- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Rabbim yardımcınız olsun, dualarım sizinle. Allah gönlünüze göre versin, rast getirsin her neyse şu an içinde bulunduğunuz durum... Müjdeli haberinizi bekliyoruz...Bir yolun daha sonuna gelmıs bulunuyoruz
Bundan sonra bol bol dua ısteyecegım sızden, eger yapmak ıstedıgımız seyı hukuksal boyutta yapabılırsek dünyadakı en buyuk mutlulugu yasacagımı dusunuyorum, bundan sonra hıc aglamayacagım hıc uzulmeyecegım.
Ne oldugunu acıklayamıyorum ancak manevı olarak enerjıye cok fazla ıhtıyacım var. Dılerım bır kac zaman ıcınde mujdeyı verebılecegım sıze
canım . herşey gönlüne göre olusun inşallah . çok sevinirim . oğlun çok mutlu olsun . siz de öyleBir yolun daha sonuna gelmıs bulunuyoruz
Bundan sonra bol bol dua ısteyecegım sızden, eger yapmak ıstedıgımız seyı hukuksal boyutta yapabılırsek dünyadakı en buyuk mutlulugu yasacagımı dusunuyorum, bundan sonra hıc aglamayacagım hıc uzulmeyecegım.
Ne oldugunu acıklayamıyorum ancak manevı olarak enerjıye cok fazla ıhtıyacım var. Dılerım bır kac zaman ıcınde mujdeyı verebılecegım sıze
Ben egenin bazı şeylere anlam yukleyecegini sanıyorum mesela ben daha kuralciyim ama bana daha bağlı istediği şeyi yapmiyoruz her zaman patronun o olmadığını anladım hayatin çokta pembe olmadığını kavrasin diye acaba bunlara hep iste bu yüzden mi diyecek diye çok üzülüyorum zaten ege iyi bir çocuk gerçekten iyi biri o cokmu uzulecek istememiş olmak aranmamis olmakGozlerim doldu okurken :/ Allah yardimciniz olsun harika bir anne ve cok iyi kalpli bir kadinsiniz. Insallah her sey sizin istediginiz gibi iyi guzel sonuclanir bu olaydan hepiniz mutlu cikarsiniz
Sen zaten bilinçli bi annesin Cute. Burda sana verilecek bütün önerileri gözün kapalı yaparsın yapacaksın Eminim.Ben oo zaman tanimiyordumki babanın demiştim. O zamanda nasıl evlenmeden çocuğun oldu ki diyip konuyu apar topar kapamiati ege aklında oldurdu da anladı da babamı söylemiyor kaçıyormu benim küçük oğlum kaldiramiyormu bunları çok üzülüyorum çok üzülüyorum anlatamam asla anlamayacaksiniz.
Simdi düşünüyorum bir kaç gün önce esmlle konuşuyorlardı eşim ona seni seviyorum dedi oda ne kadar dedi çok desi herkesdenmi çok dedi evet annendende cok dedi oda inanmiyorumkionce annemi seviyosun sonra beni dedi şımarık şımarık aslında başka bi şeyden dolayı mı dedi niye öyle dedi ne zAman bu sıkıntı kalkacak allahım nolur oğlum üzülmesin lütfen. Yaşadım yaşıyorum yaşayacağım bana gelsin nolur. Anlıyor musunuz bir küçük gidim bile olsa ha kızlar?
Kizinizmivefat etti. Başınız sağolsun kucukmuydu varmiydi küçük kızınız çok üzüldüm kusura bakma yazacak paylaşılacaktır onca şey var ancak şuanda duyguların akıp gidiyor her yazilani okudukça içimde duran sıkıntı bin parçaya bölünüp dağılıyor. Esim yani egenin asil babası ve onun ailesi çok iyiler omur boyu onlara borçlu kalacağım ama egenin babannesine ve dedesine bunu hissetmesini istemiyorum tepelerine tepelerine çıkarken durup düşünmesin benim oğlum.Sen zaten bilinçli bi annesin Cute. Burda sana verilecek bütün önerileri gözün kapalı yaparsın yapacaksın Eminim.
Ama Ege bunları sorduğunda büyük bi hüzünle kaplanmasın yüzün. Öyle bir okuyorlar ki ifadelerimizi, dediklerimiz önemini kaybediyor. Kızım 5,5 yaşında artık ablasını çok dikkatle özenle seçtiği sorularla soruyor son bir kaç aydır. Pedagog o hatırlamadığı için acıyla sormuyor ama sizin ifadenizde ki acı onu daha çok meraklandırıyor. Siz olması gereken bu ve hayatımızda herşey yolunda mesajları verdikçe merakı azalacaktır dedi ve öyle oldu.
Yani sana sorduğunda babasını anlat, ama iyi ama kötü. Ama eğer baban gitmiş olmasaydı asıl altın kalpli babayı bulamayacaktık. Mutsuz olacaktık belkide. Şuan çoğu babadan daha iyi daha çok seven bi babamız var'' gibi şeyler söyle.
Ciddiyetle anlatınca sormayı bırakıyorlar, geçiştirdiler etraftan araştırıyorlar.
Ha bide Çok uzattım ama kızım bana ablasının nasıl vefat ettiğini sordu ilk zamanlar, bende biraz büyü herşeyi anlatacağım dedim. Sonra kendinden büyük (8yaş) kuzenine sormuş ve oda çocuk aklıyla vahşet gibi anlatmış. Anladım ki geçiştirmek iyi değil. Arızanın üzerine arıza koyuyor maalesef..