canım gebelik haftalarımız yakın ben de clexane 0.4 kullanıyorum günde iki doz. doktorumla doğum şeklini konuşmadık ama clexane ve diğer risk yaratan kişisel nedenlerimden ötürü doktorun normal doğuma izin vereceğini pek sanmıyorum. iğne kullanarak normal doğum yapanları ve sağlıklı bebek sahibi olanları okudum. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/98404-kan-pihtilasmasi-nedeniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html topiğinde pek çok faydalı bilgi bulabilirsin. arkadaşlara danışabilirsin. eski arkadaşlar, yani doğumlarını çoktan yapanlar çok sık girmiyorlar ama mutlaka girdiklerinde cevap vereceklerdir. kan sulandırıcı iğne kullanırken epidural sezeryan olan arkadaşlarım oldu. hiçbir sıkıntı da yaşamadılar. onların doktorları sezeryan önermişti, zaten riskli bir gebelik yaşarken bebeğin risklerini kontrollü doğumla azaltmaya çalışıyorlar sanırım. ayrıca senin de söylediğin gibi kanamanın durdurulmasında sorun olabiliyormuş. epidural sezeryan konusunda yanlış şeyler duymuşsun diyebilirim, bu yöntemle sağlıklı bebek sahibi olanları şahsen tanıyorum canım ama normal doğum için sadece kk da yukarıdaki topikte okudum. doktorun riskli gebelikler özellikle pıhtılaşma konusunda uzman ve çok deneyimli değilse değiştirmeni öneririm. riskler olmasa dahi normal doğum konusunda endişesi olan gebelere artık ısrar edilmiyor mutlaka vaginal doğum yapsınlar diye. belki bir kez daha görüşmelisin ya da pıhtılaşmada uzman bir doktorun görüşünü alabilirsin.
bu hafta sonu benim de kontrolüm olacak. doktorumla doğum konusunu da görüşeceğim, sana buradan yazarım.
doktorum bu konuda bilgili mi değilmi hiç fikrim yokama benim hiç düşüğüm vs olmadıgı halde genetik test yaptıve cıktı kan pıhtılaşması burdan deneyimli oldugunu düşündüm.. hani bebeğimin ölmesini beklemedi:18: ama bilmiyorum tabi bilgsini vs. sorudm normal dogum riskliymiş falan diye gitsin onlar evlerinde pilav pişirsinler doktorun işine karışmasınalr dedi ve kızdı.soramıyorum da korkumdan. ama bugün gidicem bi tekrar sormayı deneyeyim.. sezeryan istiyorum zaten ben.bunuda söyledim bende amerikaya başbakan olmak istiyordum ama obama oldu dedi .. aldıgım cevaplar bunlar anlayavagın.. gittiğim hastanede zekai tahir burak hast gidiyorum klinik şefi..
verdiğin linle bir ara girip sormuştum cevap alamadım sonrada girmedim. tekrar bakarım teşekkürler.
dediği doktorları bende duydum ama benim ekstra verebilecek param yok
hiç düşük yapmadan sana bu testi yaptırması çok iyi bir gösterge diyebilirim. ben 2 düşükten sonra yaptıramamıştım. dr değiştirdim. hamile kaldıktan sonra şimdiki doktorum teste gerek duydu ve iyi ki yapmış diyorum. sen de çok şanslısın lagrima, normalde 3 düşükten önce dr lar bu testi yaptırmıyor maliyetinden ötürü.
tüm bunlara rağmen doktorun tarzını ben çok da doğru bulmadım. seninle konuşması biraz değişik geldi. sezeryan istemen halinde bunu yaptırmayacak bir doktorsa yine de daha iyi bir dr bulabilirsin bence. zekai tahir de bu konuda uzman drlar olduğunu biliyorum en azından tam gün yasasından önce. ankarada zekai tahir dışında bulabileceğin ya da forumda bu konuda uzman oduğunu okuduğum bir kaç dr var. hacettepede Sinan Beksaç ve Lütfi Önderoğlu nu çok duydum pıhtılaşma konusunda. Sinan hocadan randevu almak çok zormuş. diğeri de muayene ücreti yüksek sanırım ama konunun uzmanı kişiler. Ben Akay hast. Tolga Ecemiş e gidiyorum . Pıhtılaşma konusunda en tedbirli ve sıkı yöntemleri uygulayan dr o Ankarada diğer arkadaşlardan duyduğuma göre. Hem ilaç kullanıyorum hem de sıkı bir diyet yapıyorum. asıl uzmanlığı tüp bebek sanırım ama pıhtılaşma forumunda tanıdığım bir sürü insan onun takibinde, bu konuda deneyimi olduğunu biliyorum.
gittiğin doktorunla ilgili bilgi almak eski hastalarını bulmak için foruma başlık açmanı tavsiye ederim. "pıhtılaşma sorunu olup dr falancaya giden var mı " gibi. belki bu konuda diğer doktorlardan daha da deneyimlidir onun yöntemi daha doğrudur, bilemiyorum. sonuçta pıhtılaşma çok yeni keşfedilmiş bir sorun ve doktorların yaklaşımları birbirinden çok farklı.
kan almak sorun değil ben normal doğum istemiyorum.yolun cok daha basındayım ama benım doktoruma sordum normal dogum sansı nedır dıye isterim cunku normalı ve olabılır neden olmasın kı dedi bı aksilik cıkmadıkca normal düşünüyor benım doktorum normalci bi aksilik olursa olur zaten sezeryandada durmaz ben a rh + kan grubuyum sanslıyım eşimdende alabıldıgım ıcın korkmuyorum kan kaybedersem veren olur abım babam eşim annem herkesden alabılırım ama normal dogum ısterim acıkcası.
canım bu konu başka bir topiktede vardı yine aynı cevabı yazmıştım bende cleksan kullanıyorum ve normal doğum istiyodum ama doktorum kesinlikle sezeryan dedi ne seni ne bebeği riske atamayız dedi.
Allah yardımcımız olsun canım evet. eminim zekai tahir burak ta da başka iyi doktorlar da vardır bu konuda. bir de kendi doktorunla da bir kez daha görüş bence sezeryan konusunu.
ankara etlik ya da ztb hastanelerinde pıhtılaşma konusunda uzman doğum doktoruna giden varsa lütfen buradan paylaşsın arkadaşlar.
Bende clexane kullanıyorum canım 21 ocakta sezeryana giricem.Lina kadın sağlığında şükran çakmak var riskli gebelik doktoru ben çok memnunum tavsiye ederim..
ewet biliyorum 3 bina yanında oturuyorum zaten ama her muayeneden para alıyorlar. artı dogumda cok para. gücüm yetmiyor ne yazıkki.
senide Allah kurtarsın inşallah.doğuma girecekmiymiş şükran hanım?
Benimki riskli olduğu için mecbura kaldım napalım artık.Evet canım gircek doğumada..Amin saol.
canım bugün doktor randevum vardı. doğumu nasıl yapacağımızı sordum. normal doğum riskini alamayız dedi. epidural sezaryen olacak kısmetse nisanın ilk haftası. inşallah sen de etlikte daha iyi bir doktor bulursun ve sağlıkla doğumunu yaparsın.
doğum nerede olacak peki? orda doğumhane var mı? ve ne kadar ücreti?
Orda doğum yapılmıyor canım doktorum hrs hastanesiyle anlaşmalı.Orda yapcam bende 2,5 civarı..
anladım Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucagına almayı nasip etsin.