clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

bende clexane ve coraspin kullanıyorum. coraspin 32. haftada bırakılacak. clexane ise doğumdan 1 gün önce demişti doktorum. bu forumda başka arkadaşlar da doğum yaptı onlar da 1 gün önce bıraktılar. çünkü iğnenin etkisi yalnızca 12 saat diye biliyorum. tabi pıhtılaşmanın seviyesi de önemli kişiden kişiye değişebiliyordur belki bu durum. sağlıkla doğumu gerçekleşsin inşallah

Arkadaşlar aynı sorun bende de var innohep 09 luk kullanıyorum 6. Ayın içindeyim kullanan ve doğum yapan arkadaşlar doğum şeklini ve sıkıntı oldumu bana dönebilirmi:KK17:

Kızlar merhaba benim kardeşim yaklaşık 36 haftalık gebe kan pıhtılaşması nedeniyle sulandırıcı iğne kullandı fakat son üç haftasında kullanmayacak doktoru normal doğum yapabilirsin diyor kendisi de istiyor fakat ben çok korkuyorum bu topikte arkadaşların çoğu doğum yapmıştır siz nasıl oldunuz doğumunuzu iğnenizi hamilelik boyunca kullandınız mı yoksa birkaç hafta önce bıraktınız mı lütfen yardımcı olur musunuz çooook sağolun
Not: kız kardeşim 9 yıl sonra hamile kaldı kan pıhtılaşma sorununu bildiğimiz için şükür düşürmedi o yüzden bizlerde normalden biraz daha korku içindeyiz
Canım bendr 36 da bıraktım normal elmedınbenm bebek sezeryan oldum ama eger eşi yaşlanmasaydı ve sancım olsaydı normal dogurcaktım nasıp olmadı korkma bencce tabi benm doktorum vardı rıske atma derdı kardesıne kalmıs bır karar

Canım bendr 36 da bıraktım normal elmedınbenm bebek sezeryan oldum ama eger eşi yaşlanmasaydı ve sancım olsaydı normal dogurcaktım nasıp olmadı korkma bencce tabi benm doktorum vardı rıske atma derdı kardesıne kalmıs bır karar
Çok teşekkürler sağolun kardeşimde bence sezeryan olmalı ama kendisi bir cesaret normal istiyor ben de bir şey diyemiyorum

Çok teşekkürler sağolun kardeşimde bence sezeryan olmalı ama kendisi bir cesaret normal istiyor ben de bir şey diyemiyorum
Bende normal olacaktım fakat hem doktorlarım riske atmak ıstemedı hemde eşi yaşlanmaua basladı on gün kadar bekledık ve sonunda seseryan oldum önemlı olan saglıkla kucagımıza almak allah hakkında haırlısını nasıp etsın ınsallah

İgneyi gobekten eşim yapıyor. İğne yapılan yerin mor olmasi normal. Ama benim in yaptığım yerin iki cm kadar alt tarafı mosmor olmuş ve cok ağrıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum

İgneyi gobekten eşim yapıyor. İğne yapılan yerin mor olmasi normal. Ama benim in yaptığım yerin iki cm kadar alt tarafı mosmor olmuş ve cok ağrıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum
Damara denk geliyor bazen bende 1 lira büyüklüğünde morluklar oluyor, bazısı hiç acımıyor izi bile kalmıyor.

Damara denk geliyor bazen bende 1 lira büyüklüğünde morluklar oluyor, bazısı hiç acımıyor izi bile kalmıyor.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İğnenin girdiği yerler bazen bende de morarıyor. İğnenin girdiği yer değil de başka yer morarınca korktum

merhaba uzun süredir kimse yazmamış bu topige ama merak ettiğim birşey var bugün claxane iğne başladım. eczanede yardim ettiler vurulmama ancak göbekten vurulurken iki elimle gobegimde vurulcagim yeri sıkıp vurdurmadilar direkt elimle sıkmadan göbeğine vur dediler. fakat daha sonra kullanım klavuzunda okudum ki kasa denk gelmemesi için yağ tabakasını tutup vurmak gerekiyormuş bir sakınca olmuş mudur sizce

merhaba uzun süredir kimse yazmamış bu topige ama merak ettiğim birşey var bugün claxane iğne başladım. eczanede yardim ettiler vurulmama ancak göbekten vurulurken iki elimle gobegimde vurulcagim yeri sıkıp vurdurmadilar direkt elimle sıkmadan göbeğine vur dediler. fakat daha sonra kullanım klavuzunda okudum ki kasa denk gelmemesi için yağ tabakasını tutup vurmak gerekiyormuş bir sakınca olmuş mudur sizce
Bi sakinca olmamistor cnm ama iki elinle skip vurursan daa rahat edersin aci da daa az hissedersin

Bi sakinca olmamistor cnm ama iki elinle skip vurursan daa rahat edersin aci da daa az hissedersin
Tesekkurler bundan sonra öyle yapacağım. peki siz ignelerin belli bir oranini devlet karsilasin diye rapor çıkarmış miydiniz ? biz özel hastanede takip ediliyoruz bize devletten rapor çıkarın dendi fakat özeller de rapor verebiliyor dedi eczacı ..

Tesekkurler bundan sonra öyle yapacağım. peki siz ignelerin belli bir oranini devlet karsilasin diye rapor çıkarmış miydiniz ? biz özel hastanede takip ediliyoruz bize devletten rapor çıkarın dendi fakat özeller de rapor verebiliyor dedi eczacı ..
Özelden de çıkarılıyor evet. Ben özelden çıkarmıştım. Araştırma hast de çıkarılıyor diye söylenmişti sanıyorum bana. Zaten ben rapor çıktığını öğrendiğimde 6.ayımda falandım geç öğrendim.

Özelden de çıkarılıyor evet. Ben özelden çıkarmıştım. Araştırma hast de çıkarılıyor diye söylenmişti sanıyorum bana. Zaten ben rapor çıktığını öğrendiğimde 6.ayımda falandım geç öğrendim.
Aynen ben acibademe gidiyorum bana bir araştırma hastanesine git rapor çıkar dedi doktorum özelden de cikarilabiliyorsa niye böyle diyorlar ki...

birde hangi bölüm veriyor raporu kadın doğum mu ?

Aynen ben acibademe gidiyorum bana bir araştırma hastanesine git rapor çıkar dedi doktorum özelden de cikarilabiliyorsa niye böyle diyorlar ki...
Yakınımda araştırma hast olsa oraya giderdim. Özel hastaneye para vermezdim boşuna çünkü giriş yaptırıyorsun. Devlette ücretsiz o yüzden demişlerdir.

Yakınımda araştırma hast olsa oraya giderdim. Özel hastaneye para vermezdim boşuna çünkü giriş yaptırıyorsun. Devlette ücretsiz o yüzden demişlerdir.
Yani ben bu hafta işten dolayı gidemeyeceğini parayla alacağımı söyledim ilaçları. Onlara vereceğim parayı muayene ücretine verirdim raporu cikarttirmak için görünürdüm ki zaten de gitmiştim en azından bunu da yapabilirsiniz deseydi.. bende sandım ki sadece devlet veriyor bu raporu

X