clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Arkadaşım nasıl doğum yaptın?
Merhaba normal doğum yaptım hiç bir sıkıntı yaşamadım doğumdan sonra 40 gün daha clexan kullandım oğlum suan 3 yaşında. Sende mi kullanıyorsun ? Hiç problem olmuyor başka insanların korkutmasindan dolayı çok tedirginlik yaşadım ama doktorum sağolsun Birsey olmaz dedi ve olmadı. Öyle çok kanamam bile olmadı.

Evet doktor da bana yapabilirsin dedi. Ben yaptiriyorum dedi. Ins sikinti olmaz bizim de. Sizi de duydugum iyi oldu. Ins hayirlisiyla bize de nasio olur
Evet kanamam bile olmadı şükür. Ve sm çevremde clexan kullanıp normal doğum yapan coki insan var . Hiç biri sıkıntı yasamadi

Ne güzel. Senin adına çok sevindim. Benim normal doğum gibi bir şansım yok sanırım çünkü 2 sezeryanım var.

Bu iğneyi bacağından yapan var mı? Damara denk gelirse diye çok korkuyorum ben. Dr um doğuma kadar karnından vurmaya devam edebilirsin dedi ama bebeğe birşey olursa diye ona da cesaret edemiyorum

Cevap verdigin icim cok tesekkurler. Benim doktorum da mormal yapabilirsin diodu bana ama okuduklarimdan da endise duymustum. Nasip iste olunca oluo demek ki. Allah hep guzrllikler versim. Saglikla bize de kavusmak nasip etsin.
Peki bi daha hamile kalirsan yine baslayacaksin igneye dimi

Bu iğneyi bacağından yapan var mı? Damara denk gelirse diye çok korkuyorum ben. Dr um doğuma kadar karnından vurmaya devam edebilirsin dedi ama bebeğe birşey olursa diye ona da cesaret edemiyorum
Ben gobegim acio die bacagima gecmek istedim biraz da. Bacagimin en ust kismi var ya mesela biri kucaginda oturdugumda poposunun degdigi yer onun biraz sagi ya da solu olabilir dedi. Oralara vuruorm bu aralar. Hic de sikinti olmuo. Bana karinda daha rahat geldi

Kızlar sizin hangi değerde pıhtı var. Ben 2 duşuk sonrası mthfr a1299 homozigot olduğumu oğrendim. Sizlerinki hangi değerler.. Benmki ciddi bişy mi

Kızlar sizin hangi değerde pıhtı var. Ben 2 duşuk sonrası mthfr a1299 homozigot olduğumu oğrendim. Sizlerinki hangi değerler.. Benmki ciddi bişy mi
Nenim mthfr 1298 heterozigot. Cok onemsizmis aslinda ama 3 kayibim olunca onlem amacli 0.4 luk kullaniorm igne.
Seninki de homozigot oldugu icin daha onrmsiyorlar sanirim. Gecmis olsun

Nenim mthfr 1298 heterozigot. Cok onemsizmis aslinda ama 3 kayibim olunca onlem amacli 0.4 luk kullaniorm igne.
Seninki de homozigot oldugu icin daha onrmsiyorlar sanirim. Gecmis olsun
bn değerlerimi daha dktra gosteremedim. O yuzden çok merak ediyorum ne diycek.. İğne ve aspirini kesin verir demi yaa. Eğer gerek yok derse başka dktra mı gorunuyim ne dersin

bn değerlerimi daha dktra gosteremedim. O yuzden çok merak ediyorum ne diycek.. İğne ve aspirini kesin verir demi yaa. Eğer gerek yok derse başka dktra mı gorunuyim ne dersin
Bence homozigot oldugun icin kesinlikle igne verir. Ama vermezse baskasina git bence. Ben doktora sonucumu soylerken mtfh 1298 dedim homozigot mu yoksa dedi daha bi heyecanla heterozigot deyince onemsiz gordu. Ama yine de igne verdi
hamile misin suan

Bence homozigot oldugun icin kesinlikle igne verir. Ama vermezse baskasina git bence. Ben doktora sonucumu soylerken mtfh 1298 dedim homozigot mu yoksa dedi daha bi heyecanla heterozigot deyince onemsiz gordu. Ama yine de igne verdi
hamile misin suan
hayır canm değilim. 2 ay once 2.duşuğum oldu.. Hemn hamile kalmak istiyorum. Sen kaç ay arayla hamile ksldın. Bnm yapabiliceğim bşy var mı sence

hayır canm değilim. 2 ay once 2.duşuğum oldu.. Hemn hamile kalmak istiyorum. Sen kaç ay arayla hamile ksldın. Bnm yapabiliceğim bşy var mı sence
Dua etmek bence baska bi sey yok. ben ikisine de 4 ay arayla hamile kaldim. en sinuncusu kimyasal gebelikti. Onda hemen ertesi ay hamile kaldim. Hayirlisiyla kavusmak nasip olur imsallah

Benim de mtfh 1298 heterozigot ve protein s düşük. Bir tane de sebebi belirsiz ölü doğumum var. 0,6 lık kullanıyorum ben

Karın bana da çok rahat geldi ama karnım büyünce ordan yapmaya korkarım

Benim de mtfh 1298 heterozigot ve protein s düşük. Bir tane de sebebi belirsiz ölü doğumum var. 0,6 lık kullanıyorum ben
Kac aylik olu dogum
Karın bana da çok rahat geldi ama karnım büyünce ordan yapmaya korkarım
Bana karindan daha rahat geldi canim bacak. Ama degistirmek gerekecek sanirim ara ara. Ilk baslarda karin da rahatti. Uzun sure yapinca zor gelio.
Saglikla kavusalim da...

sizinle aynı durumdayım sayılır. ben genetik testleri yaptırdım 2 düşükten sonra .pıhtılaşma yok .ama şimdi doktorum hemen claxane 0.6 lık başlattı .başka bir doktorda hem iğne hem coraspin dedi .şimdi hepsini kullanıyorum .Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

hanımlar kan sulandırıcıları kullanırken diş tedavisi olan var mı ? yardım edin lütfen

Amin inşallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…