Cinsellik olmadığı için her hareketi batıyor...

Johnny Sins olsa sıkılmazdi, öyle de demeyelim.de

Ittirmeyle giden bir cinsellik.nereye.kadar?
Elimi .vurdum uf oldu filan bir hic cekilmez.

Boyle, bir 72 yasinda gibi, bir 4 yasinda gibi hareketlerle asla olmaz..Size göre degil
Hahaha yani yatakta devam ederdi ilişki doğru Ama bu bey yatakta iyi olsa bile normal hayatta gelişimini tamamlayamadığı için How I Met Your Mother da Robin'in çok yakışıklı kaslı bir sevgilisi vardı izlediyseniz, kafası biraz az çalışıyordu tabii o ilişki bir yere kadar gitti anca bu da öyle olurdu. Kaldı ki bu bey de o da yok

Masumiyet Müzesi'ndeki Füsun gibisiniz. Bence adam ictiginiz sigaralarin izmaritlerini toplayip koca bir müzede sergileyecek kadar takintili ve cilgin biri

Sevgisini vermek, ilgi göstermek değil ki bu; 2 yaş bebesinin anasına nazları. Çok sevdiğinden mi her dediğini yapıyor yoksa kendi aklını kullanmak zor geldiği için mi? Bu da ince bir çizgi. 6 ay olmuş öpüşüp koklaşmayalı, daha ne kadar beklenmeli?

Sonra olur, önce olur, ahlak dagitmayalim.lütfen,
birakalim insanlar kendisi karar versin.
Kimsenin ahlakı veya ahlaksızlığıyla ilgilenmiyorum. Konu sahibi konuyu açarken cinsellik odaklı insanlara denk gelmek istemediğini yazmış. Ama kendi erkek arkadaşıyla sevişmeyi sonradan yaşadıklarının garip olduğunu söylemiş. Cümlelerinde tezatlık var. Ben de bu doğrultuda cevap verdim. Cinsel odaklı birini istemiyorsa sevişmek sonradan olmalı zaten. Yoksa evet önce de olur sonra da olur. Ben ahlak dağıtmadım. Siz de yargı dağıtmayın lütfen, bırakalım herkes kendi fikirlerini söylesin.

Ama -meli -mali diye cümle kurmussunuz, "...sonradan gelmeli ZATEN. " Zaten var bir de. Yargi dagitan hangimiz?

Rachel'ın da öyle bir sevgilisi olmustu, onu hatirladim. Robin'inkini hatirlayamadim ama...

İki tarafı da tanımıyoruz. Erkek arkadaş kişisi günün her anında 2 yaşında çocuk gibi davranıyo olamaz bence. Elbette kendi fikirleri var kendisi karar alabiliyor. Mağazada peşinden dolaşıyormus da hiç bırakmıyormuş, e ne güzel. Gerçekten sevdiği biri olsa bundan mutluluk duyar insan. Yok eli masaya çarpmış da uf olmuş bu bi insanın gözüne batıyorsa zaten ayrılmalı kafa yapısı uyuşmuyor demek ki. Herkes eşine veya sevgilisine çocuklaşmayı sevmez doğru.

Ama -meli -mali diye cümle kurmussunuz, "...sonradan gelmeli ZATEN. " Zaten var bir de. Yargi dagitan hangimiz?
Meli malı kullanmam gayet normal çünkü bu benim fikrim?? Zorundalık mı bildirmişim? İnsanlar fikrini söylerken bu kipi kullanmıyor mu veya ben mi Türkçe bilmiyorum. Polemiğe girmeyelim kimse kimsenin fikrini değiştiremeyecek burda

Meli mali zorunluluk bildiriyor, bence deseniz daha yerinde olurdu. " şöyledir ZATEN" yercekimi kanunu'ndan bahseder gibi, zaten dememelisiniz. Neyse selamlar

Tanımıyoruzdan yola çıkarsak burda tek satır yazamayız ki. Kaldı ki bahsedilen erkek yeterince fena bi tip. Son zamanlarda türedi bunlar, piremses erkekler. Öküz erkeğe bile alternatif olamazlar bence. 6 ay cinsellik olmaması ne demektir hem, öyle kocayı boşuyorlar artık, sevgili olacağa kim katlanır?

gerçekten ben de anlam veremiyorum cinsellik olmamasına. 6 ay ne demek? birbirinden etkilenen iki insan uygun ortam varken ne kadar durabilir ki bişey yaşamadan? mesele bekaret falan olsa, ona takılanlar bile zara dokunmadan bişeyler yaşıyor, yakınlaşıyorken üstelik... ben de yeni bir ilişkiye başladım, benden kaynaklı bir iki sorun oldu cinselliğimizle alakalı. en ufak şeyden kavga eder olduk. derken nihayet çözdüm ben bu durumu, 2 haftadır falan daha rahatız. hele en son onda kalışımda içimden dedim ki iyi ki çözmek için çabalamışım yani yoksa nereye kadar? onu boşver, kendim için diyorum. koca insanlarız, cinsellik olmadan nereye kadar yani?

Ben kocayı boşuyordum bi ara baya. Neyse kendini boşatmadan tedaviye cevap verdi Daha 30 lu yaşlardayız abi, bu yaşta kocayla TV karşısında çekirdek çitleyip ağzına bıçakla meyve uzatmalı aşamaya geçemem. Yooo dostum.

İyide öküz olmasın tabiki ama bu da normal değil yani

Bu konuda sizi takdir ettim. Birçok kişi abartmadan söylüyorum makale gibi konu yazıyor. Çoğunda ne nokta var, ne de virgül ve üstüne aşırı uzun. Buraya deneme yazmıyoruz, kısaca sorunumuzu anlatıp çözüm istiyoruz sonuçta.

Aynı özelliklerde birisiyle evliyim bir çocuğum var boşanmanın eşiğindeyim gerçekten kendini yakma. Yürümüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…