Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hissetti bu konunun konuşulmayacağini Ege. Siz sakladınız,sır gibiydi,gizli,asla konuşulmayacak birşeydi. Ege biliyor,kabullenmişte ama belkide sizi üzmemek adına dillendirmiyor yada konuşulmayan birşey mesajını aldığı için üstelemiyor. Hiç üzülme canım, çocuklarımız bizim sandığımızdan kat be kat güçlü ve zeki. Babasını seviyor,babası onu seviyor,birşey değişmeyecek bundan sonra ,bunu bilsin yeter. İnanki senin yıprandığın kadar yıpranmıyordur. Mutlu bir ailesi var şu an. Biliyorsa hiçbirşeyin değişmeyeceğini,ki eminim hissettiriyorsunuz bunu, kolayca atlatacak bu durumu.dün ılk duydugum an ımkanımda vardı neden ozel bır okula vermedım dıye dusundum
ama bugun bu sabah suanda en azından bunu bu sekılde ogrendı hanı kotu bı tepkı gıbı vermedı bılmıyorum hanı anlamadım uzgun degıldı sankı duygusuz bır sekılde soyledı benım gercek adım xyz bılıyorum dedı.
gecen sene sımdıkı esımın bu senede bıyolojık babanın soyadını duydu hata yaptık bız daha gecen sene yaptık. yapmayalım yapmayalım dıye dıye yaptık bunu ustelık.en azından bunu ogrendı belkı bundan sonrası daha guzel olur hem Allah ıyılerın yanındadır derler ben sanmıyorum kı aslında kotu bı suprız olsun bıze. vardır bı bıldıgı o ayarlamıstır herseyı teslımde olamıyorum olsam keske olsam
Sen kendini toparlamalısın bence.yazmıştım ya bız anaokulunda soyadını ogretmedık ama resmı kayıtlara yenı esımın soyadıyla kayıt ettırdık atıyorum bır yıl boyunca en fazla 10 kere esımın soyadını duymustur kendı adının yanında . muhtemelen unuttu suanda yanı baska bısey soylendıgını bılıyor ama onun ne oldugunu hatırlamıyor . hepımızın farklı soyadlara sahıp oldugumuzuda henuz anlamadı bunu anlamasını ıstemıyorum zaten . cumartesı 10 da gıdıyorum o saatlerde okulda toplantı var onada esım gıdecek.
ben bugun suanda ogluma ınternetten çeşit çeşit en güzel cantayı bulmaya calısıyor olmalıydım , yapamıyorum hıc mecalımde hevesımde yok kafam o kadar yogun ki
amin inşallahh teşekkür ederimSen kendini toparlamalısın bence.
Bak sen üzgün,mutsuz olduğun için farklı yorumlayabilir,üzerinde durmayacaksa bile bu kötü birşey annem üzgün diyebilir.
Lütfen toparlan,sağlam ve dik dur. Sorularına doğru cevaplar ver artık. Annen söylemeyelim vs diyormuş ama şu saatten sonra ,bildiği halde üzerini örtmeye çalişmak ilerde öğrendiğinde güven kaybı olarak döner size. Bir adım atmışsın,gerisinide sabırla,sevginizi hissettirerek getirebilirsiniz
aminYarın bu saatlerde ya yuregıme su serpilecek
ya da doktorun soyledıklerını kabullenmedgımden aglıyor olacagım.
kendımı bırakmak ıstemıyorum bu akısa
Allah bana sag salım akıl ruh saglıgı versın
CuteMom hayırlısı olsun aym bu yönde karar vermiş artık velayeti annede olan çocuklar annelerinin soyisminş alabiliyormuş hemde çok kolaymış yerel mahkemeler bu kararı örnek mi ne gösteriyormuş avukat arkadaşlar daha çok yardımcı olur. Haberi dinledim hemen aklıma sen geldin rabbim en az acıyla atlatmanızı nasip etsinKozlar siyasi meselesine gelince be o konuyu sağolsun buradan arkadaşlar haber verdi ve esim söyledi. Bugün su görüşmeyi bi atlatsam bir avukatla gorusmemiz gerekecek çünkü ben onu bekar anneler gibi yorumladim ama inşallah keşke olsa