clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Anne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG degerim 70 di 2 gün sonra 156 ya cikdi degerim . Biraz korkuyorum dış gebelik yada kese boş olabilirmi ? İlk gebeligim

Iki parmagnizla igneyi yapcagniz bölgeyi kistirıp kararli bi şekilde batirin igneyi oyalanmadan benim fazla morarma olmyo ama zamanla daha alisiyo eliniz zaten morarsada sorun degil ilaci enjekte edin yeterki 9 ay yapicksnz sadece bunu nasilsa...

Anne adayları size bir sorum olacak 4 gün önce beta HCG degerim 70 di 2 gün sonra 156 ya cikdi degerim . Biraz korkuyorum dış gebelik yada kese boş olabilirmi ? İlk gebeligim
Niye böyle şeylere takiliyosunuz durduk yere hemen dis gebelik filan kötüyu getiriyosunuz akliniza hemde daha ilk gebelikte biraz rahat olun...beta degerinizdeki yükselis gayet iyi dr kontrolünde olun kese kalp atısı icin dr çağırıcaktır sizi hayirli olsun.

Cnm iki günde bir yapıldıysa normal bide pozitif dusun daha çok erken kan degeriniz 1500 geçmeden bir şey anlaşılmaz Allah hayırlısıni nasip etsin inşallah

Bugün denedim ve başarılı sonuç :)

25 haftaligim yaklasim bir aydir bacaktan yapiyorum morariyo sadece ama sen gobustenyap zaten ilerleyen zamnda bacaktan yapicaksin koldan hic denemedim cunku kendim yyapiyorum korkma geciyi kolonya ile ov vurduktan sonra hafifce ☺

Arkadaşlar göbeğimde moraran yerler var vikis sürmemi söyleyenler oldu bi zararı olur mu kullanan oldu mu

Kızlar son haftaya kadar göbekten yapilabiliyomu bu igne ben hala

yapabiliyorm karnm büyudu ama çok gerilmedi hala 30 lu haftalarda

göbekten devam edeniniz varmı???

Arkadaşlar göbeğimde moraran yerler var vikis sürmemi söyleyenler oldu bi zararı olur mu kullanan oldu mu
Bişey sürmene gerk yok bence her gun yapiyosun zaten bu igneyi bırakana kadar bu morluklar olucak malesef..

İi geceler arkadaşlar bi sorum olucak ben ilk gebeliğimde ölü dogum yaptım sebebini araştırdıklarında evelik pıhtılaşması tespit ettiler şimdi hamileyim yarın dr a gidicem ancak eski dr a mı başka bi dra mı karar veremedim ona göre iğne verecekler bana zaten fikri olan var mı

Şu aşamada dr farketmez herhangi bi dr a gidin bi an önce igneniz başlansın sonra doktr tercihinizi yaparsıniz.geciktirmeyin aksi halde bebeginiz tehlikede kaybedebilirsiniz tekrar allah korusun..

Kızlar merhaba benim kardeşim yaklaşık 36 haftalık gebe kan pıhtılaşması nedeniyle sulandırıcı iğne kullandı fakat son üç haftasında kullanmayacak doktoru normal doğum yapabilirsin diyor kendisi de istiyor fakat ben çok korkuyorum bu topikte arkadaşların çoğu doğum yapmıştır siz nasıl oldunuz doğumunuzu iğnenizi hamilelik boyunca kullandınız mı yoksa birkaç hafta önce bıraktınız mı lütfen yardımcı olur musunuz çooook sağolun
Not: kız kardeşim 9 yıl sonra hamile kaldı kan pıhtılaşma sorununu bildiğimiz için şükür düşürmedi o yüzden bizlerde normalden biraz daha korku içindeyiz

Merhaba doğumunuz oldu mu normal doğum muydu iğneyi nezaman bıraktınız okadar korkuyorumki kardeşim 36.haftasında bugün iğnesini bıraktı
yardımcı olur musunuz çok sağolun
bende 36 haftada bıraktım canım doktorum 35 te bıraktırcaktı zor bela devam ettirdim.Bende korkmuştum.Ama hiç bir sorun olmadı .Doğum sezeryandı dönmedi benim kızım.Doktorum kullanmanında doğum esnasında herhangi bir kanamada zararlı olacağını anlatmıştı,kan sulu olduğu için durudrmak daha zormuş.İçin rahat olsun genelde herkes 2-3 hafta önce bırakıyor.Son güne kadar vuranda okudum ama şükür sorunsuz kızımı kucağıma aldım darısı sizin başınıza inşallah...

Bn de dogumdan iki gun once biraktim. Hangi mutasyonlarda pihtilasma var fln bunlarda onemli bnce. Coraspini 32.haftada birakmistm

Sağlıkla kucağınıza alın İnşaAllah. Bende 10 gün evvel bıraktım. Sonra sezaryen oldum. Doktorum normal önermemişti.

Kızlar çok teşekkürler hepinize Allahım bebişlerinizş sağlıkla büyütmenizi nasip etsin genelde sezeryan öneriyor demekki doktorlar bizimkinin nasıl olacağı belli değil hayırlısı olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…