- 18 Şubat 2022
- 735
- 992
- Konu Sahibi sophia loren
Sonra olur, önce olur, ahlak dagitmayalim.lütfen,Ve evet bu arada öpüşüp sevişmek zaten sonradan olmalı.
birakalim insanlar kendisi karar versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra olur, önce olur, ahlak dagitmayalim.lütfen,Ve evet bu arada öpüşüp sevişmek zaten sonradan olmalı.
Hahaha yani yatakta devam ederdi ilişki doğru Ama bu bey yatakta iyi olsa bile normal hayatta gelişimini tamamlayamadığı için How I Met Your Mother da Robin'in çok yakışıklı kaslı bir sevgilisi vardı izlediyseniz, kafası biraz az çalışıyordu tabii o ilişki bir yere kadar gitti anca bu da öyle olurdu. Kaldı ki bu bey de o da yokJohnny Sins olsa sıkılmazdi, öyle de demeyelim.de
Ittirmeyle giden bir cinsellik.nereye.kadar?
Elimi .vurdum uf oldu filan bir hic cekilmez.
Boyle, bir 72 yasinda gibi, bir 4 yasinda gibi hareketlerle asla olmaz..Size göre degil
Masumiyet Müzesi'ndeki Füsun gibisiniz. Bence adam ictiginiz sigaralarin izmaritlerini toplayip koca bir müzede sergileyecek kadar takintili ve cilgin biriHer gün görüşüyoruz. İş çıkışıma geliyor. Kursa yazıldım oraya da geldi. Eşofman giymeye odaya gidiyorum peşimden geliyor. Su içmeye mutfağa gidiyo Peşimden geliyor. Dibimden ayrılmıyor. Aşk değil de tuhaf bi bağlılık gibi. Kişisel alanım sıfır. Benden götürüyor ama bana vermiyor (literally)
Sevgisini vermek, ilgi göstermek değil ki bu; 2 yaş bebesinin anasına nazları. Çok sevdiğinden mi her dediğini yapıyor yoksa kendi aklını kullanmak zor geldiği için mi? Bu da ince bir çizgi. 6 ay olmuş öpüşüp koklaşmayalı, daha ne kadar beklenmeli?Cinsel odaklı insanlara denk gelmek istemeyip size cinsellik için yanaşmayan, sevgisini veren, peşinizde dolanan, siz ne isterseniz onu yapan birinden bence de ayrılın. Öküzün birine denk gelince kıymetini anlarsınız.
Ve evet bu arada öpüşüp sevişmek zaten sonradan olmalı.
Kimsenin ahlakı veya ahlaksızlığıyla ilgilenmiyorum. Konu sahibi konuyu açarken cinsellik odaklı insanlara denk gelmek istemediğini yazmış. Ama kendi erkek arkadaşıyla sevişmeyi sonradan yaşadıklarının garip olduğunu söylemiş. Cümlelerinde tezatlık var. Ben de bu doğrultuda cevap verdim. Cinsel odaklı birini istemiyorsa sevişmek sonradan olmalı zaten. Yoksa evet önce de olur sonra da olur. Ben ahlak dağıtmadım. Siz de yargı dağıtmayın lütfen, bırakalım herkes kendi fikirlerini söylesin.Sonra olur, önce olur, ahlak dagitmayalim.lütfen,
birakalim insanlar kendisi karar versin.
Nazen zit kutuplarin çekiciligi olusurBu kadar farklı karakterler neden birbiri ile uğraşır anlamıyorum..
Ama -meli -mali diye cümle kurmussunuz, "...sonradan gelmeli ZATEN. " Zaten var bir de. Yargi dagitan hangimiz?Kimsenin ahlakı veya ahlaksızlığıyla ilgilenmiyorum. Konu sahibi konuyu açarken cinsellik odaklı insanlara denk gelmek istemediğini yazmış. Ama kendi erkek arkadaşıyla sevişmeyi sonradan yaşadıklarının garip olduğunu söylemiş. Cümlelerinde tezatlık var. Ben de bu doğrultuda cevap verdim. Cinsel odaklı birini istemiyorsa sevişmek sonradan olmalı zaten. Yoksa evet önce de olur sonra da olur. Ben ahlak dağıtmadım. Siz de yargı dağıtmayın lütfen, bırakalım herkes kendi fikirlerini söylesin.
Rachel'ın da öyle bir sevgilisi olmustu, onu hatirladim. Robin'inkini hatirlayamadim ama...Hahaha yani yatakta devam ederdi ilişki doğru Ama bu bey yatakta iyi olsa bile normal hayatta gelişimini tamamlayamadığı için How I Met Your Mother da Robin'in çok yakışıklı kaslı bir sevgilisi vardı izlediyseniz, kafası biraz az çalışıyordu tabii o ilişki bir yere kadar gitti anca bu da öyle olurdu. Kaldı ki bu bey de o da yok
İki tarafı da tanımıyoruz. Erkek arkadaş kişisi günün her anında 2 yaşında çocuk gibi davranıyo olamaz bence. Elbette kendi fikirleri var kendisi karar alabiliyor. Mağazada peşinden dolaşıyormus da hiç bırakmıyormuş, e ne güzel. Gerçekten sevdiği biri olsa bundan mutluluk duyar insan. Yok eli masaya çarpmış da uf olmuş bu bi insanın gözüne batıyorsa zaten ayrılmalı kafa yapısı uyuşmuyor demek ki. Herkes eşine veya sevgilisine çocuklaşmayı sevmez doğru.Sevgisini vermek, ilgi göstermek değil ki bu; 2 yaş bebesinin anasına nazları. Çok sevdiğinden mi her dediğini yapıyor yoksa kendi aklını kullanmak zor geldiği için mi? Bu da ince bir çizgi. 6 ay olmuş öpüşüp koklaşmayalı, daha ne kadar beklenmeli?
Asistanı vardı Tag Rachel'ın o di mi ))Rachel'ın da öyle bir sevgilisi olmustu, onu hatirladim. Robin'inkini hatirlayamadim ama...
Meli malı kullanmam gayet normal çünkü bu benim fikrim?? Zorundalık mı bildirmişim? İnsanlar fikrini söylerken bu kipi kullanmıyor mu veya ben mi Türkçe bilmiyorum. Polemiğe girmeyelim kimse kimsenin fikrini değiştiremeyecek burdaAma -meli -mali diye cümle kurmussunuz, "...sonradan gelmeli ZATEN. " Zaten var bir de. Yargi dagitan hangimiz?
Meli mali zorunluluk bildiriyor, bence deseniz daha yerinde olurdu. " şöyledir ZATEN" yercekimi kanunu'ndan bahseder gibi, zaten dememelisiniz. Neyse selamlarMeli malı kullanmam gayet normal çünkü bu benim fikrim?? Zorundalık mı bildirmişim? İnsanlar fikrini söylerken bu kipi kullanmıyor mu veya ben mi Türkçe bilmiyorum. Polemiğe girmeyelim kimse kimsenin fikrini değiştiremeyecek burda
Tanımıyoruzdan yola çıkarsak burda tek satır yazamayız ki. Kaldı ki bahsedilen erkek yeterince fena bi tip. Son zamanlarda türedi bunlar, piremses erkekler. Öküz erkeğe bile alternatif olamazlar bence. 6 ay cinsellik olmaması ne demektir hem, öyle kocayı boşuyorlar artık, sevgili olacağa kim katlanır?İki tarafı da tanımıyoruz. Erkek arkadaş kişisi günün her anında 2 yaşında çocuk gibi davranıyo olamaz bence. Elbette kendi fikirleri var kendisi karar alabiliyor. Mağazada peşinden dolaşıyormus da hiç bırakmıyormuş, e ne güzel. Gerçekten sevdiği biri olsa bundan mutluluk duyar insan. Yok eli masaya çarpmış da uf olmuş bu bi insanın gözüne batıyorsa zaten ayrılmalı kafa yapısı uyuşmuyor demek ki. Herkes eşine veya sevgilisine çocuklaşmayı sevmez doğru.
gerçekten ben de anlam veremiyorum cinsellik olmamasına. 6 ay ne demek? birbirinden etkilenen iki insan uygun ortam varken ne kadar durabilir ki bişey yaşamadan? mesele bekaret falan olsa, ona takılanlar bile zara dokunmadan bişeyler yaşıyor, yakınlaşıyorken üstelik... ben de yeni bir ilişkiye başladım, benden kaynaklı bir iki sorun oldu cinselliğimizle alakalı. en ufak şeyden kavga eder olduk. derken nihayet çözdüm ben bu durumu, 2 haftadır falan daha rahatız. hele en son onda kalışımda içimden dedim ki iyi ki çözmek için çabalamışım yani yoksa nereye kadar? onu boşver, kendim için diyorum. koca insanlarız, cinsellik olmadan nereye kadar yani?Tanımıyoruzdan yola çıkarsak burda tek satır yazamayız ki. Kaldı ki bahsedilen erkek yeterince fena bi tip. Son zamanlarda türedi bunlar, piremses erkekler. Öküz erkeğe bile alternatif olamazlar bence. 6 ay cinsellik olmaması ne demektir hem, öyle kocayı boşuyorlar artık, sevgili olacağa kim katlanır?
Ben kocayı boşuyordum bi ara baya. Neyse kendini boşatmadan tedaviye cevap verdi Daha 30 lu yaşlardayız abi, bu yaşta kocayla TV karşısında çekirdek çitleyip ağzına bıçakla meyve uzatmalı aşamaya geçemem. Yooo dostum.gerçekten ben de anlam veremiyorum cinsellik olmamasına. 6 ay ne demek? birbirinden etkilenen iki insan uygun ortam varken ne kadar durabilir ki bişey yaşamadan? mesele bekaret falan olsa, ona takılanlar bile zara dokunmadan bişeyler yaşıyor, yakınlaşıyorken üstelik... ben de yeni bir ilişkiye başladım, benden kaynaklı bir iki sorun oldu cinselliğimizle alakalı. en ufak şeyden kavga eder olduk. derken nihayet çözdüm ben bu durumu, 2 haftadır falan daha rahatız. hele en son onda kalışımda içimden dedim ki iyi ki çözmek için çabalamışım yani yoksa nereye kadar? onu boşver, kendim için diyorum. koca insanlarız, cinsellik olmadan nereye kadar yani?
İyide öküz olmasın tabiki ama bu da normal değil yaniCinsel odaklı insanlara denk gelmek istemeyip size cinsellik için yanaşmayan, sevgisini veren, peşinizde dolanan, siz ne isterseniz onu yapan birinden bence de ayrılın. Öküzün birine denk gelince kıymetini anlarsınız. Elini vurunca 4 yaşında gibi davranıyor falan demişsiniz bazıları da bunu garipsemiş. Adamın sizinle çocuklaşıp size şımardığını, sizden ilgi beklediğini düşündünüz mü?
Ve evet bu arada öpüşüp sevişmek zaten sonradan olmalı.
Akıl mantık varsa bu kadarı da çekilmez benceNazen zit kutuplarin çekiciligi olusu
Bu konuda sizi takdir ettim. Birçok kişi abartmadan söylüyorum makale gibi konu yazıyor. Çoğunda ne nokta var, ne de virgül ve üstüne aşırı uzun. Buraya deneme yazmıyoruz, kısaca sorunumuzu anlatıp çözüm istiyoruz sonuçta.Merhaba yorumlarınız için teşekkür ederim ancak yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Burayı uzun zamandır takip etsem de ilk defa bi konu açtım ve açmadan önce göz attım. Açıkçası aşırı uzun yazılmış başlıklar beni çok yordu ve ben de olabildiğince kısa bir şekilde derdimi anlatmak istedim, benim yazımı da okuyanlar yorulmasın diye. iyi duygular ve cinsellik bir arada olabilir. ki olmalıdır da. Seks karşındaki insana yapılan çirkin bi muamele ya da verilen bir ödül değildir. Sizinle burada ayrılıyoruz sanırım.
Aynı özelliklerde birisiyle evliyim bir çocuğum var boşanmanın eşiğindeyim gerçekten kendini yakma. YürümüyorMerhaba. 10 aylık bir ilişkim var. 32 yaşındayım sevgilim benden 2 yaş küçük. uygulamadan tanışıp ilk görüşmede sevgili olduk onun lafıyla. hiç flört vs etmeden. iyi, sakin çocuk deyip kabul ettim. çünkü insanlarla tanışmaktan özellikle cinsellik odaklı insanlara denk gelmekten çok sıkılmıştım. ama bununla da 6 aydır hiç sevişmiyoruz. öpüşmüyoruz bile. yanaktan ve dudaktan bi küçük muck öpücük o kadar. ilk 1-2 ay da bi şey olmadı. hatta o aşamalara ben getirdim desem yeridir. o 1-2 aylık süreçte de 4 kere falan birlikte olduk.
sonra hastalıklar vs derken araya sürekli zaman girmeye başladı ve benim içimde istek kalmadı. bilmiyorum belki de bilinç altımda kendimi arzulanmayan kadın olarak görmek beni itti.
şimdi de her hareketi batıyor. özgüvensiz ve pasif bi insan. hep benim atak yapmamı bekliyor. her kararı benim almam lazım. sanki sevgilim değil de süs köpeğim. beraber yemek ye, dizi izle, çay kahve iç bu kadar. bi de sürekli seni çok seviyorum sensiz olamam evlencez biz vs diyor. mağazaya giriyorum, labirent çiziyorum dursun diye ama yok kuyruk gibi peşimde dolaşıyor.
bana aşık değilmiş de bağımlıymış gibi hissettiriyor. yalnız kalmasını önlüyorum sanki onun. her kararı bana bırakması, sürekli peşimde dolaşması, sürekli çocuk gibi ilgimi çekmeye çalışması (eli masaya çarpmıştır ben göreyim diye aaahh ahh yapar 4 yaşında gibi) "ayrılık kaygısı" gibi bir durum yaşadığını düşündürtüyor.
bu ilişkiden verim alamıyorum. aramızda bi duvar var gibi hissediyorum. ama bir yandan da ayrılıp onu çevremden çıkarmak, yeni insanlarla tanışmak vs zor geliyor. ailem de artık benim evlenmemi istiyor ve buna uygun biri olduğunu düşünüyordum hep. ama bu uyumsuzluğu nasıl aşarım bilmiyorum.