Cnm bende senle aynıyım aynı ilaçları kullanıyorum umarım yeterli olur ama prednol yok bende senin pıhtılaşma hangi değerlerinde test yaptırdın mı canımamin canım inşallah,ben aranıza yeni katıldım aslında clexane 0.4 kullananlar aranıza. benim 4 ay önce bebeğimin kalbi durdu.8 haftalıkken kürtaj oldum.şubat 23 de tekrar hamile olduğumu öğrendim beta 669 , doktor gizli pıhtılaşma olabilir dedi her önleme karsşı bana clexane 0.4,progestan200,corasprin 100mg,decavit vitamin verdi şuan onları kullanıom 8 gündür kullanıom,şu an tam 5 haftalık hamilelyim 2 gün sonra dr gitceem keseyi görecekmişiz,inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder rabbim.bide bana prednol verdi 4 mg cortizonmus ama ben onu çok mantıklı bulmadım ve kullanmıyorum zaten prospectüsünde de hamilelikte kullanılır falan yazmıo,bide hamileyken kullanırsanız çocuğun gelişimini engeller falan dio. ilk bebişte çok üzülmüştük bundaada aynı şeyleri yaşamayız inşallah.
amin inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza hepimiz. merak etme sen önlemi almışsın ,tevekkül Allah demek kalıyor .senin gibi endişeliydim bende başlarda hep .Allahım hayırlısını versin hepimize :)amin canım inşallah,ben aranıza yeni katıldım aslında clexane 0.4 kullananlar aranıza. benim 4 ay önce bebeğimin kalbi durdu.8 haftalıkken kürtaj oldum.şubat 23 de tekrar hamile olduğumu öğrendim beta 669 , doktor gizli pıhtılaşma olabilir dedi her önleme karsşı bana clexane 0.4,progestan200,corasprin 100mg,decavit vitamin verdi şuan onları kullanıom 8 gündür kullanıom,şu an tam 5 haftalık hamilelyim 2 gün sonra dr gitceem keseyi görecekmişiz,inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder rabbim.bide bana prednol verdi 4 mg cortizonmus ama ben onu çok mantıklı bulmadım ve kullanmıyorum zaten prospectüsünde de hamilelikte kullanılır falan yazmıo,bide hamileyken kullanırsanız çocuğun gelişimini engeller falan dio. ilk bebişte çok üzülmüştük bundaada aynı şeyleri yaşamayız inşallah.
Ne guzel bence yine sukredin ki ilk baslarda stres yapiodunuz. benim esik cok yuksek 39+5 gunluk kaybedince doguma kadar heyecana devam :) allah takrar yasatmasin. Hareketlerini hissetmeye basladuniz miamin inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza hepimiz. merak etme sen önlemi almışsın ,tevekkül Allah demek kalıyor .senin gibi endişeliydim bende başlarda hep .Allahım hayırlısını versin hepimize :)
Allah göstermesin kimseye.sizede sbır versin.hala korkularım oluyor benimde ama yapacak bişey yok ALLAH hakkımızda hayırlısını versin.çok az hissediyorum.1-2 kere hissettim ,sürekli olmuyor.Ne guzel bence yine sukredin ki ilk baslarda stres yapiodunuz. benim esik cok yuksek 39+5 gunluk kaybedince doguma kadar heyecana devam :) allah takrar yasatmasin. Hareketlerini hissetmeye basladuniz mi
Hareketlerini hissetsek daha bi rahatlariz ama insallah en azindan yasadigini biliriz her an korku olmazAllah göstermesin kimseye.sizede sbır versin.hala korkularım oluyor benimde ama yapacak bişey yok ALLAH hakkımızda hayırlısını versin.çok az hissediyorum.1-2 kere hissettim ,sürekli olmuyor.
evet inşallah,biz önlemimizi aldık tevekkül etmek lazım artık .korkmanızı anlıyorum ama faydası yok .Hareketlerini hissetsek daha bi rahatlariz ama insallah en azindan yasadigini biliriz her an korku olmaz
Cnm bende senle aynıyım aynı ilaçları kullanıyorum umarım yeterli olur ama prednol yok bende senin pıhtılaşma hangi değerlerinde test yaptırdın mı canım
amin inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza hepimiz. merak etme sen önlemi almışsın ,tevekkül Allah demek kalıyor .senin gibi endişeliydim bende başlarda hep .Allahım hayırlısını versin hepimize :)
Baska bi doktora daha giderdim ben olsam icim rahat etsin die.arkadaşlar benimde mthfr 1298 homozigot cıktı ama doktorum corasprinden baska bişey vermedi.
çok endişeliyim yeterlimidir diye 5+5 günlük hamileyim
Ilk hamileleigin sorunsuz taamamlandi mi peki canim?salı günü hem farklı bir kadın doğum doktoruna hemde hemotoga gideceğim.ilk hamileliğimde sadece corasprin kullanmıştım ama bunda çok endişeliyim.
ben de iğneye geçtim 15 gündür kullanıyorum. 6. aydan sonra doktor mu sana koldan olman gerektiğini söyledi bana kol daha zor göbek daha kolay geliyor.Kızlar bende 39 haftalık gebeyim kese göründüğünden beri iğne kullandım 36.haftada Dr iğneyi kesti artık kullanmıyorum çok şükür bebeğim de bende sağlıklıyım dr doğum yaklaşınca siZlerinde iğnesini kesecektir diye düşünüyorum vu arada ben 6 aya kadar göbekten sonrasında koldan yaptım
Doktor kol veya bacak dedi bacaktan çok canım yandı sınra eşim koldan yaptı 13 gün önce doğum yaptım sezeryan biter bitmez tekrar başladık 2 ay daha devam edeceğimi söyledi Drben de iğneye geçtim 15 gündür kullanıyorum. 6. aydan sonra doktor mu sana koldan olman gerektiğini söyledi bana kol daha zor göbek daha kolay geliyor.
Ooo allah bagislasin çok sevindim darisi bizim basimiza ben bacaktan daha hic caseret edemedim esim ben yaparken bile bakamiyor :) arada sağlık ocagina gidiyorum gobegim çok aciyor sürekli oradan yapinca böyle böyle gecircez inşallahDoktor kol veya bacak dedi bacaktan çok canım yandı sınra eşim koldan yaptı 13 gün önce doğum yaptım sezeryan biter bitmez tekrar başladık 2 ay daha devam edeceğimi söyledi Dr
Kan sulandirici kullandiginiz icin mi sezeryan oldunuz normal doğum yapmak doğru değil diyorlar doktorla konusmadim ben erken diyeDoktor kol veya bacak dedi bacaktan çok canım yandı sınra eşim koldan yaptı 13 gün önce doğum yaptım sezeryan biter bitmez tekrar başladık 2 ay daha devam edeceğimi söyledi Dr
Ben 75 kilo ile hamile aldığım için göbeğimde yap tabakası çoktu evet zaman zaman acıyordu ama sağlık Ocağına gitmeme hiç gerek görmedim 36.haftada bırakacaksın zaten zamanla alışıyorsun yeter ki hergün aynı saatte yapmayı unutmaOoo allah bagislasin çok sevindim darisi bizim basimiza ben bacaktan daha hic caseret edemedim esim ben yaparken bile bakamiyor :) arada sağlık ocagina gidiyorum gobegim çok aciyor sürekli oradan yapinca böyle böyle gecircez inşallah
Yok ben normal yapacaktım lakin bebeğim 40 hafta 4 günlük OLMASINA rağmen kanala inmediğiiçin ve şuyum da geldiğinden dolayı acil Sezeryana alındımKan sulandirici kullandiginiz icin mi sezeryan oldunuz normal doğum yapmak doğru değil diyorlar doktorla konusmadim ben erken diye
kıızzz nerelerdesin sennn ?? herşey iyi yolunda mıı??? agustos annelerinde paylaşımını görmedim uzun zamandır merak ettim.Ilk hamileleigin sorunsuz taamamlandi mi peki canim?
kıızzz nerelerdesin sennn ?? herşey iyi yolunda mıı??? agustos annelerinde paylaşımını görmedim uzun zamandır merak ettim.[/QUOTE
iyiyim cok sukur her sey yolunda. Giremiorm bu aralar pek