clexane(kan sulandırıcı iğne) kullananlar bakarmısınız!

Canm bende bu cuma gidecegim 6+3 olacagim o zmn bebegi gormek icin kesin alttan bakar anca gorunur cunku alttan .. canm hayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza da insallah bu stresli gunleri unutcaz
Insallah! Allah tekrar kayip yasatmasin. Saglikli hayirli evlatlar versin

Ha bi de ben izmir ege labaratuarında yaptırdım..neden öyleymiş canım öğrenince yaz mutlaka olur mu?çünkü ben 1,5 2 ayda bir bu testi yaptırcam mutlaka..
kızlar selam bende bir şey sormak istiyorum.Bendede kan pıhtılaşması varmış 3. transferimi yaptırıcam.2. si kan pıhtılaşması nedeniyle yaşamadı.Öğrenmek istediğim iğneyi size hamilelik oluştuktan sonramı verdiler yoksa transferden hemen sonramı başlattılar.Yardımcı olursanız sevinirm....

Merhaba canm hosgeldin, ben kanim bthcg saptandigi gun igneye basladim ama bazi durumlarda doktorlar hamilelik ten once igne veriyorlar .. sanirim mutasyonlara ve ya doktorlarin tutumuna gore degisiyor bu durum.. senn hangi genlerinde var pihtilasma

Merhaba canm hosgeldin, ben kanim bthcg saptandigi gun igneye basladim ama bazi durumlarda doktorlar hamilelik ten once igne veriyorlar .. sanirim mutasyonlara ve ya doktorlarin tutumuna gore degisiyor bu durum.. senn hangi genlerinde var pihtilasma
Canım benim faktör5 homozigotum.çok arada kaldım transferden sonra ı başlamalı yoksa hamilelil
K oluşursamı karar veremedim.Geçen sefer bebğimi bilgim olmadığı için bu yüzden kaybettim Sende durum nedir canım???

Kayiplarin icin uzuldum canm insallah bir daha olmaz bebegine kavusursun .Benmki de mthfr 1298 ve pai 4g5g heterozigot benmde iki dusugum var istersen doktorunla bir konus hatta ikinci bi doktorunda fikrini alabilirsin hakkimizda hayirlisi olsun

Kayiplarin icin uzuldum canm insallah bir daha olmaz bebegine kavusursun .Benmki de mthfr 1298 ve pai 4g5g heterozigot benmde iki dusugum var istersen doktorunla bir konus hatta ikinci bi doktorunda fikrini alabilirsin hakkimizda hayirlisi olsun
aminnnn canım....

Kizlar dun bacagimdan denedim ilk kez. vururken acidi sadece sonra hic yanma falan olmadi. Sonra bi baktim 2-3 santim capinda morarmis cok kotu. Ben de korktum tekrar gobekten yaptim. Bazen kanio gobekten bazen kanamiyo neden ki yaaaa. Ay Allah hayirlisini versin

Canm bacaginin neresinden yaptin?? Benmde bazen kaniyo bazen hic kanamiyo nedenini bende bilmiyorum..

Canım senin düşüklerin kaçıncı haftalardaydı kusura bakma nolur çok kişi ile konuşuyorum ya unutuyorum o yüzden mutasyonlarımız aynı ya merak ettim canım

Canım senin düşüklerin kaçıncı haftalardaydı kusura bakma nolur çok kişi ile konuşuyorum ya unutuyorum o yüzden mutasyonlarımız aynı ya merak ettim canım
Benim bi tek 1298 var. sebep bu mu tabi bilemior doktorlar da ama toplamda yasayan bi kixim, 39+5 gunluk 9 haftalik iki kayibim ve bi de kimyasal gebeligim var. Bu bebegimde de 8. Haftada igneyr basladim. Ama doktora o zaman gitmistim daha once gitsen daha once baslardm dedi doktor. Ama ben hala icime tam sindirebilmis sayilmam su igne meselesini de birakmaya da cesaretim yok. Hayirlisi bakalim

Benm ilk gebeligimde 7 haftada kalp atisini duymustuk 9 . Haftada gittigimde kalbi atmiyordu ikiciside kimyasal gebelik oldu .. bu ucuncu gebeligim insallah rabbim kismet eder bu sefer.. sen kalp atisini duydun mu bebisinin ben haftaya gidecegim cok korkuyorum bu ara stresliyim

Canm ben hep gobekten yapiorum gobegim buyuyunce gecerim bacaga diye dusunuyorum bence ignenden hic bisicik olmicak aksine yarayacak bile bebegine bu arada hep igneleri konusuyoruz ama siz aspirinde kullaniyormusunz ??

Canm ben hep gobekten yapiorum gobegim buyuyunce gecerim bacaga diye dusunuyorum bence ignenden hic bisicik olmicak aksine yarayacak bile bebegine bu arada hep igneleri konusuyoruz ama siz aspirinde kullaniyormusunz ??
Ben asprin kullanmiorm canim. hepimizin bebegi de yasiodur ins

Yok canım beni daha 8 şubatta çağırdı doktor nası sabretceksemçok iyi anlıyorum seni bende kalbi durmadan önce hep bi alet olsa da evde duysam kalbini dîyodum annemde sen hissetmişsin demişti onda bile çok kafama takıyodum başıma geldi bu kez artık tamamen Allaha bırakmak istiyorum elimizde değil stres yapmamak ama sonuçta ölüm ve doğum tarihi değişmez bunu tek bilen de Allah biz iğnemizi ilacımızı kullanıyoruz artık Rabbime emanet diye düşünmemiz lazım biliyosun stres de pıhtı olayını etkiliyomuş o yüzden kendimizi başka şeylerle meşgul etmemiz lazım..inşallah aynı zamanlarda sağlıkla doğum yaparız evlatlarımızı da yazarız buralara bizde..bulantı falan başladı mı sende canım?benim iştahım yok bi de iğne saatine yakın başlıyo bulantı biraz sanırım hala korkuyorum

Bende sabah coraspirin içiyorum ama hep aynı saatte içmek için bazen aç karnına içiyorum midem mahvolcak diye de korkuyorum

Ya canım Allah kızına uzun hayırlı ömür versin..sende benim gibi ilk kaybını çok büyükken yaşamışsın benim bi de ilk hamileliğimdi ilk hayallerimiz ilk sevinçler hepsi yarım kaldı ben doğum yaptıktan bi kaç gün sonra istediğiniz beşik geldi diye aradılar inan hepsi ayrı bi zordu.. Allahım bir daha hiçbirimize acı yaşatmasın..bana da dediğim gibi bu yüzden diyemiyorlar ama aynen iğneyi de bırakamam şuan için elimde beni rahatlatan tek şey ilaçlarım ve dua etmek..

Rabbim hepimizin evlatlarını sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin arkadaşlar bugün doktora gittim bende kalp atışını öğrenmek için bir de ne desin doktor - ikiz bebeklerimizin olacağını - söyledi eşimle sevinçten şaşkınlıktan birbirimize bakakaldık hiç beklemiyordum ikisininde kalbi atıyor çok şükür siZlerede dua edicem:)

Dua mü'minin en güçlü silahıdır ümidini yitirme arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…