Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Aynı şeyleri yaşayan birini görmek rahatlatıcı.. çok teşekkür ederim dedteğiniz için. Umarım düzelir zihniyeti... tabi benim bu saflığım da...

Hamilelikte cinsellik yasak derken doktorlar sadece penetrasyon yasak demek istemiyorlar. Kadının orgazm sırasındaki kasılmaları en büyük problem. Yani bu süreçte kadının tatmin olmaması gerekiyor riskli gebeliklerde. Birçok kişi aynı şeyi söylemiş sizi alıntılayarak bilgilendirmek istedim.

Çok haklısınız tüm dediklerinize katılıyorum... söyledim zaten öyle bir şey olsun beni göremezsin bir daha diye. Ahh ah ne desem boş merhamet vicdan lazım... teşekkürler yorumunuza.

Çok afedersiniz ama meslek edinmenin ayağa düşmesi ne demek? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz pardon? Burada öğrencilerimizin aileleri öyle yalan mı söyleyeceğim? Saygıyla bir şey yazıyorum sizdeki şu özgüvene bakın siz kimsiniz ki ayağa düşmek filan kullanıyorsunuz ya? Haddinizi bilin. Ben herkesi genellemedim doğuda yaygın derken. Ama gerçek bu.

Doğu da köy kısımlarında varsa bilmiyorum ama benim bildiğim şimdilerde yok çok eskiden varmis

Evliliğe sadece bacak arasına girmek olarak bakan zihniyet o bacak arasına giremediğinde başka bacak araları istiyor. Böyle Zihniyete tüküreyim. Allah topunun belasını versin üstüne. Çoğalmasalar keşke. Rezillik. Hele bunu muhafazakarlık olarak adlandırmak tam bir akıl yoksunluğu. Çok ciddiyim çoğalmasa keşke bu kafalar. Keşke..

Deme öyle Kudra, daha önce başka konuda orgazm kasılmaları sebebiyle yasak dediğim için azarlandım ben, bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi veriyormuşum diye. Meğersem penis bebeğe zarar vermesin diye yasakmış. Cahil olduğum için buna gülmüş güldüğüm için de azarlanmıştım.

İslamda belirli kriterler dahilinde erkeğe böyle bir inisiyatif verilmiş, aslında o dönem sınırlama olmaksızın çok eşlilik söz konusu olduğundan bunun bir tür “kısıtlama” olduğunu dahi söyleyenler mevcuttur. Önemli olan sizin buna rıza gösterip göstermemeniz. Kuranda izin verilmiş diye katlanmak zorunda değilsiniz. Ev işleri meselesine gelince, aslında yazdığım her şeyi eğitiminiz gereği zaten biliyorsunuz! Örf/adet ile dini kuralları karıştırmamak gerek, kadının ev işi yapmak gibi bir mecburiyeti dinen yoktur, dilerse İhsan/lütuf olarak yapar… Toparlayacak olursak, Allah merhametten ayırmasın eşinizi, o imam nikahlı alır, beriki metres tutar, öteki tek gecelik aldatır vs, ahlaktan ve merhametten yoksun olana alternatif çok…

Evet çok güzel özetlemişsiniz. Zaten öyle bir şey olacağından değil benim aşağılık kompleksim ve saçma suçluluk duygum aşırı anlayışlı davranmam onu şımartmış olacak ki cesaret bulup böyle şakalar yapabiliyor. Sert bir dille uyardım artık özür diledi tamam dedi. Göreceğiz ne olacak.

Daha neler artık

Ay bi karikatür vardı bebek kafasında penis şeklinde bir oyukla doğuyor

Eşiniz gayet de kendi ütüsünü yapıp kahvaltısını hazırlayabilir. Bu sizi yormuyorsa yapın elinize yapışmaz ama dikiş atıldı risk var dediğiniz için söylüyorum .
Bende dikiş yok ama zorlanıyorum. Çamaşır yıkamayı planlayamadığı için çamaşırları yıkayıp asıp katlıyorum. Ütüsünü kendi yapıyor.Bazen yemek yapıyorum bazen o kendine hazırlıyor. Yani yapabileceği şeyler bunlar . Bulaşıkları bazen o bazen ben yıkıyoruz. Evi robot süpürüyor. Ben paspas yapıyorum. Ev işlerini bölüşmek lazım. Riske atmayın kendinizi.

Ben de sizin gibi düşünüyorum hatta keşke sevgi yetse yüzde 80i sevgi olsa evliliğin diyorum. Ama denilen yüzde 90 ı cinsellik... Bu tabi ki hastalık durumlarını kapsamıyor biliyorum. Ahh vicdan lazım işte...

Sizin kocanızın zihniyeti bozuk kılıf uydurulmasın buna. Vicdan merhamet olayı değil.

Daha neler artık

Ay bi karikatür vardı bebek kafasında penis şeklinde bir oyukla doğuyor
Valla penisin rahme ve bebeğe ulaşmasının mümkün olduğu bir cinsel birleşmeyi hayal edemedim. İnsanların çoğu vajinayı rahim sanıyor olabilir, vajina kelimesinin de sadece vajinanin dış kısmına verilen isim olduğunu sanıyor olabilir. Bilmiyorum, başka mantıklı sebep bulamıyorum.

Eşim 6 ay yattı hastaydı. Ben ona baktım ben de çok eşli olayım normalse. Kadının isteği yok tabi sadece cinsellik erkeğe özel. İslamda kabul diye açıklama yapmayın bari lütfen. İğrenç bir zihniyet. Eğer yapamıyorsa ayrılır başkasıyla olur.

Çok eşliliği savunacak kadar bağnaz bir kafada olan adam karısını çalıştırırken de günaha girdiğini düşünür ama o konu işine gelmiyor tabii. Para akışı kesilmemeli. İkiyüzlü, leş bir zihniyet. Böyle bir adamla evli olup üstüne çocuk yapmak için debeleniyorsunuz. Sizin yaşadıklarınızın onda birini yaşamadım, sadece kanamam olduğu için doktor progestan vermişti, o da geçti. Ama korkumuzdan yine de beraber olamamıştık hamileyken. Eşimin gıkı çıkmadı. Çoğu zaman beraber yaptık ev işlerini. Bu üstün bir özellik değil insanlıktır. Sizin adınıza üzüldüm. Bu insan müsveddeleri üremese keşke.

Sıkmayın canınızı, ama eşinizle saygıyı muhafaza edin, yüzgöz olmayın ki böyle yersiz espriler yapmaktan imtina etsin. Gençsiniz, tazesiniz anlıyorum ama erkeği yönlendirecek içgüdü sizde doğuştan var, bunu unutmayın. Kırılganlığı değil ama masumiyetinizi muhafaza ederek yönetimi yavaştan ele alın. Yol uzun, insanlar bencil, siz de güçlü olmak zorundasınız.

Geldi nur-ul ayn'im .... Konuş kız birde doğduktan sonra uykusuz hergeceler var bizim adamlara maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…