Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Allah vicdan ve merhamet nasip etsin herkese. Bunlar olmadan insan insan olmuyor. Eşi yardıma muhtaçken, üstelik kendi bebegini taşıyorken bu şekilde düşünmemeli ya. Ormandaki kızıl popolu babunlar bile böyle yapmazlar bence. Birkaç hanım alma hakkı varmis hele hele sanki birini zevkin doruklarında gezdiriyormus gibi. Prim vermeyin bu davranışlara, saygısızca söylemlere.

Benim ayrildigim adam olamadikla arabada yolda gidiyoruz arkada çocuklar var.gelin arabası geçti önümüzden Allah'ım dedim bizde çocuklarımızın muruvetini görelim evlerine yerleştirelim hayırlı gelinler alalım dedim.adam olamadık dediki öyle dua etme.allahim kocama hayirli ikinci eşler nasip et de dedi.sadece sustum.pazar günü olunca üç defa bu durumu yaşadık.nitekim biz ayrıldık ona Allah ikinci eşi verdi ama huzur bulamadı boşandı ondanda.simdi düşünüyorum ne susmusum şimdiki aklım olsa ilk dediğinde kafasına yumruğu yerdi niye sabrrttiysem . Sarfedolen sözleri ciddiye almak lazım içlerindeki pisliği ifade ediyorlar

Seskle kafayı bozmuş olabilir misiniz? Sadece soruyorum.

Şu halinizle kocanızın uçkurunu düşünmek zor olmuyor mu? adam siz idare edeceğine siz adamı idare ediyorsunuz. Bir de bunu din adı altında yapıyorsunuz. Muhafazakar insanları zan altında bırakmaya hakkınız yok

sizi gerçekten sevse teklif dahi etmez. geçin bunları efenim. severek evlenmiş olabilirsiniz ama şaka bile olsa ikinci eş iması yapması iğrenç.

çok üzüldüm... umarım şimdi siz mutlusunuzdur sizde de cinsellik konusunda sıkıntı mı oluyordu? Yoksa sırf huyu mu öyleydi...

Kimseyi zan altında bırakma niyetim yoktu. Derdimi anlattım fikir sordum sadece. Bence de o beni idare etse keşke. Ahh ah. Allah size de kimseye de yaşatmasın.

Ahh ben die öyle sanıyordum ama insandan insana değişiyormuş...
Allah eşinize akıl size de sabır versin ama hayır demeyi de bilin,tatmin de etmeyin miğdem bulanıyor olmuyor diyin ,bebeğe ya ,inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alır büyüdüğünü de görürsünüz .Valla ben eşime 2.karın elin yallah banyoya derim ,karnımda ki bebek daha önemli.

Dediğiniz gibi bir evliliğin hayalini kurarak evlendim. Şimdi ne desem bilmiyorum ki. Ama psikologlar da çok vugu yapıyor sekse. Evlilik danışmanları filan. Hiç hazzetmiyorum hayattan ümidim kesiliyor bu düşünceleri gördükçe. Ama psikologlar söyleyince de insan bir şey diyemiyor. Yıllarca hasta karısına çiçek gibi bakan adamlar var... öyle imrenilesi ki....

Amin inşallah çok teşekkürler... Allah yardımcım olsun en doğru kararları verebilmek nasip olsun...

Ataerkiyi de beceremezler ki.. Doğum izninde '' Doğursa da çalışsa artık, ek ders ücreti de yok şimdi, doğumdan sonra anamı ayarlamak lazım, şimdi ücretsiz izin falan neme lazım. '' diye aklından 40 tilki geçiren ataerkil ben geldiğim yerde görmedim. Bunlar kadın çalışıp para getirirken modern, kadından önce eve gelip salata yapmak zorunda kaldıklarında ataerkil.

Babam amcalarım hep dindar adamlar, 2.eş diye birşey duymadım ağızlarından, yabancı kadın görseler yüzleri kızarır, konu sahibinin kocasının gözü fıldır fıldır valla, her türlü göz zinası var, haberi yok.

İyi cinsellik evliliğin %10u kötü cinsellik evliliğin %90ınıdır diye bir kk sözü vardı ya ona binaen konuşuldu.
Seskle kafayı bozmuş olabilir misiniz? Sadece soruyorum.
Hayır kafayı cinsellikle bozmadım. Bdvde binlerce konu olduğu için oradaki yorumlarımı görmüyorsunuz sadece.

Cinsel yoksunluk sebebiyle mutsuz evlilik yürüten ve boşanan pek çok kadın var burada. Buna istinaden yazdım. Ayrıca iyi yatak odası evliliğin %10u kötü yatak odası evliliğin %90ıdır sözünü de ben söylemedim, buradan öğrendim. Konu sahibi genel olarak bu sözü yanlış anlamış gibi görünüyor. Ben de düzeltmeden direk buradan yürüdüm hepsi bu.

24 saat yataktan çıkmayan bir insan falan değilim ayrıca, burada yorum yapıyor olmam neden bu kadar dikkat çekiyor anlayamadım. Benim gibi burada sabit yorumcu olan bir sürü kadın var.

Ben kategoriye takılmadım. Ben de denk geldikçe yorum yazarım burda gayet açık ve içtenlikle.

Ama önermeniz. Bi de burdan öğrenmişsiniz kanun gibi ifade ediyorsunuz. Yüzde filan belirterek.

Zaten çok güzel cevaplar yazmışlar arkadaşlar ellerine sağlık . Ben hamilelik bitince lohusalıkta ne olacak onu merak ettim .6 hafta normal yasak , diğerine de enerjiniz ve isteğiniz olmazsa ( ki büyük ihtimal ) ne olacak? Şimdiden böyle yapan bebek olunca ne yapar acaba ?

O pskologları da yiyeyim ben. Seks bir ilişkinin nirvanasıdır. Herşey yolunda gidecek, mutlu olacaksınız, hayatı paylaşacaksınız, ruhen bir bütün olacaksınız ki ardından seks gelsin. Diğer türlüsü mekanik seks, onu da istediğimiz zaman istediğimiz insanla yapar tatmin olur kalkar gideriz zaten. Evlenmeye gerek yok o zaman.

Eşinizin sevişirken sizi zerre tatmin etmediğine de eminim bu arada. Bu karakterde bir insan karısını düşünmez, işini görüp sırtını döner horlamaya başlar.

Iyi yatak odasinin %10'dan fazla oldugunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…