maalesef kaynanaya gidecem ben takdir edersin ki orası o kadarda tatlı olmuyor
hahayyyyyy:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesef kaynanaya gidecem ben takdir edersin ki orası o kadarda tatlı olmuyor
hoşgeldin viole kendinden bahset biraz nasıl yapıyorsun diyeti nelere dikkat ediyorsun spor salonunda tiyo veriyor mu hocanız ...
spor yapmadan önce koyu bi nescafe bunun içine 1 adet bebe aspirini ya da normal aspirin atmamızı söyledi geçen gün daha fazla kalori harcattırıyomuş..yalnız kanı sulu olanlar yapmasın.. ayrıca spor yapanlar için söylüyorum ilk haftalarda kilo vermediğinizi sanarsınız dedi hoca.. çünkü kaslar su toplarmış sonra birden düşer kilonuz dedi o yüzden ümitsizliğe kapılmayın dedii.. ben haftanın 3 günü 2.5 saatten 7.5 saat spor yapıyorum her yerimi çalıştırıyorum ayrıca yemeklerime dikkat ediyorum geçen hafta 3 gün yemeği abartmama rağmen 1 haftada 500 gr vermişim bu hafta daha çok olucak inşallah
günde 2.5 saat spormu.milli sporcu filanmısınıznasıl yaa korktum valla.ben 1 saate zor dayanıyorum tebrikler doğrusu
ayrıca sabah sabah yediklerimi yazayım
1 bardak ayran
tam tahılllı ekmekle tost
1 erik
ahanda şimdi işe gidiyorum:)
hahayyyyyy:)))))
kızlar bu arada bende 2 gündür kusma problemi başladı.azıcık fazla yesem cıkarıyorum.korkuyorum bu durumdan ama zamanında mideyi öyle cok şişirmişimki mide normale dönerken şaşırdı heralde.henüz 4 gün oldu ama yinede hissedilir derecede hafifleme şişliğimin inmesi var bu kusma nerden çıktı bilmiyorum.gözüm doymayıp bi çatal fazla yesem çıkarıyorum.mesela saat 8 gibi elma yiyecektim yarım elmayı soydum yedim sonra gözüm doymadı yarısını daha yiyeyim dedim yedkten 5 dakika sonra geri çıkardım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
günde 2.5 saat spormu.milli sporcu filanmısınıznasıl yaa korktum valla.ben 1 saate zor dayanıyorum tebrikler doğrusu
ayrıca sabah sabah yediklerimi yazayım
1 bardak ayran
tam tahılllı ekmekle tost
1 erik
ahanda şimdi işe gidiyorum:)
günaydın diyet şekerlerim nasılsınız bugüünnn ben süperim bomba gibiyim bugün 300 gr. daha gitmiş
sabah her zamanki gibi 2 bardak suyumu elma sirkeli kürümü ve 1 kupa yeşil çayımı içtim bunlardan yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum:)
sabah kahvaltım:)
1 dilim kepek ekmeği
bir kaç lokma peynir
5-6 zeytin
acılı sos yağsız kendi yapımım :)))
2 tane süs biberi
kızım çok üzüldü yediklerime zorla tostundan 3 lokma yedirdi
ben napacam bu kuzuyla yaaa diyet yaptığımıda söyleyemiyorum çünkü geçen sene ben diyet yaparken o da yememeye başladı bende iştahı azaldı diyordum annem sormuş kızım niye yemiyorsun diye diyet yapıyorum demiş zaten ufak tefek bişi:)))canım istemiyor diyorum ama yok inatçı çok üzülüyor birde((
şimdi sizleri okuyum kızı okula hazırlayacağım...
Merhaba arkadaşlar :) Forumda yeniyim bu da ilk yazışım. Ben 1 ekimden beri belli bir diyet listesi olmasa da yediklerime dikkat ediyorum. İlk başladığım gün 53 kiloydum, bugün ise 52.2 kiloyum. Sadece 800 gr. verebildim Kahvaltıda iki dilim çavdarlı ekmek, biraz peynir, 3 tane zeytin ve domates yiyorum. Öğlen bi tabak sebze yemeği ve bir dilim ekmek yiyorum. Akşam da aynı şekilde bazen akşamları çorba ya da haşlama tavuk yiyorum. Gün içinde 6-7 bardak su ve 1-2 bardak yeşil çay içiyorum. Akşamları 9 gibi göbek bölgeme biberiye ve susam yağıyla masaj yapıp termal şort giyiyorum ve yürüyüş bandında 1.5 ya da 2kmlik tempolu yürüyüş yapıyorum, daha sonra da kendi çapımda egzersiz yapmaya çalışıyorum. Daha sonra duşta yosun sabunu ve kabak lifiyle masaj yapıp duştan sonra da niveanın selülit kremini sürüyorum. Ama tüm bunlara rağmen 9 günde 800gr verebildim sadece Ayın 25ine kadar 50 kilo olmam gerekiyor, bu yüzden ben de size katılabilir miyim :)
YA BEN sizin menülerinizi okudukça kendimden utandım resmen gün içinde o kadar abartıyorumki bazen anlatamam mesela bugun koca bir tabak makarna bile yedim yani çok pişmanım ama sporu hiç ihmal etmiyorum mutlaka 1 saat yapıyorum yarından itibaren tüm menülerimi lıght hale getirmeye karar verdim sizi görünce meğer ben diyette falan değilmişim bunları okuyunca direk bunu düşündüm
6 dan sonra yememe konusunda sizinle aynı fikirde değilim ben çok faydasını gördüm bunun tabi kişiden kişiye değişir ama benim işime çok yarıyor mesela geçen hafta sadece 6 dan sonra yemeyerek ve 1 saat sporla 600 gr verdim bu bile iyi yani çünkü benim metobolizmam acayip yavaş bu hafta hedefim en az 1 kilo
spor yapmadan önce koyu bi nescafe bunun içine 1 adet bebe aspirini ya da normal aspirin atmamızı söyledi geçen gün daha fazla kalori harcattırıyomuş..yalnız kanı sulu olanlar yapmasın.. ayrıca spor yapanlar için söylüyorum ilk haftalarda kilo vermediğinizi sanarsınız dedi hoca.. çünkü kaslar su toplarmış sonra birden düşer kilonuz dedi o yüzden ümitsizliğe kapılmayın dedii.. ben haftanın 3 günü 2.5 saatten 7.5 saat spor yapıyorum her yerimi çalıştırıyorum ayrıca yemeklerime dikkat ediyorum geçen hafta 3 gün yemeği abartmama rağmen 1 haftada 500 gr vermişim bu hafta daha çok olucak inşallah
beni de aranıza aluuun :) bayrama kadar 3 kilo vermeyi hedefime koydum,ne zaman mı az önce :)) ama acayip kararlıyım
kendimi tanıtayım
bendeniz rehnuma
yaşım 27.99 ama kesinlikle 28 değil :)
boyum 169
kilom 69
hedefim bayrama kadar 63
bu geceden itibaren sirkeli suya başlıyorum,her gün 2-2.5 litre su,yarım saat egzersiz.
sabahları iyi bir kahvaltı 5 ten sonra yemek yok ekmek yok şimdilik sadece bunları yapabilirim...
günaydın arkadaşlarr
sabah sabah ayranmı içtin :) uykunu getirmiyomu ben sabah kahve içmeden ayılamıyorum.
bende yediklerimi yazıyım. sabah kalkar kalkmaz 1 ad. kuru kayısı 1 büyük bardak ılık su içtim. sonrasındada iki dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin, domates vede kahveden oluşan kahvaltımı yaptım. biraz sonrada yeşil çay içerim.
bencede süpersin :) ne güzel emeğinin karşılığını alıyosun. ben cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum. regl dönemin geçsinde bi.
bende bügün elma sirkesi alıyımda başlıyım şu küre inşallah içebilirim. kahvaltında süper olmuş. kuzuya üzüldüm ama ya çocuklar herşeyin okadar farkındalarki kıyamam ben ona
edags önce kocaman bir hoşgeldin diyorum sanaaaaaa:))))tabiki katılabilirsin
yalnız yaptığın diyet gayet normal ve bu yaptıklarınla 1 kilonun üstünde verebilirdin ya metabolizman çok yavaş ya da bilmediğin bir hastalığın olabilir tiroidlerine falan baktırdın mı ya da şeker direncine baktırman gerekebilir :44:
eğer daha önce diyet ya da detoks falan yapmadıysan 1 ekimden beri en azından 1 kilo su gitmesi gerekiyor gibi geldi bana...mesela ben cuma tartıldım o gün 62.9 çıktım karar verdim yediklerimi azaltmaya bugün 61.8 olmuşum ama benim metabolizmam hızlıdır çabuk verir çabuk alırım...
hoşbulduk :) bugün tartıldığımda 51.8 çıktım, sevindim birazcık :) Sanırım metabolizmam yavaş bir anda kilo veremiyorum. Ben 2sene öncesine kadar çok zayıftım 46-48 kilo arasıydım, 2 sene içinde kilo aldım 54leri gördüm. hiç alışık olmadığım bir durum :/ boyum kısa olduğu için, 1 kilo fazlalık bile çok kötü duruyor. kot pantolonlarımın yarısına giremiyorum, o yüzden diyet ve spor yapmaya başladım. bayrama kadar 49 olmak istiyorum, başarabilirsem
ayrıca bugün uyanınca ılık limonlu su içtim. 15-20dk sonra nesfit yedim, birazdan da yeşil çay içicem.
boyun kaç canım benim de boyum çok kısa bilirim o 1 kilo fazlalığın bile ne sıkıntı olduğunu
nesfit karbonhidrat içerdiği için ben tavsiye etmiyorum onun yerine 1 dilim tahıllı ekmekle haşlanmış yumurta ya da peynir salatalık gibi doğal şeyler yersen hem sağlıklı yapmış olursun diyeti hem de karbonhidrat alımını azaltmış olursun gene de sen bilirsin çünkü bizde katı kurallar yok:)
Boyum 155-156 civarı. ben de normalde 1 haftadır 1dilim çavdarlı ekmek peynir 3 zeytin bolca domates falan yiyiyordum, bugün bir değişiklik yapayım belki faydası olur dedim ama bi daha yemesem mi acaba :) kahvaltımı 9buçuk gibi yaptım, 11buçuk gibi bir ara öğün yapıp kayısı yemeyi düşünüyorum? bu arada yorumların ve ilgin için teşekkürler :)