Cinsellik olmadığı için her hareketi batıyor...

Merhaba insanların karakterleri farklıdır karşınızdaki insan için kötü bur şey söylemeyemem illaki size emek değer vermiştir, kötü bağırıp çağırıp dengesiz ruh halinde olan birisinden daha ıyidir emin olun sadece ilişkiyi sizin yönetmeye musade etmiş o dengeyi kuramamış bunun altında da kaybetmemek duygusu yatıyor ve insan nasıl sevilmek isterse öyle severmiş , sıkılıp bunaldıysanız düzgün bir şekilde ayrılın bence herkes karakterine uygun bir ilişki yaşar nasıl olsa.hayırlısı olsun herkes için

"Cinsellik olmadığı için her hareketi batıyor " demişsiniz ya başlıkta,
Bence diğer şikayet ettiğiniz hersey cinsellik olmadığı için . Yeteri kadar arzulanmamak , karşınızda ki adamın baskın olmaması sizi ondan itiyor . Bence evlenmek için evlenmeyin , bi es adayı değilde çocuğunuz gibi çünkü

6 ay seks olmaması çok tuhaf cidden. Hastalıklar dediğiniz geçerli sebepler mi? Bir de görüşme sıklığınız ne? Arada seks olmasa da sık sık görüşüyor musunuz düzenli?
Her gün görüşüyoruz. İş çıkışıma geliyor. Kursa yazıldım oraya da geldi. Eşofman giymeye odaya gidiyorum peşimden geliyor. Su içmeye mutfağa gidiyo Peşimden geliyor. Dibimden ayrılmıyor. Aşk değil de tuhaf bi bağlılık gibi. Kişisel alanım sıfır. Benden götürüyor ama bana vermiyor (literally)

Merhaba yorumlarınız için teşekkür ederim ancak yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Burayı uzun zamandır takip etsem de ilk defa bi konu açtım ve açmadan önce göz attım. Açıkçası aşırı uzun yazılmış başlıklar beni çok yordu ve ben de olabildiğince kısa bir şekilde derdimi anlatmak istedim, benim yazımı da okuyanlar yorulmasın diye. iyi duygular ve cinsellik bir arada olabilir. ki olmalıdır da. Seks karşındaki insana yapılan çirkin bi muamele ya da verilen bir ödül değildir. Sizinle burada ayrılıyoruz sanırım.

sosyal olarak uyumlu olmamız sanırım. gezmek, tozmak, yeni deneyimler, kültürel ve ekonomik denklik vs
e sosyal olarak uyumlu olmakla
pasif, mağazada peşimden geliyor, elini çarpıyor ahh yapıyor olayını ben bağdaştıramadım ki

sanki böyle sessiz pasif hatta biraz mıymıntı tüm ipleri size bırakan bir portre canlandı bende...hangisi şimdi? uyumlu musunuz yoksa adamı hep siz yönetiyorsunuz ve bundan bıktınız mı?

cinsellik bambaşka bir konu, onu oturun konuşun ben daha rnkli daha hareketli istiyorum filan diye

temiz düzgün, sadece cinsellik derdi olmayan
ama cinsel anlamda istekli, aktif

ben bu model istiyorum mesela...

Canım bu adam sana uygun değil sanırım, yanlış bir şey yapmıyor çünkü. Ben mesela o tarz erkeklerden hoşlanırdım, kararları bıraksın peşimde pervane olsun… yani adamı değiştirmeye çalışmak ona haksızlık olur gibi çünkü yanlış biri değil, sadece sana uygun değil. Yapıcı bir şekilde konuşursan belki orta yolu bulursunuz. O biraz aktifleşir sen de biraz onu daha olduğu gibi kabul edersin…

Kulağa aşırı sorunlu geliyor. Yine de ayrılmam uğraşırım diyorsan biraz hayatından uzaklaştırmayı dene karşı tarafı. Planlarına dahil olmasına iş çıkışına gelmesine filan izin verme. Açık açık bunaldım biraz yalnız kalmak istiyorum de gerekirse. Seks hayatınıza da iyi gelebilir bu. Bana göre erkekler için en iyi afrodizyak dozunda bir kıskançlık çünkü. Farklı partnerlerde gözlemlediğim bir durum bu. Ne zaman erkek cinsinin kıskanacağı bir durum yaşansa hemen ardından best of bir seks geliyor.

Herkese yorumları için teşekkür ederim. insanların değişeceğine inanmıyorum belki ufak tefek şeyler törpülenir. ne ben ve benim beklentilerim ne de onun tavırları değişir bu saatten sonra. bu durumun onu kötü kalpli bi insan yaptığını düşünmüyorum. huyu böyledir napalım. ama birçoğunuzun da söylediği gibi bu saatten sonra büyüteceğim tek çocuk kendi çocuğum olmalı.

beni en çok etkileyen ve kendime yakın bulduğum bu yorum oldu. sanırım bir başkası bana benim şikayetlerimle gelse ben de bu cümleleri kurardım. teşekkür ederim.

kızlar kedilerim var onları seviyorum ya o kadar da ölmedik :d
Kedilerinizi sevin tabi ama kendinizi her şeyden çok sevin, şimdi bile mutlu hissetmediğiniz, size kafın gibi hissettirmeyen bir adama vicdan yapıp ömrünüzü harcamayın. Anne baba evlat seçilemez ama eş seçlebilir, kriterleriniz varsa uymayana mecbur değilsiniz. İnanın yalnız yaşamak eş diye aldığınız çocuğu büyütmekten iyidir. Sevgiliniz Sizin hayalinizdeki adamın yanından bile geçmiyor

Neden Ayrılmıyorsunuz?

+10000000000

Daha kendisi ne istediğini bilmiyor mülayım adamcağızı gömüyorda gömüyor

Haa bir yaşa gelince öyle adamlar kıymete biner ama. Şu an konu sahibine öküz lazım hormonlar fora

Ayy o ne beeee dur sen yazdıkça bakış açım değişiyor hösst ulan ben çocukları bile mutfaktan kovuyorum bir orada mutluyum kişisel alanıma sokmam kimseyi

Okey eğri oturalım doğru konuşalım bu kadarıda olmaz tuvaletin önündede beklemiyordur inşallah aşkısııı bittimi kakiş diye

cinsel olarak aktifim ilk cinsel birlikteliğim değil. ayrıca bu devirde insanlar öpüşüp sevişerek sevgili oluyorlar bizimki daha sonra olduğu için bana da bu değişik gelmişti :)
Cinsel odaklı insanlara denk gelmek istemeyip size cinsellik için yanaşmayan, sevgisini veren, peşinizde dolanan, siz ne isterseniz onu yapan birinden bence de ayrılın. Öküzün birine denk gelince kıymetini anlarsınız. Elini vurunca 4 yaşında gibi davranıyor falan demişsiniz bazıları da bunu garipsemiş. Adamın sizinle çocuklaşıp size şımardığını, sizden ilgi beklediğini düşündünüz mü?
Ve evet bu arada öpüşüp sevişmek zaten sonradan olmalı.

Son düzenleme:
Sizin bu beyle sorununuz tavşan gibi sevişseniz de çözülecek gibi değil. Çünkü ilişkide siz varsınız beyefendi sizin uzantınız gibi, insan sıkılır isterse adam Johnny Sins olsun
Johnny Sins olsa sıkılmazdi, öyle de demeyelim.de

Ittirmeyle giden bir cinsellik.nereye.kadar?
Elimi .vurdum uf oldu filan bir hic cekilmez.

Boyle, bir 72 yasinda gibi, bir 4 yasinda gibi hareketlerle asla olmaz..Size göre degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…