- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 35
Suan igne demir ilaci calsiyum ve multivitamin kullaniyorum. buyuk olan kayibimin pihtilasmaya bagli oldugunu dusunmuyorlar. Ben turkiyede degildim sebebi tam olarak bilemiyoruz. Diger kucukleri pihtilasmadan olabilir die dusunuyorlar ama normalde de bu faktor cok etkisizmis ama iste nasip.amina
amin amin inşallah sorun yaramaz ve sağlıkla kucağına alırsın. suan sadece iğne mi kullanıyorsun ve kayıpların sebebi tam olarak ne
şu mübarek cuma günü Rabbim kabul etsin dua ettim sizin için ve herkes için Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin. inşallah sağlıkla alırsın kucağınaSuan igne demir ilaci calsiyum ve multivitamin kullaniyorum. buyuk olan kayibimin pihtilasmaya bagli oldugunu dusunmuyorlar. Ben turkiyede degildim sebebi tam olarak bilemiyoruz. Diger kucukleri pihtilasmadan olabilir die dusunuyorlar ama normalde de bu faktor cok etkisizmis ama iste nasip.
Amiin Allah razi olsun hepimizeşu mübarek cuma günü Rabbim kabul etsin dua ettim sizin için ve herkes için Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin. inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Hayır canım kullanilamiyor. Ben akşam igne sabah coraspin kullandıgim halde pıhtilaşmam yüksek.Clexane yerine aspirin kullanilamaz mi merak ettiğim için soruyorum. Aspirin de neticede kan sulandiriyor. Yani hergün ıgne vurulmaktansa aspirin içilmesi daha kolay değil mi.
Hayır canım kullanilamiyor. Ben akşam igne sabah coraspin kullandıgim halde pıhtilaşmam yüksek.
Tabikide doz çok önemli. Ama dozu kilona göre ayarlıyor hematolog. Ben 0.6kullanıyorum 69 kiloyla başladı hamileliğim. Rabbim yardımcın olsun.yardımcımız olsunArkadaslsr ikinci gebeligimde bn de coraspin ve 0,4 mg clexane kullandim ama uc hafta once kurtaj oldum genepihtilasmm dusukmus aslinda ama dr um acaba dozu yuksek mi versek bi dahakine dedi. Dozu etkiler mi ki ya. Simdi baska testler de yaptirdik beklioruz
Himm anladim cnm bn kiloya gore oldugunu bilmiodum da acaba pihtilasma duzeyine gore mi yapilio due dusundum. Bn 56 kiloydum cnm ogrendigimde . Kadin dogumcuya gittim bn tek ya hematolog deil di cnm. Hatta ikinci de boyle olunca dr um kendi hocasina yonlendirdi perinatoloji uzmani prof. mus . Aminn cnm ya ins dua ya ihtiyacim varTabikide doz çok önemli. Ama dozu kilona göre ayarlıyor hematolog. Ben 0.6kullanıyorum 69 kiloyla başladı hamileliğim. Rabbim yardımcın olsun.yardımcımız olsun
Öğlen asprin gece yarısı iğne.Ben de yeni başladım iğneye hibor 3500 0.2ml kullanıyorum bi de coraspirin sabah iğneyi yapıyorum öğlen aspirini alıyorum zamanı önemli mi farkeder mi ilaçların iğneye aç tok farketmez diyo aspirini doktor öğlen al demişti siz nasıl kullanıyosunuz
Cuma günü doktora gidicem sorayım bana bişey demedi de benimkinin arası 5 saat oluyoÖğlen asprin gece yarısı iğne.
Arada 8 saat olsun ve aynı anda kullanma dedi bana dr.
Çalıştığım ve eve geç geldiğim için baştan düzeni böyle kurdum, hala aynı saat düzeninde devam ediyorum.
M pıhtılaşma düzeyin hemde kilon önemli. Kadın doğumcun hematoloğa yönlendirme mis hayret. Ben hepsinede gittimHimm anladim cnm bn kiloya gore oldugunu bilmiodum da acaba pihtilasma duzeyine gore mi yapilio due dusundum. Bn 56 kiloydum cnm ogrendigimde . Kadin dogumcuya gittim bn tek ya hematolog deil di cnm. Hatta ikinci de boyle olunca dr um kendi hocasina yonlendirdi perinatoloji uzmani prof. mus . Aminn cnm ya ins dua ya ihtiyacim vartest sonuclarini beklioruz iste
Benimkinin arası 12 saat. İğneleri hep synı saatte vurun.aksatmayın. dojtorum ipneyle hap arasında en az 10 saat olmalı ama en ideali 12 sast demişti. 5dakika bile aksatma. Çok önemli demişti.Cuma günü doktora gidicem sorayım bana bişey demedi de benimkinin arası 5 saat oluyo
Yok yonlendirmedi cnm. Ya bahsetmissiniz saat onemli fln die . Bnm dr igne ve hap da saatle ilgili illa soyle olck die bise dememisti . Bn clexane i sabah eşime yaptiriodum coraspini de oglen gibi aliyodummH
M pıhtılaşma düzeyin hemde kilon önemli. Kadın doğumcun hematoloğa yönlendirme mis hayret. Ben hepsinede gittim
İğneyi gece yapıcam bugün öğlen coraspirin aldım gece 10 gibi iğne yapıcam her gün aynı saatte yapıcam sabah yapıyodum bugün sabah yapmadım bu arada bişey olmaz demi cuma doktorum a sorucam da zaman değiştirdim bugün inşallah bişey olmazYok yonlendirmedi cnm. Ya bahsetmissiniz saat onemli fln die . Bnm dr igne ve hap da saatle ilgili illa soyle olck die bise dememisti . Bn clexane i sabah eşime yaptiriodum coraspini de oglen gibi aliyodumm
Yok bise olmaz ins cnm . Bn hic bu kadar saate dikkat etmemistim yaİğneyi gece yapıcam bugün öğlen coraspirin aldım gece 10 gibi iğne yapıcam her gün aynı saatte yapıcam sabah yapıyodum bugün sabah yapmadım bu arada bişey olmaz demi cuma doktorum a sorucam da zaman değiştirdim bugün inşallah bişey olmaz
Ya ben tahmini doğum tarihini yazdım ama bilgiler yok nasıl yapıcam msjdan sonra bebeğin gelişimini gösteriyor ya nasıl yaptınız kişisel bilgilerden tahmini doğum tarihini girdim olmadıBenimkinin arası 12 saat. İğneleri hep synı saatte vurun.aksatmayın. dojtorum ipneyle hap arasında en az 10 saat olmalı ama en ideali 12 sast demişti. 5dakika bile aksatma. Çok önemli demişti.