Cinsellik yasağı ve eşin psikolojisi

Onun sizin psikolojinizi dusunmesi lazim. Böyle bir surecte size kendinizi yetersiz hissettiren bu adam insanlığından utanmalı.

Sizde de büyük hata var. Kadın erkek çalışırken tüm evi yükünü kadına zimmetli gören bu cinsi çok aradınız mı?

Olayin bide bu boyutu var.herifin uckuru tatmin olsun diye, kadın tahrik olup yarım bırakılıyo. Adamin gonlu oldu ya, kadinin ne hali varsa gorsun onun ki can degil. Riskli bi donemde dustugu hallere bak.
Hayir 30 kusur haftalik hamile ve riskli surekli uzanmasi gereken bir hamilelikle her gun yahut 2 gune 1 tatmin ediyormus birde . Cidden bu bile bi yerde eziyet ya risksiz bir hamilelik gecirdim ama karnm buyudukce esim korkup cekindi riske atmaya hic gerek yok sabredebilir bekleyebiliriz dedi.

bu kadar mı dürtülerine hakim olamıyor bu adam, bebeğinin ve sizin sağlığınız söz konusu iken beynini yok sayıp baska biyerinin hevesleriyle gözünü kör ediyor.. olgunlaşmamış insanlar üremese keşke.. psikolojiniz hassas belki bu yorum canınızı acıtıcak ama bu bi gerçek üzgünüm.. eşiniz olgunlaşmamış ve dengeli düşünen biri değil.

eşin psikolojisi yazmışsınız bi de.. bence aslolan şuan sizin mahvolmuş psikolojiniz.. o adam da kafasına koyduysa daha nice pislikler yapabilir, potansiyel var.. ilk eşim ne ya..

Ne kadar düşüncesiz bir adam.
Bende 7 aylık hamileyim. Baştan beri cinsellik yasak. Eşim bu kadar uğraştık, bebeği kaybederiz korkusuyla sabırla bekliyor.
Bir adam doymuş olacak. Seks hersey değildir. Hayatınızı birleştirmek ve çocuk sahibi olmak için ne kadar yanlış tercih yapmışsınız.

Tüm bu saydiklarin eşini hakli yapmaz canim şuan tek öncelik sen ve bebegin. Sadece hamileligine odaklan nerdeyse kendini sucluyosun esinle birlikte olamiyosun diye

O çok bilmiş eşinize deyiverin Allah'ın ayetlerini tam söylesinler.Allah yarattığı kulunu biliyor ki sizin için hayırlısı tek eşli olmanızdır diyor.Paralarim o adamı ben.

Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz, sabretmek zorunda, senin yapabileceğin hiçbir şey yok. Bebeğini korumak zorundasın. 2 günde bir de bir şekilde tatmin ediyorsan idare edecek. Senin yerinde olsam boğazını sıkıştım. Yaptığı şaka insanlık dışı, sanki keyfinden yapıyorsun

Ayrıca eşiniz kudurdu mu yani..insan biraz bekler bir sabır gösterir dinin hep işine gelen yanlarını karilarina hatırlatmasınlar.Siz de ona erkeğin edepli olması gerektiğini sabiri ogutleyin biraz.Cok sinirlendim.Siz de nasıl sakinsiniz böyle.

İslamı inancı belirtme sebebi anal ve oral yapmıyoruz olarak anladım ben

Öğretmenim ve doğudayız... burada dediğim şey çok yaygın ne yazık ki.
Bir sürü doğulu tanıdığım var hiçbiri bunu normal karşılamaz. Doğuda yaygın demenize mi şaşırayım yoksa sizin öğretmen olmanıza mı şaşırayım, yoksa meslek edinmenin ayağa düşmesine mi üzüleyim bilemedim.

Herkesin sağlığının yerinde olduğu, evladın sağlıklı doğması sebebiyle engellenmediği koşullarda evliliğin %90ı cinsellik. Sizin durumunuz geçici ve özel bir durum, şu durumda eşinizi tatmin etme yükümlülüğünüz yok bence. Ayrıca aklı selim bir bilgine danışıldığında bu durumda ikinci eş alınabileceğine icazet vereceği konusunda bile şüphelerim var.
Benim için bu kabul edilebilir bir şey değil inanın ama bu realite var ülkemizde ve dünyada... Ben de kabullenemediğimden üzülüyorum zaten
Bu realite yasal olarak yok. Siz de yok sayarsanız elinizin size bu cümleyi kurabilmesine fırsat vermemiş olursunuz.
Hayır böyle büyütülmedim ama her ihtimali delicesine düşünen biriyim ne yazık ki...
Diyemiyor musunuz, sen ikinci eşi al ben de kalkıp ailemin evine gideyim, bu bebek de yolda ölürse sen sağ ben selamet yolumuza devam ederiz, diye.

Adamların ağzını kapatmayı bilmiyorsunuz ya gerçekten inanamıyorum.

Bana bu kadar düşkünsen çocuk yapmayacaktın diyebilirsiniz.

Gel istediğin gibi oynaşalım evladının katili olmak hoşuna gidecek mi bakalım diyebilirsiniz.

Ben yarın felç geçirsem üzerime kuma getireceksin demek ki, yazıklar olsun sana ben de seni koca diye aldım, diyebilirsiniz.

Allah size bir sınav vermiş, siz evladın canına odaklanacağınıza adamın çükünün yerinde rahat olmamasına üzülmek durumunda kalıyorsunuz. Çok yazık.

Tamam sağlıklıyken ataerkil yapı işliyor ve siz pek şikayetçi değilsiniz ama hastalık durumunda karısına paspas olmayı da bilmeli o atadan görme odun. Benim kp türkçe bile bilmez, okuma yazması yok, doğunun göbeğinde doğmuş büyümüş ama karısı belinden sakatlandığında hem küçük çocuklara bakmış hem evi çekip çevirmiş, bir defa da 2.yi alayım dememiş.

Eşiniz şaka bile yapıyor olsa ağzının payını vermelisiniz. Siz yetersiz değilsiniz, eşiniz arsız.

Allah bilir cinsel problemleri olan bir adamdir. Konu sahibinin bunu açıklayacağını sanmıyorum.

Hakkı olsa bile benim bunu vicdan yapıp saçma sapan aklına sokmuş olmam ile benim de kabahatim büyük yalan yok. Ama psikolojim bu. Suçun, bencilliğin hafife alınır tarafı yok aslında. Evet maalesef var bu huyları. Üzgünüm . Ama artık tavrımı koyacağım psikolojim kırılgan da olsa. Pek hakkını savunan bir tip değilim saf ve ezik hissediyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…