- 5 Kasım 2020
- 49
- 43
- 43
-
- Konu Sahibi sophia loren
Merhaba insanların karakterleri farklıdır karşınızdaki insan için kötü bur şey söylemeyemem illaki size emek değer vermiştir, kötü bağırıp çağırıp dengesiz ruh halinde olan birisinden daha ıyidir emin olun sadece ilişkiyi sizin yönetmeye musade etmiş o dengeyi kuramamış bunun altında da kaybetmemek duygusu yatıyor ve insan nasıl sevilmek isterse öyle severmiş , sıkılıp bunaldıysanız düzgün bir şekilde ayrılın bence herkes karakterine uygun bir ilişki yaşar nasıl olsa.hayırlısı olsun herkes içinMerhaba. 10 aylık bir ilişkim var. 32 yaşındayım sevgilim benden 2 yaş küçük. uygulamadan tanışıp ilk görüşmede sevgili olduk onun lafıyla. hiç flört vs etmeden. iyi, sakin çocuk deyip kabul ettim. çünkü insanlarla tanışmaktan özellikle cinsellik odaklı insanlara denk gelmekten çok sıkılmıştım. ama bununla da 6 aydır hiç sevişmiyoruz. öpüşmüyoruz bile. yanaktan ve dudaktan bi küçük muck öpücük o kadar. ilk 1-2 ay da bi şey olmadı. hatta o aşamalara ben getirdim desem yeridir. o 1-2 aylık süreçte de 4 kere falan birlikte olduk.
sonra hastalıklar vs derken araya sürekli zaman girmeye başladı ve benim içimde istek kalmadı. bilmiyorum belki de bilinç altımda kendimi arzulanmayan kadın olarak görmek beni itti.
şimdi de her hareketi batıyor. özgüvensiz ve pasif bi insan. hep benim atak yapmamı bekliyor. her kararı benim almam lazım. sanki sevgilim değil de süs köpeğim. beraber yemek ye, dizi izle, çay kahve iç bu kadar. bi de sürekli seni çok seviyorum sensiz olamam evlencez biz vs diyor. mağazaya giriyorum, labirent çiziyorum dursun diye ama yok kuyruk gibi peşimde dolaşıyor.
bana aşık değilmiş de bağımlıymış gibi hissettiriyor. yalnız kalmasını önlüyorum sanki onun. her kararı bana bırakması, sürekli peşimde dolaşması, sürekli çocuk gibi ilgimi çekmeye çalışması (eli masaya çarpmıştır ben göreyim diye aaahh ahh yapar 4 yaşında gibi) "ayrılık kaygısı" gibi bir durum yaşadığını düşündürtüyor.
bu ilişkiden verim alamıyorum. aramızda bi duvar var gibi hissediyorum. ama bir yandan da ayrılıp onu çevremden çıkarmak, yeni insanlarla tanışmak vs zor geliyor. ailem de artık benim evlenmemi istiyor ve buna uygun biri olduğunu düşünüyordum hep. ama bu uyumsuzluğu nasıl aşarım bilmiyorum.
Her gün görüşüyoruz. İş çıkışıma geliyor. Kursa yazıldım oraya da geldi. Eşofman giymeye odaya gidiyorum peşimden geliyor. Su içmeye mutfağa gidiyo Peşimden geliyor. Dibimden ayrılmıyor. Aşk değil de tuhaf bi bağlılık gibi. Kişisel alanım sıfır. Benden götürüyor ama bana vermiyor (literally)6 ay seks olmaması çok tuhaf cidden. Hastalıklar dediğiniz geçerli sebepler mi? Bir de görüşme sıklığınız ne? Arada seks olmasa da sık sık görüşüyor musunuz düzenli?
Kız dur zaten elime erkek eli değmemiş aylardır johnny sins mony sinsSizin bu beyle sorununuz tavşan gibi sevişseniz de çözülecek gibi değil. Çünkü ilişkide siz varsınız beyefendi sizin uzantınız gibi, insan sıkılır isterse adam Johnny Sins olsun
Bacım sen bunu def et çıkar karşına Johnny olmasa da gönlüne göre biriKız dur zaten elime erkek eli değmemiş aylardır johnny sins mony sins
Merhaba yorumlarınız için teşekkür ederim ancak yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Burayı uzun zamandır takip etsem de ilk defa bi konu açtım ve açmadan önce göz attım. Açıkçası aşırı uzun yazılmış başlıklar beni çok yordu ve ben de olabildiğince kısa bir şekilde derdimi anlatmak istedim, benim yazımı da okuyanlar yorulmasın diye. iyi duygular ve cinsellik bir arada olabilir. ki olmalıdır da. Seks karşındaki insana yapılan çirkin bi muamele ya da verilen bir ödül değildir. Sizinle burada ayrılıyoruz sanırım.Olabilir tabiki niye olmasin.
Ama konu sahibinin ustune atlayan birisi onun ilgisini cekecekmis /heyecanlandiracakmis gibi geldi bana.
Bu konuda tecrubeli biri ,aldigini aldiktan sonra monotana bagladik artik deyip baska arayislara girebilir. Oylesinin aşk ,sevgi umurunda olmuyor genelde.
Temiz duygular besleyen birinin icinde , derinliklerde boyle bir cevher cikarsa ne ala...
Ama konu sahibiyle sevgilisi birbirine cok alakasizlar. Adama acıyor, zavallı goruyor, annesiymis de ondan ilgi bekliyormus gibi dusunuyor. Insan acıdigi,zavalli gibi gordugu biriyle nasil evlenebilir ki?
Ten uyumlari yok bir kere.
Onu gorunce heyecanlanmiyor,özledigini de pek sanmiyorum. Tıkanmis bir iliski..
Gezip tozup arkadaslik'tan otesi olmazmis gibi..
Ozetle, zıt katakterler ve uyumsuzlar.
Oyle bir adamla,
naif ,kendi halinde kendi iç dunyasina dönüķ biri daha iyi anlasir
e sosyal olarak uyumlu olmaklasosyal olarak uyumlu olmamız sanırım. gezmek, tozmak, yeni deneyimler, kültürel ve ekonomik denklik vs
Hem, cinsellik icin birliktelik isteyenlere denk gelmekten biktim o yuzden sevgilimi bu anlamda seviyorum diyorsun
Hem de, 1_2 ayda 4 kere birlikte olduk cok az, beni arzulamadigini dusunuyorum, opusmeye bile hevesi yok diyorsun..
Abaza mi istiyorsun yoksa temiz,duzgun,seni seven birini mi istiyorsun?
Abaza istiyorsan sokakta onlardan cok var zaten !
Canım bu adam sana uygun değil sanırım, yanlış bir şey yapmıyor çünkü. Ben mesela o tarz erkeklerden hoşlanırdım, kararları bıraksın peşimde pervane olsun… yani adamı değiştirmeye çalışmak ona haksızlık olur gibi çünkü yanlış biri değil, sadece sana uygun değil. Yapıcı bir şekilde konuşursan belki orta yolu bulursunuz. O biraz aktifleşir sen de biraz onu daha olduğu gibi kabul edersin…Merhaba. 10 aylık bir ilişkim var. 32 yaşındayım sevgilim benden 2 yaş küçük. uygulamadan tanışıp ilk görüşmede sevgili olduk onun lafıyla. hiç flört vs etmeden. iyi, sakin çocuk deyip kabul ettim. çünkü insanlarla tanışmaktan özellikle cinsellik odaklı insanlara denk gelmekten çok sıkılmıştım. ama bununla da 6 aydır hiç sevişmiyoruz. öpüşmüyoruz bile. yanaktan ve dudaktan bi küçük muck öpücük o kadar. ilk 1-2 ay da bi şey olmadı. hatta o aşamalara ben getirdim desem yeridir. o 1-2 aylık süreçte de 4 kere falan birlikte olduk.
sonra hastalıklar vs derken araya sürekli zaman girmeye başladı ve benim içimde istek kalmadı. bilmiyorum belki de bilinç altımda kendimi arzulanmayan kadın olarak görmek beni itti.
şimdi de her hareketi batıyor. özgüvensiz ve pasif bi insan. hep benim atak yapmamı bekliyor. her kararı benim almam lazım. sanki sevgilim değil de süs köpeğim. beraber yemek ye, dizi izle, çay kahve iç bu kadar. bi de sürekli seni çok seviyorum sensiz olamam evlencez biz vs diyor. mağazaya giriyorum, labirent çiziyorum dursun diye ama yok kuyruk gibi peşimde dolaşıyor.
bana aşık değilmiş de bağımlıymış gibi hissettiriyor. yalnız kalmasını önlüyorum sanki onun. her kararı bana bırakması, sürekli peşimde dolaşması, sürekli çocuk gibi ilgimi çekmeye çalışması (eli masaya çarpmıştır ben göreyim diye aaahh ahh yapar 4 yaşında gibi) "ayrılık kaygısı" gibi bir durum yaşadığını düşündürtüyor.
bu ilişkiden verim alamıyorum. aramızda bi duvar var gibi hissediyorum. ama bir yandan da ayrılıp onu çevremden çıkarmak, yeni insanlarla tanışmak vs zor geliyor. ailem de artık benim evlenmemi istiyor ve buna uygun biri olduğunu düşünüyordum hep. ama bu uyumsuzluğu nasıl aşarım bilmiyorum.
Her gün görüşüyoruz. İş çıkışıma geliyor. Kursa yazıldım oraya da geldi. Eşofman giymeye odaya gidiyorum peşimden geliyor. Su içmeye mutfağa gidiyo Peşimden geliyor. Dibimden ayrılmıyor. Aşk değil de tuhaf bi bağlılık gibi. Kişisel alanım sıfır. Benden götürüyor ama bana vermiyor (literally)
Gönül bu napsın
Yeğeni meğeni de mi yok, komşu çocuğu da olur, gitsin onları sevsin.
Ne sevenler gördük biz burada
beni en çok etkileyen ve kendime yakın bulduğum bu yorum oldu. sanırım bir başkası bana benim şikayetlerimle gelse ben de bu cümleleri kurardım. teşekkür ederim.İlk mesajınızı tekrar okuduğumda şunu hissettim.
Bu ilişkinin bitmesini en çok siz istiyorsunuz ama hani şu bağımlı ve garantici insanlar vardır ya. Her şeyi yerli yerine oturtmadan, gerekli koşulları sağlamadan içi rahat etmeyenler.
Ayrılırsanız sevgiliniz ne yapar sonra? Çok üzülür, yıkılır, perişan olur, kaldıramaz vs.
Evlenmezseniz ailenizin ve toplumun baskıları devam ettikçe, "eldeki kuş daldaki kuştan evladır" mantığı ile daha sıkı tutunursunuz o hastalıklı ilişkiye.
Şimdi siz böyle her şeyi ve herkesi enine boyuna düşünüyorsunuz ya.
Mutsuz olduğunuzda, sizi hiçkimse düşünmeyecek.
Hatta o evlenmenizi çok isteyen aileniz, bu kez de boşanmayasınız diye baskı kuracak. Boşanırsam ailem üzülür, boşanırsam çocuğum ortada kalır. (E mutlaka bir de çocuk yapılır o evlilikte.)
Ama siz şimdi bu adama gidip, ben seni sevmiyorum ve mutsuzum. Ayrılalım diyerek, büyük bir yükten kurtulacağınıza, herkesin yükünü sırtlanıp kahramanlık yapıyorsunuz. Ne gerek var.
Sevgiliniz üzülsün, aileniz hayal kırıklığına uğrasın ne olacak?
Ama siz kurtulmuş olacaksınız.
Mutsuzluğunuzu kendi içimde hissettim. Gerek var mı hâlâ çözüm aramaya.
Klasik sözleri seviyorum.
"Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri o düğümdür ama o ipe ne zaman dokunsanız, canınızı acıtan tek yer, yine o düğümdür."
Bırakın, kurtulun. Hayat güzel.
Net.
Kedilerinizi sevin tabi ama kendinizi her şeyden çok sevin, şimdi bile mutlu hissetmediğiniz, size kafın gibi hissettirmeyen bir adama vicdan yapıp ömrünüzü harcamayın. Anne baba evlat seçilemez ama eş seçlebilir, kriterleriniz varsa uymayana mecbur değilsiniz. İnanın yalnız yaşamak eş diye aldığınız çocuğu büyütmekten iyidir. Sevgiliniz Sizin hayalinizdeki adamın yanından bile geçmiyorkızlar kedilerim var onları seviyorum ya o kadar da ölmedik :d
Neden Ayrılmıyorsunuz?Merhaba. 10 aylık bir ilişkim var. 32 yaşındayım sevgilim benden 2 yaş küçük. uygulamadan tanışıp ilk görüşmede sevgili olduk onun lafıyla. hiç flört vs etmeden. iyi, sakin çocuk deyip kabul ettim. çünkü insanlarla tanışmaktan özellikle cinsellik odaklı insanlara denk gelmekten çok sıkılmıştım. ama bununla da 6 aydır hiç sevişmiyoruz. öpüşmüyoruz bile. yanaktan ve dudaktan bi küçük muck öpücük o kadar. ilk 1-2 ay da bi şey olmadı. hatta o aşamalara ben getirdim desem yeridir. o 1-2 aylık süreçte de 4 kere falan birlikte olduk.
+10000000000Siz ne istediginizi bilmiyorsunuz.
Hem, cinsellik icin birliktelik isteyenlere denk gelmekten biktim o yuzden sevgilimi bu anlamda seviyorum diyorsun
Hem de, 1_2 ayda 4 kere birlikte olduk cok az, beni arzulamadigini dusunuyorum, opusmeye bile hevesi yok diyorsun..
Abaza mi istiyorsun yoksa temiz,duzgun,seni seven birini mi istiyorsun?
Abaza istiyorsan sokakta onlardan cok var zaten !
Ben 35 yasindayim, ama dusuncelerin ve davranislarin cok ergence geldi bana. 25 ler gibi daha çok...
Sizin iş olmaz, sen onu yönlendirmekten bıkmıssin. Adami pesinde köle etmissin, o da sana inanmis.
Sana;
tuttugunu koparan,seni pesinde kosturan,seni yöneten, hoyt deyip oturtan bi adam lazim!
Sevgilin bu kriterlerde degil
Adama da yazık etme evlenmeyeceksen. Kimsenin vebaline girme ,yazık.
Ayrilmalisin yol yakınken
Ayy o ne beeee dur sen yazdıkça bakış açım değişiyor hösst ulan ben çocukları bile mutfaktan kovuyorum bir orada mutluyum kişisel alanıma sokmam kimseyiHer gün görüşüyoruz. İş çıkışıma geliyor. Kursa yazıldım oraya da geldi. Eşofman giymeye odaya gidiyorum peşimden geliyor. Su içmeye mutfağa gidiyo Peşimden geliyor. Dibimden ayrılmıyor. Aşk değil de tuhaf bi bağlılık gibi. Kişisel alanım sıfır. Benden götürüyor ama bana vermiyor (literally)
Cinsel odaklı insanlara denk gelmek istemeyip size cinsellik için yanaşmayan, sevgisini veren, peşinizde dolanan, siz ne isterseniz onu yapan birinden bence de ayrılın. Öküzün birine denk gelince kıymetini anlarsınız. Elini vurunca 4 yaşında gibi davranıyor falan demişsiniz bazıları da bunu garipsemiş. Adamın sizinle çocuklaşıp size şımardığını, sizden ilgi beklediğini düşündünüz mü?cinsel olarak aktifim ilk cinsel birlikteliğim değil. ayrıca bu devirde insanlar öpüşüp sevişerek sevgili oluyorlar bizimki daha sonra olduğu için bana da bu değişik gelmişti :)
Johnny Sins olsa sıkılmazdi, öyle de demeyelim.deSizin bu beyle sorununuz tavşan gibi sevişseniz de çözülecek gibi değil. Çünkü ilişkide siz varsınız beyefendi sizin uzantınız gibi, insan sıkılır isterse adam Johnny Sins olsun