- 15 Mayıs 2012
- 806
- 1.149
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende 39 haftalık gebeyim kese göründüğünden beri iğne kullandım 36.haftada Dr iğneyi kesti artık kullanmıyorum çok şükür bebeğim de bende sağlıklıyım dr doğum yaklaşınca siZlerinde iğnesini kesecektir diye düşünüyorum vu arada ben 6 aya kadar göbekten sonrasında koldan yaptımBen coraspin kullanıyorum 100 mg benim bebek kaybim olmadi çok şükür ama 1,5 yil önce bagirsagimin toplar damari tikandigi için tedavi gördüm o zamandan beri kullaniyordum zaten hamile kalinca da devam ettim ama çok endiseliyim bebeğim için sürekli düşünüyorum
Allah saglikla kavusmak nasip etsin yavruna. Daha once kayiplarin ne kadardi?Kızlar bende 39 haftalık gebeyim kese göründüğünden beri iğne kullandım 36.haftada Dr iğneyi kesti artık kullanmıyorum çok şükür bebeğim de bende sağlıklıyım dr doğum yaklaşınca siZlerinde iğnesini kesecektir diye düşünüyorum vu arada ben 6 aya kadar göbekten sonrasında koldan yaptım
Daha önce 1 kimyasal gebelik yaşadım yani kanda pozitif çıktı kese görünmedi öyle olunca o zaman gittiğin Dr durumdan şüphelenip bazı testler istedi o testler sonucu kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı...Allah saglikla kavusmak nasip etsin yavruna. Daha once kayiplarin ne kadardi?
Ne guzel. Cok acilar yasamadan bilinmis seninki.Daha önce 1 kimyasal gebelik yaşadım yani kanda pozitif çıktı kese görünmedi öyle olunca o zaman gittiğin Dr durumdan şüphelenip bazı testler istedi o testler sonucu kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı...
Evet Allah'a çok şükür erkenden farkedildi...Ne guzel. Cok acilar yasamadan bilinmis seninki.
Ssvd araştır bi çok var sezeRyan sonrası normal doğum yapan.Ne güzel. Senin adına çok sevindim. Benim normal doğum gibi bir şansım yok sanırım çünkü 2 sezeryanım var.
Ben bacağından yaptım 1 sene boyunca.Bu iğneyi bacağından yapan var mı? Damara denk gelirse diye çok korkuyorum ben. Dr um doğuma kadar karnından vurmaya devam edebilirsin dedi ama bebeğe birşey olursa diye ona da cesaret edemiyorum
Teşekkürler canım yardımcı olduğun içinBen
Ben bacağından yaptım 1 sene boyunca.
bir yere otur dizinden 4 parmak yukarıdan itibare vura bilirsin bacağını yanına. Dama ra gelse bir şey olmuyor en fazla morariyor.
Canım bende iğne kullanıyorumda seninkinin dozu kaçlıkBenim bi tek 1298 var. sebep bu mu tabi bilemior doktorlar da ama toplamda yasayan bi kixim, 39+5 gunluk 9 haftalik iki kayibim ve bi de kimyasal gebeligim var. Bu bebegimde de 8. Haftada igneyr basladim. Ama doktora o zaman gitmistim daha once gitsen daha once baslardm dedi doktor. Ama ben hala icime tam sindirebilmis sayilmam su igne meselesini de birakmaya da cesaretim yok. Hayirlisi bakalim
0.4 luk benim. Senin kayiplarin neler? Ne kadarlik hamilesinCanım bende iğne kullanıyorumda seninkinin dozu kaçlık
Cnm 7+3 kalp atışı durdu bi taneydi şuanda 5 haftalık cnm senin nekadar0.4 luk benim. Senin kayiplarin neler? Ne kadarlik hamilesin
Allah hayirlisiyla kavustursun insallah sikintisiz bu bebeklerimize. BenIm de 15+1 gunlukCnm 7+3 kalp atışı durdu bi taneydi şuanda 5 haftalık cnm senin nekadar
Baska bi sey kullanmiorm ben. Senin faktorlerin ne cikti testteAyrıca coraspirin 100 de kullanıyorum peki sen
Âmin cnm inş peki sen tek iğnemi kullanıyorsunAllah hayirlisiyla kavustursun insallah sikintisiz bu bebeklerimize. BenIm de 15+1 gunluk
A1298c Heterozigot ve 4g5g homozigot senin kinide yazarmısın cnmÂmin cnm inş peki sen tek iğnemi kullanıyorsun
Bnm sadece a1298c heterozigot canimA1298c Heterozigot ve 4g5g homozigot senin kinide yazarmısın cnm
sizinle aynı durumdayım sayılır. ben genetik testleri yaptırdım 2 düşükten sonra .pıhtılaşma yok .ama şimdi doktorum hemen claxane 0.6 lık başlattı .başka bir doktorda hem iğne hem coraspin dedi .şimdi hepsini kullanıyorum .Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .