Cinsellik olmadığı için her hareketi batıyor...

Sonra olur, önce olur, ahlak dagitmayalim.lütfen,
birakalim insanlar kendisi karar versin.

sevgili manikkk -meli, - malı ekleri zorunluluk getiren durumlarda kullanılır. araştırmanı öneririm. karar merciiymiş gibi emirli, kesinlikli cümleler kurman çok yanlış.
bu cinsellik odaklı cümlesini nasıl yorumladı birkaç kişi gerçekten anlam veremiyorum. şöyle anlatayım; bazı insanlar vardır tanışırsınız flört edersiniz, iş hemen cinselliğe varsın ister ve sonrasında flört de kesilir. kimisi var flört eder bu arada takılır vakit geçirir yatar kalkar ama asla sevgililik aşamasına geçmez. kimisi var flört eder, o arada bişeyler yaşanır yaşanmaz, sevgili olunur, sürekli beraber vakit geçirilir sürekli seks yapılır yenir içilir ama ciddi ilişki yoktur. bunlar ve benzerleri cinsellik odaklı ilişkiler oluyor benim için. ve kendi adıma böyle bişey yaşamak istemiyorum.
ben asla cinsellik olmamalı demiyorum. ki burada bahsettiğim cinsellik sadece sevişmekten de ibaret değil. her allahın günü berabersin, ev gibi bir imkanın var. bi koklaya koklaya öper sarılırsın, için titrer, saçını öpersin, ardarda yanağını öpersin doyamazsın. ben bu histen bahsediyorum. bunların olmaması çok normal ve özenilecek bişeyse sizin için, zaten bana bir yardımınız dokunmaz. ben bu durumdan şikayetçiyim ve ne yapmalıyım diye geldim buraya. öküzün birine denk gelmek de çok alakasız bir kıyaslama.

Aman diyim ne evliliği. Yakarsın başını. Sakın sakın. İlk görüşmede ayrıl. Yaşım geldi ailem evlenmemi istiyo diye bunnla evlenrsen yakarsın kendini. Şimdi batıyosa evlenince 10 katı batacak. Ruh hastası olursun o psikolojiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…