CuteMom , bak sana bir şey anlatayım belki faydası olur, benim eşimin halasının kocası vefat etmiş genç yaşta, kadının 2 yaşında ve yeni doğmuş iki küçük çocuğu 2 de liseye ve ortaokula giden çocuğu varmış. 4 çocukla kadın oratada kalınca küçük kızlardan birini bir tanıdığına, diğerini kendi öz abisine vermiş. kızı büyüten anne o kadar kafaya takıyor ki bu mevzuyu asla kıza söylemiyor misafir gelirse eve almadan tembihliyor ve kadın hayatı kendine kocasına zehir ediyor, kız öğrenir diye gerçekleri çok korkuyor bu yüzden memeleketten 1000km öteye taşınıyor kız resmi olarak onların buarada soyadı vs sorunu da yok. kız büyüyor yetişiyor ve genel cerrah oluyor,birgün kadın büyük olan çocuklarını bindiriyor otobüse yolluyor kızın yanına, gidin söyleyin halan aslında senin öz annen diye diyor.abileri kızı üniversitede bulup kıza söylüyor baban aslında senin amcan annen aslında senin yengen sen aslında bizim öz kardeşimizsin halan da senin öz annen diyor. tabii o an neler yaşandı bilemiyoruz, bu olayın kahramanı şuan 40 yaşında neredeyse 20 sene önce olan mevzu yani. elbette üzülmüştür ama ben yıkıldığını sanmıyorum. sana sonucu söyleyeyim tatlım bu kız öz anne ve abilerini hiiiiiiçççç aramadı , öz anne defalarca aramış niye beni aramıyorsun diye kız da demiş ki 'benim annem sizinle görüşürsem çok üzülür onu üzmek istemiyorum ayrıca içimden sizi görmekte gelmiyor 'demiş. haa buarada hikyede ki diğer kız var ya bir tanıdığa verilen , öz anne o kızı hiç aramıyor çünkü o kız doktor olmamış liseden sonra evlenmiş.
not: eşimin halasından nefret ederim eşim de sevmez sırf bu olay yüzünden !!!!!