hoşbuldum canım çok teşekkür ederim :)
bu şekilde diyet tam benlik aslında. çok sıkı diyetlerden sıkılıyorum, bıraktıktan sonra çok daha fazla yemeye başlıyorum.
kolayı 6 senedir ağzıma sürmüyorum. çok nadir gazoz içerim, onuda lıgt olanından içmeye çalışıyorum. uzun zam
ndır cipste yemiyorum.
sevmeme rağmen günde 1 fincan yeşil çay içmeye çalışıyorum. sanırım onu 2ye 3e çıkarmam gerekicek.
yazdıkların inanılmaz motive etti beni ama:) inşallah böyle devam ederiz.
evet sıkı diyetler o yok bu yoklar beni de sıktı bizde herşey var tabi abartmamak şartıyla tadına bakacaz mesela misafirliğe gidiyoruz önümüze kocaman bir pasta börek dolu tabak ben napıyorum biliyor musunuz herşeyi yarıya indiriyorum hem kurabiye hem pasta varsa kurabiyeyi bırakıyorum pastanın yarısını alıyorum börek varsa sadece bir dilim falan böylelikle karşıdakini de kırmayıp emeğine saygı gösterip yaptıklarından yiyorum sonra ogün akşam mümkünse bişi yemiyorum ama mümkün değilse azcık çorba ve salata ekmeksiz kaşıklıyorum ve ben bu şekilde bir sene 10 kilo verdim geri niye aldım derseniz ben yemeyi çok seven biriyim o nedenle ve çok yiyorum benimn en büyük sorunum yerken sınırım yok
yürüyüş imkanın varsa ihmal etme birde yeşilçayı içemiyorsan içine tarçın ve bol limon sık çok faydası var inan:) merak etmeyin ben devam ederim hiç bırakmayacaz inşallah:)))
ayyy canım yaaa çok yıpratmışsın kendini bak senin iki çocuğun var kendine iyi bakmalısın hem psikolojik hem fizyolojik o yüzden bu kadar takma kafana olmuyorsa vardır bir hikmeti hiç üzülme ben artık oluruna bıraktım olmuyor olmuyor olmuyor ama şimdi kızlarıma iyi bir öğretmen oldum onlarla uğraşıyorum onlar benim hayatımmmmah canım yaaa kendime benzeyen birilerini görmek üzüyor beni aslında biliyormusun aynı hayal kırıklıklarını yaşayan biri daha ağır geliyor ama önümüze bakmak gerek bana ihtiyacı olan 2 çocuğum var benimde o nedenle güçlü olmam şart güçlü olmakta biraz kendini sevmek ve güvenmekten geçiyor bu nedenle işe dış görünüşümle başladım sadece kilo değilki o kadar saldımki kendimi anlatamam şimdi enkazı toparlamaya çalışıyorum canım yavrularımla ilgilenmeden 3. 5 ay boyunca uyku bile uyumadan full kpss çalıştım ama olmadı ve anladımki hiçbirşey kendini yıpratmaya değmiyor biraz da nasip sanırsam bu işler neyse yaa boşver bir kpss geçer yenisi gelir elbet bizede güler talih birgün çok sevindim tanıştığımıza merak etme buralarda olurum ben yazmasamda hep burdaydım zaten birkaç yazdım sarmayınca bıraktım sayfaları ama inşallah burada hem dert ortağı hemde diyet ortağı olacağız yok bu sefer ben çok kararlıyım daha önümüzde mülakatlar falan var ki sende bilirsin mülakatlarda dış görünüş önemli hem canım eşimi ihmal ede ede adamı hayattan bıktırmaktan korkuyorum onun o anlayışlı hallerini daha fazla suistimal etmek istemiyorum resmen pisikopata bağlamıştım yani ama geçti şimdi iyiyim iyi olmak zorundayım hem derslerde başladı spor bana çok iyi geldi bu dönemde herkese ısrarla en azından yürümelerini tavsiye ediyorum çok iyi hissediyor insan spordan sonra kendini terapi gibi geliyor
haydi bakalım yolumuz uzun zafere gidelim bol bol zayıflayalım bu arada benim boyum 1. 60 kilom bugun itibariyle 65,400
evet ilk önce kendine gel kiloları ver bak nasıl özgüven doluyorsun mülakatlarda da bu özgüveni yansıtıyorsun tabi sadece mülakatlar için değil kendin için eşin için çocukların için bunu yapmalısın ...inan insan hayata yeniden başlamış gibi oluyor ben bir ara kopmuştum obezliğe yaklaşmıştım ama kiloları verince öyle düzeldi ki psikolojim herşey çok farklı oldu daha çok gülüyorum zaten neşeli biriyim ama kilolu olduğum dönemde bunalım takılıyordum dışarı çıkmak istemiyordum giyecek bişi bulamıyordum öyle olunca salmıştım kendimi (( ama şimdi iyiyim aldıklarımı da verince daha iyi olacağım ufak tefek olunca yaşımı da göstermiyorum herkes genç kızlık haline dönmüşsün dedi çok mutlu oldum inanıyormusun ilk görenler bekar sanıyormuş:)))
evet şimdi yavaş yavaş verileri alalım ben dün yarım saat tempolu yürüdüm ama bugün çok feci hamlamışım kızı göndereyim yağmur yağmazsa çıacam yürüyüşe yağarsa evde aeorobik yapacam inşallah