Cinsellik olmadığı için her hareketi batıyor...

İyi de adam sizin istediğiniz gibi bir adam değil ki, cinsellik yaşasanız ne yaşamasanız ne?
Pasif buluyorsunuz, davranışlarını beğenmiyorsunuz, heyecan duymuyorsunuz, aşık değilsiniz ama evlenebilme ihtimaliniz de var.
Çelişkilerle dolusunuz. Adamı bilmem ama siz bu ilişkiyi devam ettirerek hata yapıyorsunuz. Sırf yeni biriyle tanışmaya üşendiğiniz için bununla evlenecek gibi bir havadasınız.

ben konuyu tam olarak anlamadım. senin bir ilişkiden beklentilerin neler? her kararı bana bırakır derken ne gibi kararlar mesela? bu hafta sonu şuraya kaçalım, bu akşam şu mekanda yemek yiyelim gibi planlar yapmıyor mu? cinselliğin olmaması zaten ciddi sorun. sevgilimle aynı ortamda arkadaş gibi takılacaksam ne gerek var öyle sevgiliye? insan sevgilisinin varlığını hayatında hissetmeli.

Ben o kadarda anormal bişi göremedim ya. Yapı gereği sakin biri olabilir. Benim erkek arkadaşım ilişkinin en başlarında atıyorum özel gün kutlamazken şimdi hiç özel güne gerek olmadan hediye vs alır. E ben özel günlere önem veririm düşünüldüğümü hissetmem isterim vs demesem öyle devam ederdi. İletişimsizlik var bence aranızda

Bu adamla evli olduğunuzu düşünsenize.

her kararı bana bırakması, sürekli peşimde dolaşması, sürekli çocuk gibi ilgimi çekmeye çalışması (eli masaya çarpmıştır ben göreyim diye aaahh ahh yapar 4 yaşında gibi)
Sizi annesi yerine koymuş sanırım. Annesi hayatta mı? Annelik yapmaya razıysanız devam edin. Yok ben yapamam diyorsanız ilişkiyi bitirin. Bu adam anne arıyor kendisine.
Ayrıca arzulanmamak katlanacak bir şey olmadığı gibi içinde cinsellik olmayan şeye de evlilik denemez.

Yeminle ben gibisin.. vallahi birseylere derman kalmamis ugrasmak kilimi dahi kipirdatmak istemiyorum
1 ay sonra 40 oluyorum yoruldum artık. Rutin ve mutlu bir hayat istiyorum, gaza getirilip sokaklara vurmak istiyorum, çocuklar büyüdü gezip tozayım istiyorum. Ömür boyu 3 5 ayda bir adam mı formatlayacağım. Sepetler kafamı dinlerim daha kolay.

32 yaşında insan olgunlaştıracağı adamla cebelleşmez, o 20li yaşların ilk yarısına has bir durum. 30undan sonra bulacağın olmuş olmalı, bebe yapacağın yaşta koca büyüterek zaman kaybedilmez.

1+

Harikaymış.

Konu sahibi benzer bir ilişkim olmuştu, karşındaki dürüst olmayabilir. İçten pazarlıklı olabilir. Sonradan daha karaktersiz çıkabilir sal ipini, gitsin.

Siz ne istediginizi bilmiyorsunuz.

Hem, cinsellik icin birliktelik isteyenlere denk gelmekten biktim o yuzden sevgilimi bu anlamda seviyorum diyorsun
Hem de, 1_2 ayda 4 kere birlikte olduk cok az, beni arzulamadigini dusunuyorum, opusmeye bile hevesi yok diyorsun..

Abaza mi istiyorsun yoksa temiz,duzgun,seni seven birini mi istiyorsun?
Abaza istiyorsan sokakta onlardan cok var zaten !

Ben 35 yasindayim, ama dusuncelerin ve davranislarin cok ergence geldi bana. 25 ler gibi daha çok...
Sizin iş olmaz, sen onu yönlendirmekten bıkmıssin. Adami pesinde köle etmissin, o da sana inanmis.
Sana;
tuttugunu koparan,seni pesinde kosturan,seni yöneten, hoyt deyip oturtan bi adam lazim!
Sevgilin bu kriterlerde degil
Adama da yazık etme evlenmeyeceksen. Kimsenin vebaline girme ,yazık.
Ayrilmalisin yol yakınken

Temiz duygularla hareketli bir yatak odası aynı anda olamıyor mu, neden ikisi arasında tercih yapmak zorunda olunsun ki, hem hayatı yönlendirebilen, hem tutkulu, hem duygulu ilişki de mümkün. Konu sahibinin karşısındaki yetişkin değil ki, kendi kararları ve istekleri yok.

Olabilir tabiki niye olmasin.

Ama konu sahibinin ustune atlayan birisi onun ilgisini cekecekmis /heyecanlandiracakmis gibi geldi bana.
Bu konuda tecrubeli biri ,aldigini aldiktan sonra monotana bagladik artik deyip baska arayislara girebilir. Oylesinin aşk ,sevgi umurunda olmuyor genelde.

Temiz duygular besleyen birinin icinde , derinliklerde boyle bir cevher cikarsa ne ala...

Ama konu sahibiyle sevgilisi birbirine cok alakasizlar. Adama acıyor, zavallı goruyor, annesiymis de ondan ilgi bekliyormus gibi dusunuyor. Insan acıdigi,zavalli gibi gordugu biriyle nasil evlenebilir ki?
Ten uyumlari yok bir kere.
Onu gorunce heyecanlanmiyor,özledigini de pek sanmiyorum. Tıkanmis bir iliski..
Gezip tozup arkadaslik'tan otesi olmazmis gibi..
Ozetle, zıt katakterler ve uyumsuzlar.
Oyle bir adamla,
naif ,kendi halinde kendi iç dunyasina dönüķ biri daha iyi anlasir

Eee kendi tespitini kendin yapmışsın zaten.bize laf kalmamış ki.

Sen de abartma o ancak 13,14 yaşlarında oluyor.bu yaştan sonra cinselliğin en uç noktasından keyif alabiliyorsan şükret.

6 ay seks olmaması çok tuhaf cidden. Hastalıklar dediğiniz geçerli sebepler mi? Bir de görüşme sıklığınız ne? Arada seks olmasa da sık sık görüşüyor musunuz düzenli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…