clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Msallah ne güzel :) igneler kacinci haftada bitiyor hatirliyor siz hala vurulmuyosunuz degil mi

Masallah ne kadar guzel . Hala vuruluyor musunuz yoksa igne???
Benim 8 haftalik 9 haftaya yaklastim elhamd.
Benim ablamda öyle kendisi vurmaya çalışırken bayıldı o yuzden casaretim yok bu konuda
Cok sukur cnm. Ins saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz. Igneye devam tabi daha cnm. Hadi ya kiyamam , Allah korusun cnm . Sn nasil rahat ediyosan oyle yap o zmn tabi .

Koldan daha
Gecer cnm ins morartilar ya. Kolun nasil o da morario mu. Igneyi keserse ne kullancn ki cnm mutasyonlarin neydi pihtilasmada
Hic vurulmadim eşim cesaret edemedi . Hemsireler igneyi vurmadi sadece tarif ettiler . Esimde görmediği icin vuramam damara denk gelirse diyor. Simdilik yine gobekten devam . Mutasyon nedir onu bilmiyorum .
Zaten tüp bebek tadavisi olurken kağıt vermislerdi ordada yaziyor gebeligin 13. haftasina kadar vurulacaktir diye

Himm anladim cnm o zamn belki dusuk bi pihtilasma vardir. Gobekten en ii si olur tabi cunku yagli oluo damara denk gelmz zaten cnm ucu kisa oldufu icin gelse bile bi kac damla kanar o kadar

Himm anladim cnm o zamn belki dusuk bi pihtilasma vardir. Gobekten en ii si olur tabi cunku yagli oluo damara denk gelmz zaten cnm ucu kisa oldufu icin gelse bile bi kac damla kanar o kadar
Evet bakalim 17 gun sonra kontrolum var doktor ne derse artik . Insallah artik keserler igneyi . Hayirlisi ile

kızlar bende clexane kullanıyorum dün vuruldugumda gobegım yumurta gibi şişti hala acıyor doktorum sorun olmaz dedı ama hala evhamlıyım bu konuda sizce ?

Banada 20 günlük bir kullanım periyodu verdi kendim vuruyorum iğneleri göbekten morluk henüz yok olurmu bilmiyorum ilk ilacı şırıngadan verince biraz ağrıyor ama sonra geçiyor korkulacak birşey yok iğneler bitince bebe aspriniyle devam edecekmişim

benım dun bişey oldu anlayamadım yumurta gibi şişti ve agrım var ınsallah kotu bısey olmaz kac haftalıksın ccanım ben sanırım 9 ay vurulcam

Telaşlanma geçer Can'ım benim ocak ayında 3 aylıkken kürtaj olmuştum şimdi daha çok yeni ilk haber aldığımızda başlıycaz demişti doktorum şimdi 6 haftalığım sen ne kadarlık oldun

benım dun bişey oldu anlayamadım yumurta gibi şişti ve agrım var ınsallah kotu bısey olmaz kac haftalıksın ccanım ben sanırım 9 ay vurulcam
Çok olmuş siz bu yazıyı yazalı ama umarım cvp yazarsınız kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dün koldan arkadaşım yaptı çok ağrıyor ve içi sert sizinki nasil geçti ve nerelerden yapiyorsunuz iğneyi

Göbekten yaparsanız daha rahat olur.ben henüz kol ve bacaktan denemedim ama göbekten daha rahat yapildigini söyluyo kullananlarda ki bende göbekten yapyorm gayet rahatim.

Bende göbekten yapıyorum daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…