- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
- Konu Sahibi Buketetin34
Merhabalr canım senı cok ıyı anlıyorum bende senın gıbı zor donemlerden gectım ve kendı ıgnemı tek basıma elım tıtreye tıtreye karnım mosmor ola ola yaptım suanda da esım yapıyor bebegım ıcın her seyı yapıyorum ınsallah Rabbımde kucagımıza sag salım almayı nasıp etsın cok uzun ve zorlu bır surec ama sabır ve dua ıle o güzel gunlerı gorucez ben buna ınanıyorum.Merhaba ben de maalesef ilk gebeliğimde bebeğimin kalbinin durması sebebiyle yaptırdığım test sonrası heterozigot olduğumu öğrendim şu an 5 haftalık hamileyim ve oksapar & coraspin kullanıyorum bugün ikinci günüm. Dün acilde ilk dozda canım çok yandı ve ağladım, beni psikolojik olarak çok yıprattı ama bugün hızlıca toparlandım çünkü bu sefer bebeğimin yaşayabilmesi ve o minik kalbinin atabilmesi için, ona kavuşmak için ne yapacağımı biliyorum. Biraz fedakarlık gerekiyor ama annelik tam olarak da bu değil mi zaten :) bu düşüncelere odaklanarak büyük cesaret buldum ve saniyeler içinde ikinci iğnemi kendim yaptım ve o kadar kolay oldu ki hiç elim titremedi. İnsan her şeye alışıyor, bu yazıyı okuyan tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum