- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
Nufusta kaydi var.Ben bilmiyordum ancak bır ay evvel evlendıgını haberını alınca sosyal medyadan baktım bıraz. Evlenmıs o kadar grısını bılmıyorum bırde bıldıgım egeyı cevreden sakladıkları yanı ege hıc olmamıs hatta benım cocugum olmadıgı ıcın benden ayrıldıgını soylemıslerDıger hıc kımse gorme talebınde olmadı
Oğlum suanda 2. sınıfa gıdıyor .
Evet yalnız bu konuda aıleler muthıs anlayıssız. Sınıfta yaklasık 7 cocuk annesı ve babası ayrı yalnız bunların eksılerı bıze gore ebeveynler evlenmemıs cocuklar genelde babalarında kalmıslar. Ne zaman onlarla ılgılı bır konu gecse aman o cocuk zaten sorunlu dıyorlar, bıraz haklılar cocuklarda bazen beslenme bazen ust bas duzenı olmuyor ama velılerın bahsettıklerı seyler bunlar degıl annesı babası ayrıya hah tamam o sorunlu cocuk okulun basından berı bu cocuklara bu gozle bakıyorlar. Gercekten cocuklara ne kalmıs annelerı boyle dusundukten sonra. Egenın durumunu ıse sadece 2 kısı bılıyor. Bır tanesıne ben gonullu soyledım, dıgerıne ıse daha okullar 3-4 haftalık acıkken ben ogrendıgını dusundugumden panıkle soylemıs oldum ama cok sukur her ıkısıde baska kımseye bahsetmedıler banada konusunu acmadılar
Bütün cocuklar güzel yasamayı hakedıyor aslında keske toplum olarak bunun bılıncınde olsak. Buarada sana katılıyorumCuteMom sen lütfen bir sakin ol canım. kimse anne baba ayrıldı diye sorunlu olmuyor.
yıllardır görüştüğüm bir öğrencim var. baba uyuştucu bağımlısı diye anne hamileyken ayrılmış ve babayı hiç görmemiş bir çocuk. çok mutlu çokta yetenekli bir çocuk maşallah.
ama bu söylediğim boşanma durumunda annede kalan çocuklarla alakalı, çünkü baba bir anne asla olamıyor. bakımı ilgisi dikkati sabrı daha az oluyor.
Ama çok tatlı çocuk denen şeyde.Bütün cocuklar güzel yasamayı hakedıyor aslında keske toplum olarak bunun bılıncınde olsak. Buarada sana katılıyorum
bosanma durumunda cocuk annede kalmalı kesınlıkle, ben olmasaydım babasında kalsaydı belkıde evlendıgınde yanına bıle almayacaktı ama benım ıcın durum boyle degıl, esımın bır yanlısında egeye karsı onu hayatımdan cıkarmaya hazırım . Erkek gelıp gecıcı benım yol arkadasım hayat arkadasım ege
bence geç söyledikleri için kaldıramamış bu örnekteBence cok erken söylemek icin.Suanki babasinin soyadini neden almiyorsunuz ikiniz? Cok benzer bir olayi benim arkadasimgil yasadi.Abisinin annesi babasini aldatmis yurtdisinda.Babasida abisini alip gelmis.Suan arkadasimin annesiyle evlenmis dugun fotograflarinda falan cocuk yanlarinda.Abisi buyumus iste.Liseli yaslarda soylemisler.Ondan once ama arkadasimin annesiyle cok iyiymis.Cocuk yurtdisina annesinin yanina gitmis suan gelmiyor yanlarina ve aralari iyi degil.Bunu neden anlattim cunku kaldiracak bir yasta degil.Lise bile erken travma yasiyorlar.Sey diyin sordugunda baban soyadini degistirdi sana yeni soyadi verdiler falan.Suan soylemek cok zararli bence
Size çok üzüldüm...Bence çok zaman geçmeden bi psikolog eşliğinde ona anlatmaniz daha doğru olur.
Aklıma benim kucuklugum geldi. Benim de annem babam ben 1 buçuk yaşında ayrıldılar. En son 6 yaşında babamla görüştüm bi daha istemedi beni . Suan 26 yaşındayım 20 yıl olmuş. Çocukken çok acı çektim. Öğretmenler babamı sorunca sınıfta kıpkırmızı olurdum. Arkadaşlarım senin baban niye yok derdi gizli gizli eve kaçar ağlardım annem görmesin diye.
Bi çocuk icin çok zor ama sizin karşınıza iyi biri çıkmış babalık yapmış bu güzel bişey. Keşke benim de annem ben küçükken evlenseydi diyorum bazen ama herkesin karşısına iyi insanlar çıkmıyor ne yazık ki .
Dilerim Ege kolayca atlatır bu durumu.
Cok teşekkür ederim evet iyiyim artık: ) insanoğlu herşeye alışıyorSize çok üzüldüm...
Umarım şu an sağlıklı ve huzurlusunuzdur.
Söylemiş miydim ? Okuldaki veli toplantısında ve formlarda hem kendı soyadımızı yazıp hemde sonuna egenınkını yazıyorduk velı olarak. Karneler hep Egenın soyadıyla cıktı. Dun gezı ıcın gelen formu esım doldurdu dıger soyadı yazdırmadım kalem kutusuna koydum kagıdı. Bılmem fark edecek mı, vermeden okuyacak mı?
Valla eski eşimin soyadından alamazsak cocugu bız esımle ıkımız gonul rızasıyla aynı soyadına gecmeyı dusunuyoruzmerak ediyorum hadi bakalım
İnş herşey istediğiniz gibi olurBir yolun daha sonuna gelmıs bulunuyoruz
Bundan sonra bol bol dua ısteyecegım sızden, eger yapmak ıstedıgımız seyı hukuksal boyutta yapabılırsek dünyadakı en buyuk mutlulugu yasacagımı dusunuyorum, bundan sonra hıc aglamayacagım hıc uzulmeyecegım.
Ne oldugunu acıklayamıyorum ancak manevı olarak enerjıye cok fazla ıhtıyacım var. Dılerım bır kac zaman ıcınde mujdeyı verebılecegım sıze