anladım canım. iyi olmana sevindimm.iyiyim cok sukur her sey yolunda. Giremiorm bu aralar pek
Benim de aynen senin sonucun cikti. Bnm toplamda 2 dusuk 1 de oludogum olunca doktor igneye baslatti. Igne kullanmak hic icime sinmiyor ama kullanmamaya da cesaret edemiormarkadaşlar lütfen biri cevap versin benim genetik testim de hersey normal de sadece mthfr a1298c heterozigot yazıyor bu ne anlama geliyor yani genetik doktor baktığı zaman hicbirsey yok gayet sağlıklısın demişti ama internetten baktım çok kafam karıştı. Bu ne anlama geliyor gebelikde mi sadece sorun oluyor. lütfen cevap
Boyle kayiplarin olmasa aslinda bi hastalik sayilmaz cunku herkeste bu bulgu olabilir demisti ayrica. Senin kaybin var mi
Biz 22. Haftaya girdik. 8 haftalikken gitmistim ilk doktoruma. O zamandan beri kullaniorm. Hic zarari yokmus. sali ayrintiliya girdim ordaki de ihi ki kullaniosun igneyi dedi.siz kaç aylık hamilesiniz ve ne zamandır kullanıyorsunuz iğneyi. zararı varmıdır acaba?
Ben de kullanıyorum 10. Haftadan beri daha öncesinde de 1,5 yil coraspin kullanmistim bebeğe bir zarari yok iğnelerin ama biz de erken kemik erimesine yol aciyormus kardiyolog söylemişti bana daha çok sut ve ürünlerini tüketmek gerekir demiştisiz kaç aylık hamilesiniz ve ne zamandır kullanıyorsunuz iğneyi. zararı varmıdır acaba?
Ben de kullanıyorum 10. Haftadan beri daha öncesinde de 1,5 yil coraspin kullanmistim bebeğe bir zarari yok iğnelerin ama biz de erken kemik erimesine yol aciyormus kardiyolog söylemişti bana daha çok sut ve ürünlerini tüketmek gerekir demişti
Benim sonuclarimi yukluyorum simdi çok anlamiyorum ben daha doğrusu eseledikce arastirdikca daha çok sikiliyorum onun için çok kurcalamiyorumsiz de benim gibi 1298 heterozigot sadece bu var başka biri yok öyle mi
bende pıhtılaşma var mı bilmiyorum diğer test sonucunu bekliyorum. ama bende hiç düşük olmadı gebeliğim boyunca da çok sağlıklı geçti ama 40+3 günlük iken sancım başlayınca hastaneye gittim doğum da biraz sıkıntım oldu o kadar. yani kan pıhtılaşması olanlarda biraz daha zor gebe kalınır diye biliyorum. sende var mı kiKızlar pıhtılşma hastası olan arkadaşlar ne kadar surede tekrar hamile kaldınız. Pıhtılşması olanlar geç oluyomuş doğru mu
Sen suan hamile misin? Hamile oldugun halde kullanmadan beklio musun proteinleri?Teşekkürler canım bende tek bir tane heterozigoT var doktor protein testleri istedi sonuç bekliyorum eğer onlar normal çıkmazsa gebelik boyu iğne kullanacağımı söyledi. bakalım hayırlısı ile inşallah iyi bir sonuç çıkar da bişe kullanmaya gerek kalmaz. Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Hic dogru deil canim 5 kere hamile kaldim 5 inde de ilk denemede nasip etti AllahKızlar pıhtılşma hastası olan arkadaşlar ne kadar surede tekrar hamile kaldınız. Pıhtılşması olanlar geç oluyomuş doğru mu
peki sorunsuz bir şekilde doğurdunuz mu?Hic dogru deil canim 5 kere hamile kaldim 5 inde de ilk denemede nasip etti Allah
yok hamile Değilim henüzSen suan hamile misin? Hamile oldugun halde kullanmadan beklio musun proteinleri?
Ilk bebegimde hic sorunsuz dogum yaptim. Ikinci bebegim 39+5 gunllukken dogum sirasinda kaybetyik. Ucuncu bebegim 9 haftalik kalbi durdu. Dorduncu hamileligim kimyasal gebelik oldu. Bu besinci bebegim insallah saglikla kavusurumpeki sorunsuz bir şekilde doğurdunuz mu?
Ilk bebegimde hic sorunsuz dogum yaptim. Ikinci bebegim 39+5 gunllukken dogum sirasinda kaybetyik. Ucuncu bebegim 9 haftalik kalbi durdu. Dorduncu hamileligim kimyasal gebelik oldu. Bu besinci bebegim insallah saglikla kavusurum
amin amin inşallah sorun yaramaz ve sağlıkla kucağına alırsın. suan sadece iğne mi kullanıyorsun ve kayıpların sebebi tam olarak neIlk bebegimde hic sorunsuz dogum yaptim. Ikinci bebegim 39+5 gunllukken dogum sirasinda kaybetyik. Ucuncu bebegim 9 haftalik kalbi durdu. Dorduncu hamileligim kimyasal gebelik oldu. Bu besinci bebegim insallah saglikla kavusurum