clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Amin canım inşallah..ne kadar güzel olmuş benim bi arkadaşım da çok zorlukların ardından ikiz bebek annesi oldu hemde biri kız biri erkek maşallah varya ikizler o kadar tatlı oluyolar ki hareketlerini izle izle gül o kadar sevimliler ..inşallah sende evlatlarını kucağına alırsın sağlıkla..dualarında yer almayı çok isterim inşallah birbirimize dua edelim mutlaka..bu arada kese tek mi görünüyordu yoksa kalp atışları ile beraber mi keseyi gördünüz?

Aaaa ikiz supeeer. Senin kayiplarin var miydi canim

Aramiz da cok yakinmis. Ins saglikla dogumu nasip etsin Allah. Belki ayni gun kavusuruz yavrularimiza

Çok sağol canım tek kese içinde çift yumurta sanırım ayrı ayrı keselerde ayrı kalp atışlarını duyduk rabbim siZede nasip etsin inşallah

E
Aaaa ikiz supeeer. Senin kayiplarin var miydi canim
evet canım düşük yaptım ilk bebeğimi aradan 5 ay geçti eşim mikrobiyolojiye gidecekti sprm testi için ne olduysa ogün gitmicem dedi ve ilişki sonrasında sahip olduk bebeklerimize yani dolu dolu girdik ilişkiye onunda etkisinin olduğunu düşünüyorum birde ben adetimin bitiminden bi hafta sonra doktora gittm olmuyo neden diye ultrasonda baktı yumurtlama görünüyo ilişkiye girsen kalma ihtimalin olacağını söyledi bende hiç vakit kaybetmedim vee ikizim oldu elhamdülillah

Benim bulantim 5.hafta gibi basladi kokulara karsi hassasiyetim cok fazla .. herseyden tiksinir oldum . Tabi kisiden kisiye hamilelikten hamilelige bile fark oluyormus . Bu ara pek saglikli beslenemiyorum bile . Bi de kabizlik sorunum basladi karnim cok sisti buarada bende sabahlari coraspirin yuzluk iciyorum folik asitle birlikte kahvaltimi yapinca aliyorum . Benmde randevum ayin 3unde bugun bi perinotoloji uzmanina gidecektim ama vazgectim ustten goremezse diye korktum. Artik haftaya gidecegim onada .. ben de her gun dua ediyorum herkesin bebisleriyle birlikte benmki de iyi olsun saglikli olsun diye.. Teslimiyet en guzeli zaten ..

Gozunuz aydin arkadasim ne kadar guzel bir haber saglikla ve hayirlisiyla bebeklerini kucagina alirsin insallah...

Ben 3lt su içiyorum biraz fazla gibi ama çok içmek istiyorum ona rağmen kabızlık bendede var en son gittiğimde doktor keseyi görebilmek için karnıma çok bastırdı gaz varya ondan bulanık görüyorum dedi benimde o yüzden karnım çok şiş 5 aylık hamileykende bu kadar karnım vardı yani..

Gozunuz aydin arkadasim ne kadar guzel bir haber saglikla ve hayirlisiyla bebeklerini kucagina alirsin insallah...
Allah razı olsun inşallah sende sağ sağlim kucağına alırsın çocuğunu rabbim kolaylıklar ihsan eylesin

Ay ayniyiz o zmn varya bende oyleyim bende 3 lt iciyorumdur ama su da bulanti yapio ac karnimayim cogu zaman cunku .. hakkimizda hayirlisi olsun her zaman bugunlerde gecicek insallah bebeklerimiz buyuyecek o yuzden karnimiz sisecek:)

kızlar merhaba.bende de pıhtılaşma var.şuan trombosit sayım 567000 hergün göbekten iğne vuruyorum ve aspirin kullanıyorum.2 ayda bir kan tahlili yaptırıyorum trombosit değerlerim her tahlilde artıyor .sizin değerleriniz nasıl ???21 haftalık hamileyim

Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..trombosit sayımını da yeni duydum inan bi doktoruma sorayım bakalım..bu arada benim şuan acayip midem bulanmaya başladı napıcamı şaşırdım yattım ama bulantıdan uyuyamadım kalktım oturdum şimdi..hiç bulanmıyodum yaaa sadece iştahsızlığım vardı bugün yediklerim mi dokundu acaba

Canm hic uzulme bulanti iyi bisiy bebegin saglikli demekki :) buarada trombosit sayisini bende bilmiyorum doktor hic bahsetmedi testlerimde de oyle bisi yazmiyo canim yaa

Canm merhabalar bugun dktr kontrolum vardi antifaktor testini sordum neden yapilmiyor diye.. doktorum da cok ciddi pihtiladmasi olanlarda faktor baktiklarini soyledi heterozigot durumlarda bakmaya pek gerek olmadigi 0,4 luk dozun gayet iyi bi foz olduğu nu soyledi ..nedense icim rahatladi yine de iki hafta donra fln bende yaptrmayi dusunuyorum .. sirf aklimi kurcalamasin diye yani

Arkadaşım nasıl doğum yaptın?

Anladım canım ama yine de dediğin gibi insanın içi rahat etmiyo tam olarak özellikle inşallah o günleri görürüz de 2. ve 3. trimester da yaptırmak lazım çünkü o zaman vücudun daha çok kana ihtiyacı oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…