Tabloyu görünce hamilesiniz sanmıştım.Büyüyünce öğrenince daha büyük yıkım olmaz mı?Şimdi daha masum ,çok katı olamaz ?Eşinizle de gördüğüm kadarıyla araları iyi.Tabii babasına karşı bir merak uyanabilir ama baba sevgisi aramaz eşinizi baba olarak gördüğü için.Tabii psikologlar ne der bilemem.ben bu gıdısle degıl hamıle kalmak 2. bır cocuk hayalını bıle kuramayacagım
Hamıle degılım korunmayı bırakmıstım kardesı olsun dıye ısler yıne sarpa sardı
Çok şükürr mü? Neden canım, oğlan mı kardeş istemiyor ...çok şükür değilim canım
buldum canım cok sukur ınsallah baya bu alanda uzmanlık yapmıs bırıymıs yardımcı docentmıs bakalım ne olacak yarıno denyo da kimmmmmm diye haykırasım geldi şimdi tövbe tövbeee
şu oalyları bir hayırlısı ile atlatsaydın yaaa canım
sen düzenli bir şekilde görüş bir pedagog psikiyatrist v.s. hangisiyle gerekirse
çok şükür durumunda var en iyisini bul inşallah
Ay kızlar bana dua edın ne olur ben ne desem ne okusamda su yuregımı sıkıyorlarmıs hıssınden kurtulsamTabloyu görünce hamilesiniz sanmıştım.Büyüyünce öğrenince daha büyük yıkım olmaz mı?Şimdi daha masum ,çok katı olamaz ?Eşiniz de gördüğüm kadarıyla araları iyi.Tabii babasına karşı bir merak uyanabilir ama baba sevgisi aramaz eşinizi baba olarak gördüğü için.Tabii psikologlar ne der bilemem.
Pedegog arıyorsan Cute yardımcı olabilirim.buldum canım cok sukur ınsallah baya bu alanda uzmanlık yapmıs bırıymıs yardımcı docentmıs bakalım ne olacak yarın
ohhhh sevindimmmbuldum canım cok sukur ınsallah baya bu alanda uzmanlık yapmıs bırıymıs yardımcı docentmıs bakalım ne olacak yarın
bır kac kısıye danısacagım ben ozelden yazarmısınPedegog arıyorsan Cute yardımcı olabilirim.
Ben götürüyorum oğlanı, oyun pedegogu...
Çokta memnunum...
ay bu sıkıntılarla ben cocuk fılan tasıyamam kı canım ınsallah ege bı hallolsun gerısı gelirÇok şükürr mü? Neden canım, oğlan mı kardeş istemiyor ...
Sağlık sorunu mu yoksa
Benim bir yakınımın da küçük yaşta annesi vefat etmiş.Babası başkası ile evlenmiş,O kişiden de çocukları olmuş.Şu an çoluk çocuk sahibi birisi.Annenin mezar ziyaretinde ne hissediyorsun diye sordum.Hatırlamadığım için hiçbirşey hissedemiyorum anneme karşı ,sanki yabancı biriymiş gibi dedi.Bu durumda da öz babasıyla hatırası olmadığı için daha kolay kabullenir durumu diye düşünüyorum ben.Allah küçük yaşta evlatlık alanların yardımcısı olsun.Şimdi kendi evladı olduğu halde gerçeği söylemeye çekiniyor Cute.Onlar ne yapsın?Komsumuz eltisi vefat edince onun yeni dogmus oglunu evlat edinmis (kendi cocugu olmamis). Daha bebekken de evlat edinen aile zaten kutugune almis. Babasi da aslinda amcasi oldugu icin genetik benzerlik var o da tamam. Dogdugundan itibaren o ailede oldugu icin cevreleri de o sekilde biliyor o da tamam. Fakat cocuk nasil olduysa anlamis. Hem de kucucukken. Sonradan biyolojik babasiyla komsu oldugu halde babasi umurunda bile degil. Siradan bir amca yegen gibiler. Cunku evlat edinen aile o kadar mutlu etmisler ki boyle bir arayisa girmeyi bile dusunmemis.
İnstagrama bak ordan yazıyorum özelden...bır kac kısıye danısacagım ben ozelden yazarmısın
oğlun biyolojik babayı asla istemeyecek. şimdiki babasını da görmem istemem demez asla. için rahat olsun .Ben sızı bızım caycı ablanın hıkayesını anlatayım
Demın onuda alıp yemege gıttık tenhalara , tabı ben yemek fılan yıyorum ama bı aglıyorum bı cıgnıyorum.
Hıkayesı soyle .
Kayının cocukları olmuyormus. Bunlarda evlenmıs kocasıyla cocukları dogdugunda oglunu kaynı alıyor bır gun. haberı yokmus ama planlıymıs ılk cocugun onlara gıdecegı. tarlaya gıttım sesımle agladım dıyor. 9 aylıkmıs oglu. Ondan sonra esı bır daha cocuk sahıbı olmak ıstemıyor ama bızım abla cok ısrar edınce 3 sene sonrada dıger oglu doguyor. tabı ılk oglu hep bılıyormus anne babanın bu oldugunu dıgerlerının amca yenge oldugunu ısteler calısıyolar koyden gelecekler dıyorlarmıs. bır gun dıyor hem aglıyor hem anlatıyor ortaokul 2 deyken analıgı dovdu bunu attı kapıya dıyor esyalarıyla. bıze geldı 3 gun agladı dıyor ben onları ısterım bana kızdılar benı sevıyorlar dıye dusun bızım kım oldugumuzu bıle bıle onlar ıcın agladı, bızım onu hep gormemıze butun kıs yanında olmamıza ragmen gıttı.
sımdı 35 yasında oglu hala beni haftada bır ya arar ya aramaz , ama dıgerlerını her gun arar gorur evını karsı daıreden aldı. ıstermı hıc dıyor onu gormeyen bır adamı hıc ıstermı allah askına dıyor. Ama dıyor ben kendım hala cok uzuluyorum cok pısmanım vermeyebılırdım evladımı o yuzden benım durumum daha zor dıyor .
Yarın kesınlıkle onlarıda goturecegım hatta yarın esım gelmesın onun yannda bu tarz konusmalar olsun ıstemıyorum .
Bızım caycı abla bızı ılk 3 sene evvel bır ıs yemegınde gormustu , o aksam eve geldıgımde kocama soyledım adamda demıstı sasırdım ben hıc cocuklarıma yemek yedırmedım burunlarını temızlemedım, ah dedım senın gordugun o gormedıgın neler var bır bılsen dedım.
inşallah . onu baba bilmiş daha mümkün değil öyle kendini çekmez . o babası artık. merak etmeBende yaz donemı dusunuyordum belkı genede beklerız yaza kadar doktor ne dıyecek bılmıyorum ama esıme karsı hırcınlasmazsa cekınırmı acaba ınsallah hıc cekınmez her aksam oldugu gıbı ona sıgınsın ınsallah
Ege soyle bır cocuk , acayıp sever oper sarılır kedı gıbı . Baba bilmiş yazmıssın ya bazen benım telefondan babasına mesaj atıyor babiş. o sandım bı an . Banada annemm dıyor annemm gel annemm sarılalım . Allah tez zamanda yavrumuda benıde aılemızıde feraha cıkarsıninşallah . onu baba bilmiş daha mümkün değil öyle kendini çekmez . o babası artık. merak etme
Ege büyük arıza çıkarmayacak cute,buna inan,komşum bahçesinde tavuk besliyor,geçen yıl ki civcivlerin birini oğlum gelip gidip seviyordu.Büyüyüp koca horoz oldu,ben korkuyorum neredeyse,oğlumu görünce yanına gelip sırnaşıyor,oda kucağına alıyor,beraber geziyorlar.Soylemedım ama ege cok buyuk bır arıza cıkarırsa gercek babamı ısterım dıye degılde bu babamı ıstemıyorumd erse ne yapıcam cope atcam halım yok , esıme tesekkur ederım ayrılırım . o yenıden bır hayat kurabılır kendıne kendımı acayıp derecede cok cok cok kotu hıssedıyorum
Evet hatırlıyorum unutmustum hatta bana cogu zaman onu sen buyuttun ama bende buyuttum dıyor tek basına nasıplenme bu durumdan dıyor.Ege büyük arıza çıkarmayacak cute,buna inan,komşum bahçesinde tavuk besliyor,geçen yıl ki civcivlerin birini oğlum gelip gidip seviyordu.Büyüyüp koca horoz oldu,ben korkuyorum neredeyse,oğlumu görünce yanına gelip sırnaşıyor,oda kucağına alıyor,beraber geziyorlar.
O bile sevgiyi anlıyor,seveninden uzaklaşmıyor,ege uzaklaşır mı?Eşinle de hiç bir şeyin bozulmayacak,böyle düşünmen ona haksızlık olur.Üyeliğimden de önce konun dikkatimi çekmişti.Eski konularına kadar biliyorum.Hani demiştin ki bir gün eşine bir tartışmada,ben gidiyorum,eşinde,egeyi götüremezsin,o yalnız senin değil demişti.Oda sizinle emek emek bir yuva kurdu.Çocuğun belki baştan verebileceği 1 2 tepkiye herşeyi siler mi hiç?
Tam bir ailesiniz,ona haksızlık etme.
Allah razı olsun... Hiç geç kalmış değilsiniz şu an sorgulama zamanı zaten.. ama 10 lu yaşlara geldiğinde daha zor oluyo bazı şeyleri açıklamak kendimden biliyorum.. ege mutlu bir ailede büyüyo, sizin gibi hassas düşünceli bir annesi olduğu için ve ilgili onu seven bir babası olduğu için çok şanslı.. gerçek babasıyla ilgili hiç bir anısı olmadığı için çabuk atlatır diye düşünüyorum..çocukların kafasındaki mantık şu beni bırakıp giden beni görmek bile istemeyen biri beni sevmemiş zaten o yüzden o insan benim babam olamaz...Benım oglumda benzer konusmalar yapıyor.
uvey baba eskı babadır dıyor. bır suru ornek konsmalar yaptık hıc bırı olumsuz degıl . Allah uzun omurler versın hem oglunuza hem sıze benım en buyuk hatam keske ama keske bunu ılk daha 1 yasındayken esımı tanıdıgımda yapsaydım sımdı uzulmeyecektım