clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Cnm bende senle aynıyım aynı ilaçları kullanıyorum umarım yeterli olur ama prednol yok bende senin pıhtılaşma hangi değerlerinde test yaptırdın mı canım

amin inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza hepimiz. merak etme sen önlemi almışsın ,tevekkül Allah demek kalıyor .senin gibi endişeliydim bende başlarda hep .Allahım hayırlısını versin hepimize :)

Ne guzel bence yine sukredin ki ilk baslarda stres yapiodunuz. benim esik cok yuksek 39+5 gunluk kaybedince doguma kadar heyecana devam :) allah takrar yasatmasin. Hareketlerini hissetmeye basladuniz mi

Ne guzel bence yine sukredin ki ilk baslarda stres yapiodunuz. benim esik cok yuksek 39+5 gunluk kaybedince doguma kadar heyecana devam :) allah takrar yasatmasin. Hareketlerini hissetmeye basladuniz mi
Allah göstermesin kimseye.sizede sbır versin.hala korkularım oluyor benimde ama yapacak bişey yok ALLAH hakkımızda hayırlısını versin.çok az hissediyorum.1-2 kere hissettim ,sürekli olmuyor.

Allah göstermesin kimseye.sizede sbır versin.hala korkularım oluyor benimde ama yapacak bişey yok ALLAH hakkımızda hayırlısını versin.çok az hissediyorum.1-2 kere hissettim ,sürekli olmuyor.
Hareketlerini hissetsek daha bi rahatlariz ama insallah en azindan yasadigini biliriz her an korku olmaz

Cnm bende senle aynıyım aynı ilaçları kullanıyorum umarım yeterli olur ama prednol yok bende senin pıhtılaşma hangi değerlerinde test yaptırdın mı canım

test yaptırdım üniverişsitede fakat pıhtılaşma yoktu şimdi yeniden hamile kalınca dr gizli pıhtılaşma vardır belki başka bi sorun olduğunu düşünmüyorum dedi o yüzden bu ialçları verdi canım

çok teşekkür ederim canım ilgine aslında çok korkuyorum,herkes kafamı bulandırıo zaten, inşallah bu sefer birsey olmas , bide benim hiç çocuğum yok o yüzden tutunacak bi dalımda yok,rabbim dualarımızı kabul etsin canım,hepimiz birbiririmize dua edelim.

arkadaşlar benimde mthfr 1298 homozigot cıktı ama doktorum corasprinden baska bişey vermedi.
çok endişeliyim yeterlimidir diye 5+5 günlük hamileyim

salı günü hem farklı bir kadın doğum doktoruna hemde hemotoga gideceğim.ilk hamileliğimde sadece corasprin kullanmıştım ama bunda çok endişeliyim.

ben de iğneye geçtim 15 gündür kullanıyorum. 6. aydan sonra doktor mu sana koldan olman gerektiğini söyledi bana kol daha zor göbek daha kolay geliyor.

ben de iğneye geçtim 15 gündür kullanıyorum. 6. aydan sonra doktor mu sana koldan olman gerektiğini söyledi bana kol daha zor göbek daha kolay geliyor.
Doktor kol veya bacak dedi bacaktan çok canım yandı sınra eşim koldan yaptı 13 gün önce doğum yaptım sezeryan biter bitmez tekrar başladık 2 ay daha devam edeceğimi söyledi Dr

Doktor kol veya bacak dedi bacaktan çok canım yandı sınra eşim koldan yaptı 13 gün önce doğum yaptım sezeryan biter bitmez tekrar başladık 2 ay daha devam edeceğimi söyledi Dr
Ooo allah bagislasin çok sevindim darisi bizim basimiza ben bacaktan daha hic caseret edemedim esim ben yaparken bile bakamiyor :) arada sağlık ocagina gidiyorum gobegim çok aciyor sürekli oradan yapinca böyle böyle gecircez inşallah

Kan sulandirici kullandiginiz icin mi sezeryan oldunuz normal doğum yapmak doğru değil diyorlar doktorla konusmadim ben erken diye

Ben 75 kilo ile hamile aldığım için göbeğimde yap tabakası çoktu evet zaman zaman acıyordu ama sağlık Ocağına gitmeme hiç gerek görmedim 36.haftada bırakacaksın zaten zamanla alışıyorsun yeter ki hergün aynı saatte yapmayı unutma

Kan sulandirici kullandiginiz icin mi sezeryan oldunuz normal doğum yapmak doğru değil diyorlar doktorla konusmadim ben erken diye
Yok ben normal yapacaktım lakin bebeğim 40 hafta 4 günlük OLMASINA rağmen kanala inmediğiiçin ve şuyum da geldiğinden dolayı acil Sezeryana alındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…