Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
clara83 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi anka0666
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim kızlar sanada çok geçmiş olsun canım.bugün 2. günün ama yarın ve sonraki gün ağrın biraz fazla olcak ilaçlar iğneler kadr etkili diil çünkü.
şöyle söyleyim, bana dual pland 325 cc meme altı mentor marka damla yuvarlak arası protez kondu.çünkü zühtü bey üst taraf boş damla pek olmaz direk yuvarlak koyarsakta top gibi olur. en iisi bu dedi gösterdi ve hoşuma gitti. aynı sistem yaptığı ameliyatları gördüm çok güzellerdi ve öyle karar verdik.
çarşamba görüşmeye gittim 1 gün sonra ameliyat oldum :) kan tahlilleri falan sabah hastanede oldu öğlende ameliyata alındım. akay hastanesinde 4500 tl ye ameliyat oldum.
çok fazla düşünüp kafa karıştrmamak lazm en nihayetinde zühtü bey çok iyi bi dr çok hastası var.
çok nazik insana güven veriyor asistanı ile birlkte.
başka sorunuz varsa yardımcı olurum seve seve..
canım beni arkadaş olarak eklermisin resimlerin varsa bakayım,bende düşünüyorum ameliyat ve şu an nasılsın memnunmusun ağrın sızın varmı denize filan gittinmi bu arada :)
amin cnm darısı sana inş. evet sporcu sütyeni ameliyattan sona takılıyo yani sen kendine geldğinde üzerinde oluyo cnm.
bn 2 hafta falan taktım. benm doktorum çokta bi öenmi yok dedi aylarca takmanın. amaç sadece sert dolgulu destekli sütyenlerden uzak tutmak
çünkü onlar baskı yapıp şekillenme döneminde zarar vermsin görüntüye die.. sen yinede kendi doktoruna sor derim cnm
canım sporcu sütyeni üzerinde oluyor demişin ya onu ameliyattan önce alıp mı veriyorsunuz doktora ?
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ...eşim ikna olmaya olmaz ,artık kabullenmek zorunda kalacak. O mutlu olabilir; ama ben mutsuzum varsın olsun ,ben mutlu olayım ,o mutsuz olsun.yaş olmuş 35 ömrümün kalanında da bari ilk kez kendim için bir şey yapayım...
bravo çok haklısınız....
saphira 1 ay olmuş yaklaşık senin gelişmeler nasıl?? şişlikler indi mi, ağrılar nasıl:))
çok iyiyim:) şişler indi umarım daha da inmez canım ben tamamen eskiye döndüm, bi süredir ne ağrı ne başka bişey Allah a şükür. kabuklar döküldü çok az kaldı kremimi kullanıyorum. inşallah herkesin kolay geçer
clara unutmamıştırda tatilde sanırım giremiyor ondan olabilir yazın kimse ordada olmuyor.ddd kaçak bunlar kaçak
:)) tatilde öyle oluyo ya canım normal benim tam 1 ay oldu ama dün denize gittik girmedim korktum mikrop kapar diye.
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
:)) tatilde öyle oluyo ya canım normal benim tam 1 ay oldu ama dün denize gittik girmedim korktum mikrop kapar diye.
canım yaraların kapandıysa gir denize bişey olmaz mikropta kapacak yara yoksa hem deniz suyu iyi geliyor hem masaj olur hemnde tuzlu su iyi gelir korkma fıstık yüzz
bravo çok haklısınız....
Teşekkür ederim ama hala beklemedeyim uygulamaya henüz geçiremedim ama düşüncelerimde değişiklik yok:)
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
Teşekkür ederim ama hala beklemedeyim uygulamaya henüz geçiremedim ama düşüncelerimde değişiklik yok:)
canım sen ne yaptın halen beklemedemisin ...claraaaaa arada sıra girip baksan ameliyat olup kaçmak varmı öyle.dddd
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
kızlar ben geldim sorularınızı alayım :))
sonunda hoşgeldin sorular arkada sayfada kalmış onları bi cevapla önceDD tatil kaçağı
sonunda hoşgeldin sorular arkada sayfada kalmış onları bi cevapla önceDD tatil kaçağı
sus len geldik işte alalalalaaa :))))
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
sus len geldik işte alalalalaaa :))))
ahahahah mikrop seni resim koyda yorum yapalım cicişlerine:)))
ahahahah mikrop seni resim koyda yorum yapalım cicişlerine:)))
önceki hallerini de amaaaa :84:
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
önceki hallerini de amaaaa :84:
ben önceki halini gectim sonraki halini koysun yeter zıpır:)))
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
bomba fotolar geliyorrrr çokk yakında
ahahaha hadi inşş bomba fotolarını dört değil sekiz göz bekliyoruzz..top secret ahahaha
slm kızlar bişeyy söylememm lazımmm sizee..ya benim sağ göğsüme dokunduğum zamn kenarlardan silikonu hissedebiliyorum ( bu hiç hoşuma gitmiyor.hala şişlikler var ondan kaynaklanıyordur diye düşünüyorrum .zamanla gecer diye umut ediyorum ama ya gecmezse..diğerii çok iyi belli olmuyor ama bu drumm kafama takılıyor..sadece benim mi böylee yoksa sizinde oldumuu