clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

MERHABA BENİMDE 13 HAFTALIKTI KALBİ DURDU. BENİMDE KİMYASAL GEBELİKLERİM VARDI. BU KEZ OKSAPAR VE PREDNOL TABLET KULLANDIM. PREDNOLU 8 HAFTADA KALBİ DUYUNCA BIRAKTIK AMA ACABA BAĞIŞIKLIĞIMMI BASKILADI BIRAKINCA PREDNOLÜ VE KALBİ DURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SİZİN DOKTOR NE ZAMANA KADAR KULLANACAĞINIZI SÖYLEDİ PREDNOLÜ ?

Merhaba! Valla cnm süre söylemedi daha hamıle degılm ama bence cok erken bırakmıs uzun bi süre kullanacgmı söyledi hatta kortizon bu ben istemem bı ay mı kullancam demiştim hayır kullanmalısın demıstı yani kısa bi süre oldugunu düşünmuyorm. Yiyecek ekmegı yokmus bu laftanda nefrt ederm sürekli bana tesekli edip söyledikleri için ama Rabbım tez zamanda bıdaha nasip etsn en hayırlı zamanda en saglıklı sekılde insallah arkadsm dogurdu sağselim saglıklı ,3 gün sonra felc oldu yani herseyde hayır var dıye dusunelm canını sıkmamaya calıs

MALESEF KISMET NASİP HERŞEY KABULLENME AŞAMASINDAYIM. KESİNLİKLE SAĞLIKLA GELSİN VE DEVAM ETSİN HERŞEY YAVRUMUZUN ONLAR İYİ OLURSA BİZDE İYİ OLURUZ. HAYIRLI ZAMANDA NASİP ETSİN RABBİM BİZEDE GÜÇ VE SABIRDA VERSİN DAYANALIM HAYIRLI SONUCA. YAŞAMAYAN ANLAMIYOR BU DURUMU KENDİMİ YANLIZ HİSSEDİYORUM BU KONUDA ASLINDA DÜNYADA SADECE BEN YAŞAMIYORUM AMA ÇEVRE HERKES KENDİ DERDİNDE. ÇOK SOĞUDUM INSANLARDAN

Valla bende . Canım cok sıkılıyor ıkı qydırda denedm olmadı. Vazgececm artk cnku cevremde hetks yaşı epey büyük olanlar bıle sorunsuz doguruyor

Valla bende . Canım cok sıkılıyor ıkı qydırda denedm olmadı. Vazgececm artk cnku cevremde hetks yaşı epey büyük olanlar bıle sorunsuz doguruyor
Denemekten vazgeçme olur yine allahın izniyle. Bende vazgeçim diyorum ama anne olmak bebişim olması hiç bişeyle ölçemem o yüzden devam yine olacak devamı güzel olsun. Malesef öyle benim görümcemde geçen sene nisanda hamile kaldı doğurdu. ben o ay tüp bebek denedim olmadı. eylülde denedim olmadı. kasımda hamile kaldim kimyasala döndü. ocakta tüp bebej denedim tuttu 13 haftalık kaybettim. düşün görümce doğurdu ben kaç defa hüsrana uğradım bu arada. valla zor evet bu duruma sabır etmek ama yapacak bişeyimiz yok sadece yine hamile kalıp devamını görmemiz gerekiyor. Görümcem doğum yaptı kendimi o kadar beceriksiz işe yaramayan bir kadın olarak hissettimki günlerce ağladım depresyona girdim.

Cok geçmiş olsun . Cok kötü cidden etraftakılerın hamileliği göÜne batıyor resmen . Tüp bebekle değilde norml olur insallah Allah büyük insallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…