibi faydalanmasını sağlamasını neden düşünmediniz, yada düşündünüz de ben mi kaçırdım.
Olur da Ege nin faydalanmasını istemeseniz bile ihtiyaç sahiplerine verir, yine de o vicdansız babaya bırakmazdım.
Ege şuanda daha küçük fakat ileride kendi babasıyla görüşmek isteyebilir veya istemeyebilir...tüm şartları düşünmenizi isterim.
Gittiğiniz psikolog özel mi? Ben şunu anlayamadım Ege sorgulamassa şayet söylemeyin mi demek istedi?
Eğer ki daha geç söylenirse sıkıntı olacağını düşünüyorum.
ergenliğe girmeden söylemelisiniz..bu gerçege alışarak büyürse yadırgamaz. ilkokula başlamadan hemen önce bence en uygun zaman olurbende suanda gerek olmadıgını dusunuyorum cunku dısarıda bır hayatı yok ve dedıgım gıbı henuz anaokulu
ılkokuldan once olmalı gıbı gelıyor yanı onumuzdekı yaz ama annemlerde cok erken daha dıyorlar bılemıyorum daha sonrada ergenlık cagı fılan baslar o zaman hersey daha kotu
inşallah herseyı en kısa surede çözüme ulaştırırswnız.. ve hersey guzel olur..Yanı cok bellı degıl bız ıstemedende olsa daha once gebelık elde ettık ama dogmaları nasıp olmadı. Belkıde hıc olmayacak belkıde bunlar tesaduf degıldı ondan esım egeyı cok sevdı bılemıyorum. Bırde ıkımızden bır ortak cocuk degıl, kayınvalıdem bıle soyle soyluyor. Bır tane daha cocugunuz olsun gencken. Dıger turlusu bana cok cırkın gelıyor , buarada egede kardesı olsun cok ıstıyor kısmet bu ısı asabılırsek eger hersey bence daha guzel olacak