- 16 Aralık 2014
- 180
- 72
Amin canım inşallah..ne kadar güzel olmuş benim bi arkadaşım da çok zorlukların ardından ikiz bebek annesi oldu hemde biri kız biri erkek maşallah varya ikizler o kadar tatlı oluyolar ki hareketlerini izle izle gül o kadar sevimliler ..inşallah sende evlatlarını kucağına alırsın sağlıkla..dualarında yer almayı çok isterim inşallah birbirimize dua edelim mutlaka..bu arada kese tek mi görünüyordu yoksa kalp atışları ile beraber mi keseyi gördünüz?Rabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar bugün doktora gittim bende kalp atışını öğrenmek için bir de ne desin doktor - ikiz bebeklerimizin olacağını - söyledi eşimle sevinçten şaşkınlıktan birbirimize bakakaldık hiç beklemiyordum ikisininde kalbi atıyor çok şükür siZlerede dua edicem:)
Aaaa ikiz supeeer. Senin kayiplarin var miydi canimRabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar bugün doktora gittim bende kalp atışını öğrenmek için bir de ne desin doktor - ikiz bebeklerimizin olacağını - söyledi eşimle sevinçten şaşkınlıktan birbirimize bakakaldık hiç beklemiyordum ikisininde kalbi atıyor çok şükür siZlerede dua edicem:)
Aramiz da cok yakinmis. Ins saglikla dogumu nasip etsin Allah. Belki ayni gun kavusuruz yavrularimizaRabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar bugün doktora gittim bende kalp atışını öğrenmek için bir de ne desin doktor - ikiz bebeklerimizin olacağını - söyledi eşimle sevinçten şaşkınlıktan birbirimize bakakaldık hiç beklemiyordum ikisininde kalbi atıyor çok şükür siZlerede dua edicem:)
Çok sağol canım tek kese içinde çift yumurta sanırım ayrı ayrı keselerde ayrı kalp atışlarını duyduk rabbim siZede nasip etsin inşallahAmin canım inşallah..ne kadar güzel olmuş benim bi arkadaşım da çok zorlukların ardından ikiz bebek annesi oldu hemde biri kız biri erkek maşallah varya ikizler o kadar tatlı oluyolar ki hareketlerini izle izle gül o kadar sevimliler ..inşallah sende evlatlarını kucağına alırsın sağlıkla..dualarında yer almayı çok isterim inşallah birbirimize dua edelim mutlaka..bu arada kese tek mi görünüyordu yoksa kalp atışları ile beraber mi keseyi gördünüz?
evet canım düşük yaptım ilk bebeğimi aradan 5 ay geçti eşim mikrobiyolojiye gidecekti sprm testi için ne olduysa ogün gitmicem dedi ve ilişki sonrasında sahip olduk bebeklerimize yani dolu dolu girdik ilişkiye onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum birde ben adetimin bitiminden bi hafta sonra doktora gittm olmuyo neden diye ultrasonda baktı yumurtlama görünüyo ilişkiye girsen kalma ihtimalin olacağını söyledi bende hiç vakit kaybetmedim vee ikizim oldu elhamdülillahAaaa ikiz supeeer. Senin kayiplarin var miydi canim
Benim bulantim 5.hafta gibi basladi kokulara karsi hassasiyetim cok fazla .. herseyden tiksinir oldum . Tabi kisiden kisiye hamilelikten hamilelige bile fark oluyormus . Bu ara pek saglikli beslenemiyorum bile . Bi de kabizlik sorunum basladi karnim cok sistiYok canım beni daha 8 şubatta çağırdı doktor nası sabretceksemçok iyi anlıyorum seni bende kalbi durmadan önce hep bi alet olsa da evde duysam kalbini dîyodum annemde sen hissetmişsin demişti onda bile çok kafama takıyodum başıma geldi bu kez artık tamamen Allaha bırakmak istiyorum elimizde değil stres yapmamak ama sonuçta ölüm ve doğum tarihi değişmez bunu tek bilen de Allah biz iğnemizi ilacımızı kullanıyoruz artık Rabbime emanet diye düşünmemiz lazım biliyosun stres de pıhtı olayını etkiliyomuş o yüzden kendimizi başka şeylerle meşgul etmemiz lazım..inşallah aynı zamanlarda sağlıkla doğum yaparız evlatlarımızı da yazarız buralara bizde..bulantı falan başladı mı sende canım?benim iştahım yok bi de iğne saatine yakın başlıyo bulantı biraz sanırım hala korkuyorum
Gozunuz aydin arkadasim ne kadar guzel bir haber saglikla ve hayirlisiyla bebeklerini kucagina alirsin insallah...E
evet canım düşük yaptım ilk bebeğimi aradan 5 ay geçti eşim mikrobiyolojiye gidecekti sprm testi için ne olduysa ogün gitmicem dedi ve ilişki sonrasında sahip olduk bebeklerimize yani dolu dolu girdik ilişkiye onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum birde ben adetimin bitiminden bi hafta sonra doktora gittm olmuyo neden diye ultrasonda baktı yumurtlama görünüyo ilişkiye girsen kalma ihtimalin olacağını söyledi bende hiç vakit kaybetmedim vee ikizim oldu elhamdülillah
Ben 3lt su içiyorum biraz fazla gibi ama çok içmek istiyorum ona rağmen kabızlık bendede var en son gittiğimde doktor keseyi görebilmek için karnıma çok bastırdı gaz varya ondan bulanık görüyorum dedi benimde o yüzden karnım çok şiş 5 aylık hamileykende bu kadar karnım vardı yani..Benim bulantim 5.hafta gibi basladi kokulara karsi hassasiyetim cok fazla .. herseyden tiksinir oldum . Tabi kisiden kisiye hamilelikten hamilelige bile fark oluyormus . Bu ara pek saglikli beslenemiyorum bile . Bi de kabizlik sorunum basladi karnim cok sistibuarada bende sabahlari coraspirin yuzluk iciyorum folik asitle birlikte kahvaltimi yapinca aliyorum . Benmde randevum ayin 3unde bugun bi perinotoloji uzmanina gidecektim ama vazgectim ustten goremezse diye korktum. Artik haftaya gidecegim onada .. ben de her gun dua ediyorum herkesin bebisleriyle birlikte benmki de iyi olsun saglikli olsun diye.. Teslimiyet en guzeli zaten ..
Allah razı olsun inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın çocuğunu rabbim kolaylıklar ihsan eylesinGozunuz aydin arkadasim ne kadar guzel bir haber saglikla ve hayirlisiyla bebeklerini kucagina alirsin insallah...
Ay ayniyiz o zmn varya bende oyleyim bende 3 lt iciyorumdur ama su da bulanti yapio ac karnimayim cogu zaman cunku .. hakkimizda hayirlisi olsun her zaman bugunlerde gecicek insallah bebeklerimiz buyuyecek o yuzden karnimiz sisecek:)Ben 3lt su içiyorum biraz fazla gibi ama çok içmek istiyorum ona rağmen kabızlık bendede var en son gittiğimde doktor keseyi görebilmek için karnıma çok bastırdı gaz varya ondan bulanık görüyorum dedi benimde o yüzden karnım çok şiş 5 aylık hamileykende bu kadar karnım vardı yani..
.. Amin cok tesekkur ederim .. :)Allah razı olsun inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın çocuğunu rabbim kolaylıklar ihsan eylesin
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..trombosit sayımını da yeni duydum inan bi doktoruma sorayım bakalım..bu arada benim şuan acayip midem bulanmaya başladı napıcamı şaşırdım yattım ama bulantıdan uyuyamadım kalktım oturdum şimdi..hiç bulanmıyodum yaaa sadece iştahsızlığım vardı bugün yediklerim mi dokundu acabakızlar merhaba.bende de pıhtılaşma var.şuan trombosit sayım 567000 hergün göbekten iğne vuruyorum ve aspirin kullanıyorum.2 ayda bir kan tahlili yaptırıyorum trombosit değerlerim her tahlilde artıyor .sizin değerleriniz nasıl ???21 haftalık hamileyim
kızlar merhaba.bende de pıhtılaşma var.şuan trombosit sayım 567000 hergün göbekten iğne vuruyorum ve aspirin kullanıyorum.2 ayda bir kan tahlili yaptırıyorum trombosit değerlerim her tahlilde artıyor .sizin değerleriniz nasıl ???21 haftalık hamileyim[/Q
Canm hic uzulme bulanti iyi bisiy bebegin saglikli demekki :) buarada trombosit sayisini bende bilmiyorum doktor hic bahsetmedi testlerimde de oyle bisi yazmiyo canim yaaCanım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..trombosit sayımını da yeni duydum inan bi doktoruma sorayım bakalım..bu arada benim şuan acayip midem bulanmaya başladı napıcamı şaşırdım yattım ama bulantıdan uyuyamadım kalktım oturdum şimdi..hiç bulanmıyodum yaaa sadece iştahsızlığım vardı bugün yediklerim mi dokundu acaba
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..trombosit sayımını da yeni duydum inan bi doktoruma sorayım bakalım..bu arada benim şuan acayip midem bulanmaya başladı napıcamı şaşırdım yattım ama bulantıdan uyuyamadım kalktım oturdum şimdi..hiç bulanmıyodum yaaa sadece iştahsızlığım vardı bugün yediklerim mi dokundu acaba
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..trombosit sayımını da yeni duydum inan bi doktoruma sorayım bakalım..bu arada benim şuan acayip midem bulanmaya başladı napıcamı şaşırdım yattım ama bulantıdan uyuyamadım kalktım oturdum şimdi..hiç bulanmıyodum yaaa sadece iştahsızlığım vardı bugün yediklerim mi dokundu acaba
Canm merhabalar bugun dktr kontrolum vardi antifaktor testini sordum neden yapilmiyor diye.. doktorum da cok ciddi pihtiladmasi olanlarda faktor baktiklarini soyledi heterozigot durumlarda bakmaya pek gerek olmadigi 0,4 luk dozun gayet iyi bi foz olduğu nu soyledi ..nedense icim rahatladi yine de iki hafta donra fln bende yaptrmayi dusunuyorum .. sirf aklimi kurcalamasin diye yaniCanım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..trombosit sayımını da yeni duydum inan bi doktoruma sorayım bakalım..bu arada benim şuan acayip midem bulanmaya başladı napıcamı şaşırdım yattım ama bulantıdan uyuyamadım kalktım oturdum şimdi..hiç bulanmıyodum yaaa sadece iştahsızlığım vardı bugün yediklerim mi dokundu acaba
Arkadaşım nasıl doğum yaptın?Merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim ve hamileleiğimin 9. haftasından beri clexane 0.4cc kullanmaktayım. doğum yaklaştıkça endişelerim çogalıyor doktorum normal doğum yapabilirsin 37 . haftada bakarız dedi. ama benim bildiğim araştırdıgım okudugum kadarı ile normal doğum sakıncalı kan sulandırıcı iğne kullananlarda. bir çok ölen bile olmuş kanı durduramadıkları için! kılcal damarlar çatlıyormuş normal doğumda. doktoruma söylediğimde yok öyle birşey dedi. ama benim okudugum araştırdıgım kadarı ile hiç normal doğum yapan yok! hiçbir doktor riski göze almazken benimki nasıl alıyor acaba!? doktorum normal diye diretirse doktor mu değiştirsem ki zaten değiştirmeyi düşünüyorum!
kan sulandırıcı iğneyi kullanıp normal doğum yapan var mı? sezeryanda da epidural de yapmıyorlarmış zaten genel anestezi gerekiyormuş. bilgisi olanlar var mı?
teşekkürler...
Anladım canım ama yine de dediğin gibi insanın içi rahat etmiyo tam olarak özellikle inşallah o günleri görürüz de 2. ve 3. trimester da yaptırmak lazım çünkü o zaman vücudun daha çok kana ihtiyacı oluyo..Canm merhabalar bugun dktr kontrolum vardi antifaktor testini sordum neden yapilmiyor diye.. doktorum da cok ciddi pihtiladmasi olanlarda faktor baktiklarini soyledi heterozigot durumlarda bakmaya pek gerek olmadigi 0,4 luk dozun gayet iyi bi foz olduğu nu soyledi ..nedense icim rahatladi yine de iki hafta donra fln bende yaptrmayi dusunuyorum .. sirf aklimi kurcalamasin diye yani
Ewt canm cok dogru soyluosun hakkimizda hep hayirlisi olsun ..Anladım canım ama yine de dediğin gibi insanın içi rahat etmiyo tam olarak özellikle inşallah o günleri görürüz de 2. ve 3. trimester da yaptırmak lazım çünkü o zaman vücudun daha çok kana ihtiyacı oluyo..