- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
-
- Konu Sahibi Paprikamaprika
Seskle kafayı bozmuş olabilir misiniz? Sadece soruyorum.Herkesin sağlığının yerinde olduğu, evladın sağlıklı doğması sebebiyle engellenmediği koşullarda evliliğin %90ı cinsellik. Sizin durumunuz geçici ve özel bir durum, şu durumda eşinizi tatmin etme yükümlülüğünüz yok bence. Ayrıca aklı selim bir bilgine danışıldığında bu durumda ikinci eş alınabileceğine icazet vereceği konusunda bile şüphelerim var.
Bu realite yasal olarak yok. Siz de yok sayarsanız elinizin size bu cümleyi kurabilmesine fırsat vermemiş olursunuz.
Diyemiyor musunuz, sen ikinci eşi al ben de kalkıp ailemin evine gideyim, bu bebek de yolda ölürse sen sağ ben selamet yolumuza devam ederiz, diye.
Adamların ağzını kapatmayı bilmiyorsunuz ya gerçekten inanamıyorum.
Bana bu kadar düşkünsen çocuk yapmayacaktın diyebilirsiniz.
Gel istediğin gibi oynaşalım evladının katili olmak hoşuna gidecek mi bakalım diyebilirsiniz.
Ben yarın felç geçirsem üzerime kuma getireceksin demek ki, yazıklar olsun sana ben de seni koca diye aldım, diyebilirsiniz.
Allah size bir sınav vermiş, siz evladın canına odaklanacağınıza adamın çükünün yerinde rahat olmamasına üzülmek durumunda kalıyorsunuz. Çok yazık.
Tamam sağlıklıyken ataerkil yapı işliyor ve siz pek şikayetçi değilsiniz ama hastalık durumunda karısına paspas olmayı da bilmeli o atadan görme odun. Benim kp türkçe bile bilmez, okuma yazması yok, doğunun göbeğinde doğmuş büyümüş ama karısı belinden sakatlandığında hem küçük çocuklara bakmış hem evi çekip çevirmiş, bir defa da 2.yi alayım dememiş.
Eşiniz şaka bile yapıyor olsa ağzının payını vermelisiniz. Siz yetersiz değilsiniz, eşiniz arsız.
Çok teşekkür ederim, haklısınız öyle yapacağım inşallah.Cicek gibi yeni tazecik bir filizsin .genç çalışan hanım hanimcik olduğunu dusunuyorum kendi değerini bil lütfen bu kadar alttan alma tavrını koy köle degilsin
Ahh ben die öyle sanıyordum ama insandan insana değişiyormuş...Ay benim eşim duymasın sadece yumurtlama haftasını değerlendiriyoruzevlilik sadece sevişmekten ibaret değil ki .
Şu halinizle kocanızın uçkurunu düşünmek zor olmuyor mu? adam siz idare edeceğine siz adamı idare ediyorsunuz. Bir de bunu din adı altında yapıyorsunuz. Muhafazakar insanları zan altında bırakmaya hakkınız yokMerhaba hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Severek evlendik ve normal sağlıklı bir cinsel hayatımız vardı. Fakat ilk bebeğimizi çok sıkıntılı süreçler (erken doğum, yoğun bakım ve bebek ölümü) yaşayarak kaybettik. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve düşük riskine karşı dikiş atıldı rahim ağzına. Eşimle farklı şekillerde tam birleşme olmadan cinsellik yaşamaya çalışıyoruz çünkü birleşme yasak . Ben devamlı uzanıyorum dr tavsiyesi ile. Ama yine de ufak tefek eşimin ütüsü kahvaltısı vs yapmaya çalışıyorum. İkimiz de memuruz bu arada ben izindeyim. Eşim bu cinsel perhizden ve evle ilgilenemeyişimden çok muzdarip hatta bunalıma girdi diyebilirim. Aslında sevgimiz yerinde sarılıp öpme sohbet ilgi vs şükür var. Ama bu uzak kalma çok etkiledi onu ve evin düzensiz kalması. Muhafazakar insanlarız, İslami inanca sahibiz. Ben bir şekilde dediğim gibi onu tatmin etmeye çalışıyorum ama ona yeterli gelmiyor tabi. İstediğini ve stresini belli ediyor devamlı. Hatta ara sıra bana "ilk eşim", "Allah neye izin vermişse bir hikmet var ", "büyük konuşmamak lazımmış" vs gibi şaka yollu çokeşlilik imasında bulunuyor. Ben de istediğini yap ama sonra beni unut diyorum üzülüp ağlıyorum bu halimle. 31 haftalık gebeyim. O da şaka yaptığını filan söylüyor öyle bir niyetim yok diyor. Ara sıra diyorum ki maaşım olmasa sen bana çok iş yükü yüklerdin şimdi bile ben iş yapınca hoşuna gidiyor itiraz etmiyor erken doğum riskime rağmen. O da evet iyi ki çalışıyorsun diyor . Gülüyor güya şaka yollu söylüyor ama itici geliyor bu tutumu. Ataerkil bir kafası var hizmet ve ev işi kadın çalışsa bile ona ait olmalı gibisinden. Ama sevgi yönünden çok iyi sohbet edebiliyoruz vs ben de seviyorum o da. Her gün veya 2 günde 1 bir şekilde tatmin olmasını sağlıyoruz ama durum bu şekilde. Biraz daldan dala atladım kusura bakmayın lütfen. Sizce bu durumda ben ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız? Sabırla okuduğunuz için ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
sizi gerçekten sevse teklif dahi etmez. geçin bunları efenim. severek evlenmiş olabilirsiniz ama şaka bile olsa ikinci eş iması yapması iğrenç.Merhaba hanımlar. Ben 3 yıllık evliyim. Severek evlendik ve normal sağlıklı bir cinsel hayatımız vardı. Fakat ilk bebeğimizi çok sıkıntılı süreçler (erken doğum, yoğun bakım ve bebek ölümü) yaşayarak kaybettik. 6 ay sonra tekrar hamile kaldım ve düşük riskine karşı dikiş atıldı rahim ağzına. Eşimle farklı şekillerde tam birleşme olmadan cinsellik yaşamaya çalışıyoruz çünkü birleşme yasak . Ben devamlı uzanıyorum dr tavsiyesi ile. Ama yine de ufak tefek eşimin ütüsü kahvaltısı vs yapmaya çalışıyorum. İkimiz de memuruz bu arada ben izindeyim. Eşim bu cinsel perhizden ve evle ilgilenemeyişimden çok muzdarip hatta bunalıma girdi diyebilirim. Aslında sevgimiz yerinde sarılıp öpme sohbet ilgi vs şükür var. Ama bu uzak kalma çok etkiledi onu ve evin düzensiz kalması. Muhafazakar insanlarız, İslami inanca sahibiz. Ben bir şekilde dediğim gibi onu tatmin etmeye çalışıyorum ama ona yeterli gelmiyor tabi. İstediğini ve stresini belli ediyor devamlı. Hatta ara sıra bana "ilk eşim", "Allah neye izin vermişse bir hikmet var ", "büyük konuşmamak lazımmış" vs gibi şaka yollu çokeşlilik imasında bulunuyor. Ben de istediğini yap ama sonra beni unut diyorum üzülüp ağlıyorum bu halimle. 31 haftalık gebeyim. O da şaka yaptığını filan söylüyor öyle bir niyetim yok diyor. Ara sıra diyorum ki maaşım olmasa sen bana çok iş yükü yüklerdin şimdi bile ben iş yapınca hoşuna gidiyor itiraz etmiyor erken doğum riskime rağmen. O da evet iyi ki çalışıyorsun diyor . Gülüyor güya şaka yollu söylüyor ama itici geliyor bu tutumu. Ataerkil bir kafası var hizmet ve ev işi kadın çalışsa bile ona ait olmalı gibisinden. Ama sevgi yönünden çok iyi sohbet edebiliyoruz vs ben de seviyorum o da. Her gün veya 2 günde 1 bir şekilde tatmin olmasını sağlıyoruz ama durum bu şekilde. Biraz daldan dala atladım kusura bakmayın lütfen. Sizce bu durumda ben ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız? Sabırla okuduğunuz için ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Benim ayrildigim adam olamadikla arabada yolda gidiyoruz arkada çocuklar var.gelin arabası geçti önümüzden Allah'ım dedim bizde çocuklarımızın muruvetini görelim evlerine yerleştirelim hayırlı gelinler alalım dedim.adam olamadık dediki öyle dua etme.allahim kocama hayirli ikinci eşler nasip et de dedi.sadece sustum.pazar günü olunca üç defa bu durumu yaşadık.nitekim biz ayrıldık ona Allah ikinci eşi verdi ama huzur bulamadı boşandı ondanda.simdi düşünüyorum ne susmusum şimdiki aklım olsa ilk dediğinde kafasına yumruğu yerdi niye sabrrttiysem . Sarfedolen sözleri ciddiye almak lazım içlerindeki pisliği ifade ediyorlar
Kimseyi zan altında bırakma niyetim yoktu. Derdimi anlattım fikir sordum sadece. Bence de o beni idare etse keşke. Ahh ah. Allah size de kimseye de yaşatmasın.Şu halinizle kocanızın uçkurunu düşünmek zor olmuyor mu? adam siz idare edeceğine siz adamı idare ediyorsunuz. Bir de bunu din adı altında yapıyorsunuz. Muhafazakar insanları zan altında bırakmaya hakkınız yok
Allah eşinize akıl size de sabır versin ama hayır demeyi de bilin,tatmin de etmeyin miğdem bulanıyor olmuyor diyin ,bebeğe ya ,inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alır büyüdüğünü de görürsünüz .Valla ben eşime 2.karın elin yallah banyoya derim ,karnımda ki bebek daha önemli.Ahh ben die öyle sanıyordum ama insandan insana değişiyormuş...
Dediğiniz gibi bir evliliğin hayalini kurarak evlendim. Şimdi ne desem bilmiyorum ki. Ama psikologlar da çok vugu yapıyor sekse. Evlilik danışmanları filan. Hiç hazzetmiyorum hayattan ümidim kesiliyor bu düşünceleri gördükçe. Ama psikologlar söyleyince de insan bir şey diyemiyor. Yıllarca hasta karısına çiçek gibi bakan adamlar var... öyle imrenilesi ki....Kim demişse o evliliğin %90’ı cinsellik diye halt etmiş. Takmışsınız buna. Evliliğinin %90’ı cinsellik olan kadınlar varsa burada kocaları öküzün önde gidenidir, net.
Evet sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam evliliğin temel taşlarından biri ama evliliğin bütünü değil. Evet cinsellikte sorun varsa evlilik sarsılabilir ama sadece cinsellikte sorun olmaması evliliği yürütmez. Sevgi, saygı, merhamet, paylaşım, eğlenmek, gülmek, zor zamanlarda birbirine destek olmak, birlikte ağlamak, birbirini anlamak, ekonomik paylaşım, hayata dair hedeflere ulaşmaya çalışmak, birlikte bir çocuk yetiştirmek vs. daha sayabileceğim milyon tane şey %10, seks %90 öyle mi? Eğer öyleyse çok ciddiyim boşayın o kocayı. Çünkü eninde sonunda ya aldatılırsınız ya kuma gelir evinize. Yemişim seksini.
Amin inşallah çok teşekkürler... Allah yardımcım olsun en doğru kararları verebilmek nasip olsun...Allah eşinize akıl size de sabır versin ama hayır demeyi de bilin,tatmin de etmeyin miğdem bulanıyor olmuyor diyin ,bebeğe ya ,inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alır büyüdüğünü de görürsünüz .Valla ben eşime 2.karın elin yallah banyoya derim ,karnımda ki bebek daha önemli.
Ataerkiyi de beceremezler ki.. Doğum izninde '' Doğursa da çalışsa artık, ek ders ücreti de yok şimdi, doğumdan sonra anamı ayarlamak lazım, şimdi ücretsiz izin falan neme lazım. '' diye aklından 40 tilki geçiren ataerkil ben geldiğim yerde görmedim. Bunlar kadın çalışıp para getirirken modern, kadından önce eve gelip salata yapmak zorunda kaldıklarında ataerkil.Eşin iğrenç biri ya. Bir kadının eş seçerken en önemli ve aşılmaz kuralı o erkeğin ataerkil olmaması olmalı. Yoksa böyle pis heriflerle muhatap olmak zorunda kalırsınız bir de seviyor beni ama diye kendinizi kandırırsınız.
İyi cinsellik evliliğin %10u kötü cinsellik evliliğin %90ınıdır diye bir kk sözü vardı ya ona binaen konuşuldu.Kim demişse o evliliğin %90’ı cinsellik diye halt etmiş. Takmışsınız buna. Evliliğinin %90’ı cinsellik olan kadınlar varsa burada kocaları öküzün önde gidenidir, net.
Evet sağlıklı ve keyifli bir cinsel yaşam evliliğin temel taşlarından biri ama evliliğin bütünü değil. Evet cinsellikte sorun varsa evlilik sarsılabilir ama sadece cinsellikte sorun olmaması evliliği yürütmez. Sevgi, saygı, merhamet, paylaşım, eğlenmek, gülmek, zor zamanlarda birbirine destek olmak, birlikte ağlamak, birbirini anlamak, ekonomik paylaşım, hayata dair hedeflere ulaşmaya çalışmak, birlikte bir çocuk yetiştirmek vs. daha sayabileceğim milyon tane şey %10, seks %90 öyle mi? Eğer öyleyse çok ciddiyim boşayın o kocayı. Çünkü eninde sonunda ya aldatılırsınız ya kuma gelir evinize. Yemişim seksini.
Hayır kafayı cinsellikle bozmadım. Bdvde binlerce konu olduğu için oradaki yorumlarımı görmüyorsunuz sadece.Seskle kafayı bozmuş olabilir misiniz? Sadece soruyorum.
Ben kategoriye takılmadım. Ben de denk geldikçe yorum yazarım burda gayet açık ve içtenlikle.İyi cinsellik evliliğin %10u kötü cinsellik evliliğin %90ınıdır diye bir kk sözü vardı ya ona binaen konuşuldu.
Hayır kafayı cinsellikle bozmadım. Bdvde binlerce konu olduğu için oradaki yorumlarımı görmüyorsunuz sadece.
Cinsel yoksunluk sebebiyle mutsuz evlilik yürüten ve boşanan pek çok kadın var burada. Buna istinaden yazdım. Ayrıca iyi yatak odası evliliğin %10u kötü yatak odası evliliğin %90ıdır sözünü de ben söylemedim, buradan öğrendim. Konu sahibi genel olarak bu sözü yanlış anlamış gibi görünüyor. Ben de düzeltmeden direk buradan yürüdüm hepsi bu.
24 saat yataktan çıkmayan bir insan falan değilim ayrıca, burada yorum yapıyor olmam neden bu kadar dikkat çekiyor anlayamadım. Benim gibi burada sabit yorumcu olan bir sürü kadın var.
O pskologları da yiyeyim ben. Seks bir ilişkinin nirvanasıdır. Herşey yolunda gidecek, mutlu olacaksınız, hayatı paylaşacaksınız, ruhen bir bütün olacaksınız ki ardından seks gelsin. Diğer türlüsü mekanik seks, onu da istediğimiz zaman istediğimiz insanla yapar tatmin olur kalkar gideriz zaten. Evlenmeye gerek yok o zaman.Dediğiniz gibi bir evliliğin hayalini kurarak evlendim. Şimdi ne desem bilmiyorum ki. Ama psikologlar da çok vugu yapıyor sekse. Evlilik danışmanları filan. Hiç hazzetmiyorum hayattan ümidim kesiliyor bu düşünceleri gördükçe. Ama psikologlar söyleyince de insan bir şey diyemiyor. Yıllarca hasta karısına çiçek gibi bakan adamlar var... öyle imrenilesi ki....
İlk kez duydum bunu ve eminim söyleyen erkektir.İyi cinsellik evliliğin %10u kötü cinsellik evliliğin %90ınıdır diye bir kk sözü vardı ya ona binaen konuşuldu.
Iyi yatak odasinin %10'dan fazla oldugunu düşünüyorum.İyi cinsellik evliliğin %10u kötü cinsellik evliliğin %90ınıdır diye bir kk sözü vardı ya ona binaen konuşuldu.
Hayır kafayı cinsellikle bozmadım. Bdvde binlerce konu olduğu için oradaki yorumlarımı görmüyorsunuz sadece.
Cinsel yoksunluk sebebiyle mutsuz evlilik yürüten ve boşanan pek çok kadın var burada. Buna istinaden yazdım. Ayrıca iyi yatak odası evliliğin %10u kötü yatak odası evliliğin %90ıdır sözünü de ben söylemedim, buradan öğrendim. Konu sahibi genel olarak bu sözü yanlış anlamış gibi görünüyor. Ben de düzeltmeden direk buradan yürüdüm hepsi bu.
24 saat yataktan çıkmayan bir insan falan değilim ayrıca, burada yorum yapıyor olmam neden bu kadar dikkat çekiyor anlayamadım. Benim gibi burada sabit yorumcu olan bir sürü kadın var.