merhabalar canım öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için merak ettiğim iyileşme süreci tam olarak ne kadar sürüyor ağrılar ne kadar zamanda geçiyor hangi yöntemi tavsiye edersin? bir de sanırım şimdi zühtü beyin yeri değişmiş şu anki yerini biliyor musun nasıl irtibata geçebilirim?
bu arada beni eklersen sanırım senin resimlerini görebilirim değil mi senin için mahsuru yoksa görebilirsem sevinirim
rica ederim cnm.. öncelikle ben çok memnumum ve çok mutluyum. hayatımda büyük bi eksiklikti küçük göğüslü olmak hatta göğüssüz olmak vala canım ağrım 2-3 gün sürdü 1 hafta kasılma oldu 10,günümde ben işe döndüm. 1 hafta izin aldım diğer hafta çalıştım yani hiç sıkıntı yoktu :)) dual pland sistemi tavsiye ediyorum şiddetle. dikkat edersen çoğu işide bu yöntemle ameliyat oluyor. araştır ve en aklına yatanda bu yöntem olacak.. tabi önceliği zühtü beye veriyorum :) en iisini o bilir ama sanada bu yöntemi tavsiye eder kanımca. çünkü en doğal duranı bu.. kas altı kas üstü.. damla yuvarlak arasız protez 325 cc.. ve sonuç fotolarımda :) kız arkdşlarıma gösterdim çok doğal olduunu anlaşılmadığını sölediler. 6 ay oldu benim yumuşadılar tam olmasada iiler yani :) canım biliorum tabi yerini nettende yazarsan çıkar burdan reklam gibi oluyo yasak sanırım. özelden ben iletirim olmadı.ok