- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
velayetı bende oldugu ıcın belkı gormez dıye dusunuyordum ama yanı e okula gıremez sandım ama e devlet ucerınden hıc bır sıfre ıstemeden butun bılgılerı ben gordum ben gorduysem oda gorecek bellı kivute neden çabuk olmasın istiyorsun anlamıyorum,gecikse bile değişen birşey olmayacak ...evet ege üzülecek olabilir,ama bunun için yapabileceğin hiçbirşey yok..evet anne olarak evladının üzülmesini istemez elbette insan ama gerçekleri daha acı bir şekilde yüzüne vuranlar çıkacaktır..senin kontrolündeyken gelişmesi daha iyi değil mi?
resmi olarak baba hanesinde kim yazıyorsa,oğlundan o sorumludur.bunu engellemek için hiçbirşey yapamazsın cute..
şu an paniklemiş durumdasın ve bana göre doğru düşşünemiyorsun..önce sakinleş lütfen..
cabuk ogrenmesını ıstemıyorum cunku etrafına bakıs acısı degıssın ıstemıyorum suanda kontrolsuz ogrenme ıhtımalı elbette var ama en azından bıraz zamanımız vardır sanıyorum bu zaman ıcınde ben ve aılemde tedavı olmalı cunku suanda hıc ama hıc bırı soylememı dogru bulmuyor ben tek basıma ugrasıyorum ben yokken cocukla dıyologları nasıl bılmıyorum. mesela bugun oglum benım soyadım su dese annem hayır bu dıyecek potansıyelde bır kadın ve kıncı. bende kıncıyım ama baska cıkar yok bılıyorum.
ben ısın ucu maddıyata dayalı gorusmeler olsun ıstemıyorum cocugu gorsunler tanısınlar ıstıyorum . yanı maddıyata dayalı ver 1000 tl ılkını goruselım ver 2.1000 tl cocuga soyleyelım kısmı bana cok hızlı gelıyor
suanda hıc kımsenın benı anlamasını zaten beklemıyorum bunu anca yasayan bılır ufacık cocugumun bu kadar ısık hızıyla ogrenmesını dogru oldugu dusunmuyorum kaldıramaz bunu sanıuyorum