• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırptık Çırptık Karıştırdık Kendimize Yeni Bir DİYET Yaptık:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi alzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah iyileşirsin birdy o hastalık olmasa daha kolay kilo verirsin değilmi hormon düzenini de bozuyor galiba:(

menünde güzel bana dukanı andırdı yanlış mı düşünüyorum:=)

bu arada senin menünde görünce aklıma geldi kabızlık sorunu çekenler için kayısılı form çayını şiddetle öneririm:)
Evet vallahi bravo Dukan yapıyorum ben bir süredir :) Şu hormon dengesizliği olmasa hiç girmeyeceğim böyle diyetlere ama işte normal diyetler hiç etki etmiyor artık bende :( Canım bak istersen sana da bir çay tarifi vereyim.Bir ara diyetisyen önermişti.Gerçekten güzel yağ yakıyor.
1 litreden biraz fazla su
1 elma
1 orta boy limon
1 kabuk tarçın
1 silme tatlı kaşığı toz zencefil
3-4 adet karanfil
bir tutam yeşil çay
Elmayla limonu 4 e böl diğer malzemelerle suya at (tarçını bir iki parçaya bölsen yeter) kaynat.Kaynadıktan sonra altını kıs 10 dk daha dursun.Sonra altını kapat yeşil çayı içine at ve yaklaşık 5 dk demle.Süzdükten sonra gün içinde hepsini tüket.Zaten 3 bardak falan çıkar herhalde.Sabah aç karnına da 1 bardak iç hatta onun içine de bir tatlı kaşığı bal koy.Diğer bardaklara koyma ama.Gerçekten faydasını göreceksin.Bu içeceği 5 gün yap 2 gün yapma.O şekilde 3 hafta dene istersen :7:

Son düzenleme:
hah bende onu dıyodum
yanı işten 6 da çıkıyorum ve eve gıdıp yemek yemek ıstemıyorum çunku hareket yok
yoğurt yesem
meyve bıde yeterli olmaz mı?*
bıde bendede kist var rahmimde 10mm miş
kadım gıbı ameliyat olucam bakalım ama bunlar kılo vermeye engelmıymiş,doktorum bu konuda bana bişi sölemedı ama?????
Öncelikle çok geçmiş olsun...Bu kistler yumurtalık kisti mi yoksa polikistik over mi ? Doktor ne dedi hatırlıyor musun ? Bende de polikistik var da eğer öyleyse yardımcı olabilirim diyecektim :) Canım bence yemeğini aksatma.6 7 farketmez.Eğer öğün atlarsan o zaman vücut savunmaya geçer ve bu sefer yediğin en ufak şeyi yağa dönüştürür.Hafif bir şeyler ye ya da bir ızgara yap kendine.Sonra istersen akşam 1 2 porsiyon da meyve yersin.

afiyet olsun denizintuzu
akşam yemeği için 8 biraz geç değilmi sence yoksa eşini filan mı bekliyorsun

teşekkür ederim serçecik.
bugün dışarda çok vakit geçirdiğim için yemek anca yetişti. bu kadar beklemişken bide eşimi bekliyim dedim. henüz yiyebilmiş değilim. normalde 7-7,30 gibi yiyorum. daha erken yiyemiyorum maalesef. gün geçtikçe belki daha erkene alabilirim.

Evet vallahi bravo Dukan yapıyorum ben bir süredir :) Şu hormon dengesizliği olmasa hiç girmeyeceğim böyle diyetlere ama işte normal diyetler hiç etki etmiyor artık bende :( Canım bak istersen sana da bir çay tarifi vereyim.Bir ara diyetisyen önermişti.Gerçekten güzel yağ yakıyor.
1 litreden biraz fazla su
1 elma
1 orta boy limon
1 kabuk tarçın
1 silme tatlı kaşığı toz zencefil
3-4 adet karanfil
bir tutam yeşil çay
Elmayla limonu 4 e böl diğer malzemelerle suya at (tarçını bir iki parçaya bölsen yeter) kaynat.Kaynadıktan sonra altını kıs 10 dk daha dursun.Sonra altını kapat yeşil çayı içine at ve yaklaşık 5 dk demle.Süzdükten sonra gün içinde hepsini tüket.Zaten 3 bardak falan çıkar herhalde.Sabah aç karnına da 1 bardak iç hatta onun içine de bir tatlı kaşığı bal koy.Diğer bardaklara koyma ama.Gerçekten faydasını göreceksin.Bu içeceği 5 gün yap 2 gün yapma.O şekilde 3 hafta dene istersen :7:

ben de geçen sene dukan yapmıştım ondan biliyorum yani:))))

çay süpermiş eminim lezzetlidir zencefil biraz acı yapar ama benim için farketmez çayın bütün malzemeleri var bende yalnız elma yeşil elmamı olacak kırmızı var da evde olmazsa alayım:)))tarif için teşekkürler:)

senin yediklerinde iyiymiş alzen
akşam hiç fazla değil normal normal şimdi yarım saat egzersiz yaptım eşim yok dışarı cıkamadım cocugu bırakıcak kimse yok.bugünlükte böyle oldu

iyimi yaa makarna sosluydu ondan biraz tereddüt ettim bende dün yarım saat yürümüştüm hamlamışım bugünde pazara gittim orda biraz hareket etmiş oldum ama kaslarım ağrıdığı için fazla zorlayamadım dizlerimde de kireçleme var çok ağrıyor yarın sabah erken kızı komşuya gönderebirilirsem yürüyecem ayy çok heyecenlıyım bir haftanın sonunda nolacak bakalım :16:

benim kabusum kurban bayramı fazlaca eti sevdiğim için hatta etobur olduğum için bu durumdan korkuyorum ekstradan baklavası var bir deoffff umarım onu en az zararla atlatırım ekmek olayına dikkat edersem fazla engel olmaz da köye gidecez orda her türlü diyet bozacak malzeme olacak yani offf yaaa:((((

ben bugün öğlenden sonra hep dışardaydım. biraz kaçırdım sanırım :( kahvenin yanında çikolata yedim. saat 5,30 gibi geldim eve. 4 tane kadar çekirdekli galeta yedim. öğle yemeğim bunlar oldu. arada 2 fincan yeşil çay içtim. dışarıda olduğum için fazla su içemedim ama bu saatten sonra telafi ederim. akşam içinde taze fasulye yemeği yaptım. yanında pilav yada makarna yapmayı düşünüyorum. saat 8 gibi yicem. inşallah abartmadan yerim.

kız kasma bu kadar eğer yeni yiyeceksen sadece fasülye ye ...

iyimi yaa makarna sosluydu ondan biraz tereddüt ettim bende dün yarım saat yürümüştüm hamlamışım bugünde pazara gittim orda biraz hareket etmiş oldum ama kaslarım ağrıdığı için fazla zorlayamadım dizlerimde de kireçleme var çok ağrıyor yarın sabah erken kızı komşuya gönderebirilirsem yürüyecem ayy çok heyecenlıyım bir haftanın sonunda nolacak bakalım :16:

benim kabusum kurban bayramı fazlaca eti sevdiğim için hatta etobur olduğum için bu durumdan korkuyorum ekstradan baklavası var bir deoffff umarım onu en az zararla atlatırım ekmek olayına dikkat edersem fazla engel olmaz da köye gidecez orda her türlü diyet bozacak malzeme olacak yani offf yaaa:((((

bende eti çok seviyorum yağsız yerlerinden ve ızgara şeklinde tüketmemiz gerek birde bol salatayla yememiz gerek.anne evi farklı oluyor orda herşeyin tadı başka oluyor

bende eti çok seviyorum yağsız yerlerinden ve ızgara şeklinde tüketmemiz gerek birde bol salatayla yememiz gerek.anne evi farklı oluyor orda herşeyin tadı başka oluyor

maalesef kaynanaya gidecem ben takdir edersin ki orası o kadarda tatlı olmuyor:15:

ben de geçen sene dukan yapmıştım ondan biliyorum yani:))))

çay süpermiş eminim lezzetlidir zencefil biraz acı yapar ama benim için farketmez çayın bütün malzemeleri var bende yalnız elma yeşil elmamı olacak kırmızı var da evde olmazsa alayım:)))tarif için teşekkürler:)
Farketmez tatlım herhangi bir elma olabilir.Ben bazen yeşil bazen kırmızı elmayla yapıyordum, stoklarda ne varsa :))

eveett yemeğim bitti ve ben fasulye, biraz tam buğday ekmeği, 2 kaşık makarna vede salata yedim bi bardakta ayran yanında. sanırım abarttım :(

tamam sıkıntı yok menüde ama geç yedin baya bu biraz şişkinlik yapabilir bundan sonra çok geç yeme baya farkediyor çünkü tamammı tatlım unutma bu kiloları verip güzlleşip salınacaz ortalıkta:21:

Farketmez tatlım herhangi bir elma olabilir.Ben bazen yeşil bazen kırmızı elmayla yapıyordum, stoklarda ne varsa :))

ok. o zaman hemen yarın başlıyorum bu çaya :46:ayyy süperiz yaa herkes bildiğini paylaşsın çok sevdim ben hepinizi:16:

ama ben bişe farkettim ben burda çok oturmaya başladım otura otura göbek yapiciiim galiba:1::1::1::1:

neyse bir ara tabloyu yapıp ilk sayfaya yapıştırıyım sonra da bu kadar uzun oturmayım dimiiii :9::9::9:

bu arada ben çok unutkan bir insanım kızlar hani unuttuğum biri olursa hatırlatsın bu konuda kimse gücenmesin bana tamammı diyet şekerlerim:))

Son düzenleme:
ama ben bişe farkettim ben burda çok oturmaya başladım otura otura göbek yapiciiim galiba:1::1::1::1:

neyse bir ara tabloyu yapıp ilk sayfaya yapıştırıyım sonra da bu kadar uzun oturmayım dimiiii :9::9::9:

bu arada ben çok unutkan bir insanım kızlar hani unuttuğum biri olursa hatırlatsın bu konuda kimse gücenmesin bana tamammı diyet şekerlerim:))
Ben de 2de1 sayfa yenilediğimi farkettim, face e bile bakamıyorum takip etmekten :1:

arkadaşlar konuyla alakasız ama ben bişey sorucam. saatlerde sorun var bende. 3 saat geri gözüküyo. bilgisi olan varmı neden acaba? ben yeni üyeyimde bitürlü çözemedim.

ben de diyettteyim üstelik spor salonuna da gidiyorum inşallah veririz kiloları canlar

Back