clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Ben coraspin kullanıyorum 100 mg benim bebek kaybim olmadi çok şükür ama 1,5 yil önce bagirsagimin toplar damari tikandigi için tedavi gördüm o zamandan beri kullaniyordum zaten hamile kalinca da devam ettim ama çok endiseliyim bebeğim için sürekli düşünüyorum :KK43:

Ben coraspin kullanıyorum 100 mg benim bebek kaybim olmadi çok şükür ama 1,5 yil önce bagirsagimin toplar damari tikandigi için tedavi gördüm o zamandan beri kullaniyordum zaten hamile kalinca da devam ettim ama çok endiseliyim bebeğim için sürekli düşünüyorum :KK43:
Kızlar bende 39 haftalık gebeyim kese göründüğünden beri iğne kullandım 36.haftada Dr iğneyi kesti artık kullanmıyorum çok şükür bebeğim de bende sağlıklıyım dr doğum yaklaşınca siZlerinde iğnesini kesecektir diye düşünüyorum vu arada ben 6 aya kadar göbekten sonrasında koldan yaptım

Kızlar bende 39 haftalık gebeyim kese göründüğünden beri iğne kullandım 36.haftada Dr iğneyi kesti artık kullanmıyorum çok şükür bebeğim de bende sağlıklıyım dr doğum yaklaşınca siZlerinde iğnesini kesecektir diye düşünüyorum vu arada ben 6 aya kadar göbekten sonrasında koldan yaptım
Allah saglikla kavusmak nasip etsin yavruna. Daha once kayiplarin ne kadardi?

Ben
Bu iğneyi bacağından yapan var mı? Damara denk gelirse diye çok korkuyorum ben. Dr um doğuma kadar karnından vurmaya devam edebilirsin dedi ama bebeğe birşey olursa diye ona da cesaret edemiyorum :KK43:
Ben bacağından yaptım 1 sene boyunca.
bir yere otur dizinden 4 parmak yukarıdan itibare vura bilirsin bacağını yanına. Dama ra gelse bir şey olmuyor en fazla morariyor.

Benim bi tek 1298 var. sebep bu mu tabi bilemior doktorlar da ama toplamda yasayan bi kixim, 39+5 gunluk 9 haftalik iki kayibim ve bi de kimyasal gebeligim var. Bu bebegimde de 8. Haftada igneyr basladim. Ama doktora o zaman gitmistim daha once gitsen daha once baslardm dedi doktor. Ama ben hala icime tam sindirebilmis sayilmam su igne meselesini de birakmaya da cesaretim yok. Hayirlisi bakalim
Canım bende iğne kullanıyorumda seninkinin dozu kaçlık

sizinle aynı durumdayım sayılır. ben genetik testleri yaptırdım 2 düşükten sonra .pıhtılaşma yok .ama şimdi doktorum hemen claxane 0.6 lık başlattı .başka bir doktorda hem iğne hem coraspin dedi .şimdi hepsini kullanıyorum .Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .:nazar::anneadayı::nazar:

amin canım inşallah,ben aranıza yeni katıldım aslında clexane 0.4 kullananlar aranıza. benim 4 ay önce bebeğimin kalbi durdu.8 haftalıkken kürtaj oldum.şubat 23 de tekrar hamile olduğumu öğrendim beta 669 , doktor gizli pıhtılaşma olabilir dedi her önleme karsşı bana clexane 0.4,progestan200,corasprin 100mg,decavit vitamin verdi şuan onları kullanıom 8 gündür kullanıom,şu an tam 5 haftalık hamilelyim 2 gün sonra dr gitceem keseyi görecekmişiz,inşallah bu sefer sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder rabbim.bide bana prednol verdi 4 mg cortizonmus ama ben onu çok mantıklı bulmadım ve kullanmıyorum zaten prospectüsünde de hamilelikte kullanılır falan yazmıo,bide hamileyken kullanırsanız çocuğun gelişimini engeller falan dio. ilk bebişte çok üzülmüştük bundaada aynı şeyleri yaşamayız inşallah.:110::110:

X