Cinsellik olmadığı için her hareketi batıyor...

Sonra olur, önce olur, ahlak dagitmayalim.lütfen,
birakalim insanlar kendisi karar versin.
Cinsel odaklı insanlara denk gelmek istemeyip size cinsellik için yanaşmayan, sevgisini veren, peşinizde dolanan, siz ne isterseniz onu yapan birinden bence de ayrılın. Öküzün birine denk gelince kıymetini anlarsınız. Elini vurunca 4 yaşında gibi davranıyor falan demişsiniz bazıları da bunu garipsemiş. Adamın sizinle çocuklaşıp size şımardığını, sizden ilgi beklediğini düşündünüz mü?
Ve evet bu arada öpüşüp sevişmek zaten sonradan olmalı.

sevgili manikkk -meli, - malı ekleri zorunluluk getiren durumlarda kullanılır. araştırmanı öneririm. karar merciiymiş gibi emirli, kesinlikli cümleler kurman çok yanlış.
bu cinsellik odaklı cümlesini nasıl yorumladı birkaç kişi gerçekten anlam veremiyorum. şöyle anlatayım; bazı insanlar vardır tanışırsınız flört edersiniz, iş hemen cinselliğe varsın ister ve sonrasında flört de kesilir. kimisi var flört eder bu arada takılır vakit geçirir yatar kalkar ama asla sevgililik aşamasına geçmez. kimisi var flört eder, o arada bişeyler yaşanır yaşanmaz, sevgili olunur, sürekli beraber vakit geçirilir sürekli seks yapılır yenir içilir ama ciddi ilişki yoktur. bunlar ve benzerleri cinsellik odaklı ilişkiler oluyor benim için. ve kendi adıma böyle bişey yaşamak istemiyorum.
ben asla cinsellik olmamalı demiyorum. ki burada bahsettiğim cinsellik sadece sevişmekten de ibaret değil. her allahın günü berabersin, ev gibi bir imkanın var. bi koklaya koklaya öper sarılırsın, için titrer, saçını öpersin, ardarda yanağını öpersin doyamazsın. ben bu histen bahsediyorum. bunların olmaması çok normal ve özenilecek bişeyse sizin için, zaten bana bir yardımınız dokunmaz. ben bu durumdan şikayetçiyim ve ne yapmalıyım diye geldim buraya. öküzün birine denk gelmek de çok alakasız bir kıyaslama.

Merhaba. 10 aylık bir ilişkim var. 32 yaşındayım sevgilim benden 2 yaş küçük. uygulamadan tanışıp ilk görüşmede sevgili olduk onun lafıyla. hiç flört vs etmeden. iyi, sakin çocuk deyip kabul ettim. çünkü insanlarla tanışmaktan özellikle cinsellik odaklı insanlara denk gelmekten çok sıkılmıştım. ama bununla da 6 aydır hiç sevişmiyoruz. öpüşmüyoruz bile. yanaktan ve dudaktan bi küçük muck öpücük o kadar. ilk 1-2 ay da bi şey olmadı. hatta o aşamalara ben getirdim desem yeridir. o 1-2 aylık süreçte de 4 kere falan birlikte olduk.
sonra hastalıklar vs derken araya sürekli zaman girmeye başladı ve benim içimde istek kalmadı. bilmiyorum belki de bilinç altımda kendimi arzulanmayan kadın olarak görmek beni itti.
şimdi de her hareketi batıyor. özgüvensiz ve pasif bi insan. hep benim atak yapmamı bekliyor. her kararı benim almam lazım. sanki sevgilim değil de süs köpeğim. beraber yemek ye, dizi izle, çay kahve iç bu kadar. bi de sürekli seni çok seviyorum sensiz olamam evlencez biz vs diyor. mağazaya giriyorum, labirent çiziyorum dursun diye ama yok kuyruk gibi peşimde dolaşıyor.
bana aşık değilmiş de bağımlıymış gibi hissettiriyor. yalnız kalmasını önlüyorum sanki onun. her kararı bana bırakması, sürekli peşimde dolaşması, sürekli çocuk gibi ilgimi çekmeye çalışması (eli masaya çarpmıştır ben göreyim diye aaahh ahh yapar 4 yaşında gibi) "ayrılık kaygısı" gibi bir durum yaşadığını düşündürtüyor.
bu ilişkiden verim alamıyorum. aramızda bi duvar var gibi hissediyorum. ama bir yandan da ayrılıp onu çevremden çıkarmak, yeni insanlarla tanışmak vs zor geliyor. ailem de artık benim evlenmemi istiyor ve buna uygun biri olduğunu düşünüyordum hep. ama bu uyumsuzluğu nasıl aşarım bilmiyorum.
Aman diyim ne evliliği. Yakarsın başını. Sakın sakın. İlk görüşmede ayrıl. Yaşım geldi ailem evlenmemi istiyo diye bunnla evlenrsen yakarsın kendini. Şimdi batıyosa evlenince 10 katı batacak. Ruh hastası olursun o psikolojiyle.

X