- 20 Nisan 2007
- 4.030
- 10.368
- 44
Takip esin bu adamı,arabası varsa mutlaka karıştırın bir delil bulursunuzEvet sadece maddi anlamda varlığı var gitmeyi düşündüm hatta randevu bile aldım ocak ayında ama gelmedi düzeleceğim dedi yanımda yatmaya o şekilde başladı zaten tuhaf takıntıları var evde temizlikle ilgili bizin kurulandigimiz havluyu kullanmaz tuvalete girilen terliği ayrıdır bizden yastık kılıfları bile es olarak taktırmaz belli olsun diye vs.
Takip edin bu adamı dil kursu vs hikaye geldi bana.Her gün gece 10 gibi eve geliyor işten sadece haftasonu var onda da dil kursuna gidiyor denedim bu söylediğinizi yorgunum abdest almak çok zor diyor takıntıları var gusül almak kokusunda korkuyor
İlk çocuğum tüp bebek belki çocukla birlikte değişir diye düşündüm ama ikinci çocuk tamamen şans eseri bize normal sekilde bebeğinizin olması imkansız dedi doktorlar yılda 3 4 kez birlikte oluyorduk desem yeridir onda da hamile kaldımBu bir boşanma sebebidir. Ben boşanırım eğer düzeltme çabası yoksa, gelemem hiç. İnsan hiç istemezse haftada bir iki kesin istiyor. Garibime gitti, kendini mi tatmin ediyor, aldatıyor mu hiç sorgulamadınız mı? Cinsellik bu kadar problemliyken çocuk yapmanıza da hayret ettim
Tamam o zaman duştan önce birlikte olabilirsiniz bunlar bahane yani. Bu erkekleri de anlamıyorum. Bekarken nefes alsa yeter derler evliyken istemezlerHer gün gece 10 gibi eve geliyor işten sadece haftasonu var onda da dil kursuna gidiyor denedim bu söylediğinizi yorgunum abdest almak çok zor diyor takıntıları var gusül almak kokusunda korkuyor
Genelde uykusunda rüyalanma oluyor sonra huzursuzluk hakim oluyor eve abdest alana kadar eskiden bu şekilde olduğu zamanlar kendimi suçlu hissederdim keşke birlikte olmasak da evde de huzursuzluk olmasa derdim ama artık abdest takıntisini atlattı sıkıntı yaşamıyorBu bir boşanma sebebidir. Ben boşanırım eğer düzeltme çabası yoksa, gelemem hiç. İnsan hiç istemezse haftada bir iki kesin istiyor. Garibime gitti, kendini mi tatmin ediyor, aldatıyor mu hiç sorgulamadınız mı? Cinsellik bu kadar problemliyken çocuk yapmanıza da hayret ettim
Hayir normalde astsubaydı bu fetö muhabbetlerinden dolayı ihraç oldu şuan bir fabrikada çalışıyor kendisi fazla mesai yapmak için o kadar süre kalıyor dil kursuna da başka işler yapabilmek için gidiyorum diyorTakip edin bu adamı dil kursu vs hikaye geldi bana.
10 da geldiğine göre kendi iş yeri çıkış saati kafasına göre mi
•Ailesi dısında kimse ile konusmaz, karısıyla bile.Merhaba 29 yaşımdayım ve 8 senelik evliyiz 5 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var. Hanımlar kimseyle paylasamadigim büyük bir sıkıntım var. Eşimle aramızda adini koyamadığım bir şekilde soğukluk var kendisi insanlara karşı soğuk denebilecek bir karakter genel anlamda ailesi dışında kimse ile konuşmaz arkadaşı hiç yok denecek kadar az bense tam tersi hareketli güleç birisiyim. Bana karşı genel anlamda bir saygısızlığı hakareti vs.yok ama bu kadar sene içerisinde bir kez bile saçlarımı okşayıp opmüşlüğü de yok seni seviyorum diyor ama evde bulunduğu süre içinde yüzüme bile bakmıyor diyebilirim ilk çocuğumuz tüp bebekle oldu ikincisi ise tamamen şans eseri diyebilirim aramızdaki cinsel beraberlik 2 ayda bir oluyordu artık 2.cocuktan sonra o da olmamaya başladı hamile olduğumu öğrendikten sonra hamilelik boyunca hiç birlikte olmadık bebek doğduktan sonra da sadece 1 kere benim söylememle birlikte oldu onda da sadece 3 dk civari sürüyor ben acı hissediyorum on sevisme yok denecek gibi kendini tatmin ettikten sonra öylece bırakıp duşa girer 20 ayda sadece 1 kere yakinlastik onun dışında da herhangi bir sarılma öpüşme vs.de olmuyor aramızda bebegim doğduğu lohusaliktan beri benimle de uyumak istemiyordu yaklaşık 7 ay tek başıma uyudum ben tartıştım da artık yanımda uyumaya başladı çocuklara karşı da sürekli sinirli bana ev işleri çocuk bakımı konusunda da hiç yardımı yok geçen gün kızıma yine bağırıp oyuncağını kırdı tartıştık bu yüzden sevgini göstermiyorsun bari çocuklara göster dedim para konusunda sıkıntı yaşamıyorum hakkını yiyemem hiç mağdur değiliz ama sevgisi yok bir kere bile sarılıp uyumuslugum yok yanına yaklaşmaya çalışsam nefesin vuruyor arkana dön der artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bende gencim ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum çocuklarla birlikte ailece zaman geçirelim istiyorum ama o hep çalışır ve genelde çocuklar ve ben birlikte zaman geçiririm o yok denecek kadar az yanımızda gerçi varlığı ve yokluğu da bir evde olunca da ya uyur ya da telefonu ile uğraşır artık dayanamıyorum akıl akıldan üstündür bir fikri olan varsa bana da birseyler söyleyebilir mi lütfen
Bu adam okb hastası olabilir. Eğer öyleyse hayat onun için de çok zor, doktora gitmesi lazım.Her gün gece 10 gibi eve geliyor işten sadece haftasonu var onda da dil kursuna gidiyor denedim bu söylediğinizi yorgunum abdest almak çok zor diyor takıntıları var gusül almak kokusunda korkuyor
Gidebilecegin bir ailen yoksa, ayaklarinin üzerinde duracağına guvenmiyorsan . Bu iliskiden bir beklentin olmasin . Sevgi yok ortada zaten, ee bence sizde de yoktur bana biri boyle davransa bende onu sevmem . 3dk surecek ayda bir iliski yerine kendimi tatmin ederim daha iyi. Niye ustume cikip okuz gibi davransin diye mi ,yanimda uyusun diye mi yalvaracagim ,terapist arayacağım hic konusmam bile . Evliliğiniz bence bitmis ama maddi olarak imkaniniz yoksa ev arkadasi olarak kalın sevgi beklentisine girmeyin. Ben olsam coktan vermistim eline dilekceyi kac yasina gelmiş insani duzeltmek benim isim degil . Esim bile olsa tek tarafli caba ile düzelecek konular degil.Merhaba 29 yaşımdayım ve 8 senelik evliyiz 5 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var. Hanımlar kimseyle paylasamadigim büyük bir sıkıntım var. Eşimle aramızda adini koyamadığım bir şekilde soğukluk var kendisi insanlara karşı soğuk denebilecek bir karakter genel anlamda ailesi dışında kimse ile konuşmaz arkadaşı hiç yok denecek kadar az bense tam tersi hareketli güleç birisiyim. Bana karşı genel anlamda bir saygısızlığı hakareti vs.yok ama bu kadar sene içerisinde bir kez bile saçlarımı okşayıp opmüşlüğü de yok seni seviyorum diyor ama evde bulunduğu süre içinde yüzüme bile bakmıyor diyebilirim ilk çocuğumuz tüp bebekle oldu ikincisi ise tamamen şans eseri diyebilirim aramızdaki cinsel beraberlik 2 ayda bir oluyordu artık 2.cocuktan sonra o da olmamaya başladı hamile olduğumu öğrendikten sonra hamilelik boyunca hiç birlikte olmadık bebek doğduktan sonra da sadece 1 kere benim söylememle birlikte oldu onda da sadece 3 dk civari sürüyor ben acı hissediyorum on sevisme yok denecek gibi kendini tatmin ettikten sonra öylece bırakıp duşa girer 20 ayda sadece 1 kere yakinlastik onun dışında da herhangi bir sarılma öpüşme vs.de olmuyor aramızda bebegim doğduğu lohusaliktan beri benimle de uyumak istemiyordu yaklaşık 7 ay tek başıma uyudum ben tartıştım da artık yanımda uyumaya başladı çocuklara karşı da sürekli sinirli bana ev işleri çocuk bakımı konusunda da hiç yardımı yok geçen gün kızıma yine bağırıp oyuncağını kırdı tartıştık bu yüzden sevgini göstermiyorsun bari çocuklara göster dedim para konusunda sıkıntı yaşamıyorum hakkını yiyemem hiç mağdur değiliz ama sevgisi yok bir kere bile sarılıp uyumuslugum yok yanına yaklaşmaya çalışsam nefesin vuruyor arkana dön der artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bende gencim ilgi görmek değerli olduğumu hissetmek istiyorum çocuklarla birlikte ailece zaman geçirelim istiyorum ama o hep çalışır ve genelde çocuklar ve ben birlikte zaman geçiririm o yok denecek kadar az yanımızda gerçi varlığı ve yokluğu da bir evde olunca da ya uyur ya da telefonu ile uğraşır artık dayanamıyorum akıl akıldan üstündür bir fikri olan varsa bana da birseyler söyleyebilir mi lütfen
Biz çocukluk arkadaşıydik hep aynı mahallede aynı okullarda beraber büyüdük tanidigimi sanmıştım ama her insan yanılabilir onu tanıyorum özünde iyi bir insan hepsinden öte iyi bir arkadaştı öyle olmasa evlenmezdim o yaşımda ama iyi bir eş değilmiş malesef çocuklarımı kesinlikle hata olarak girmiyorum ama hayatımı domino taşlarına benzetiyorum geldi mi üst üste geldiYa aldatıyor ya da eşcinsel. 3. bir ihtimal göremiyorum. 23 yasinda tüp bebek yapmanıza da ayrıca hayret ettim
Anneme anlattım Biz senin her türlü arkandayız dedi ama bu sene yarım bıraktığım okuluma devam edeceğim bende 2 sene kalmıştı belki bir işe girersem boşanmaya karar veririm diye düşünüyorum hepOlmaz olmaz olmaz cinsellik olmadan çok zor hele o yaşta hiç ailenize vs açılmadınız mı en azından sizi anlarlar böyle hayatta çok mutsuz olursunuz
Şuan hiç konuşmuyoruz yaklaşık 1 haftadır küs gibi ama değil de gerektikce konuşuyoruz aramızda tuhaf bir iletişim var böyle nereye kadar sürecek merak ediyorumGidebilecegin bir ailen yoksa, ayaklarinin üzerinde duracağına guvenmiyorsan . Bu iliskiden bir beklentin olmasin . Sevgi yok ortada zaten, ee bence sizde de yoktur bana biri boyle davransa bende onu sevmem . 3dk surecek ayda bir iliski yerine kendimi tatmin ederim daha iyi. Niye ustume cikip okuz gibi davransin diye mi ,yanimda uyusun diye mi yalvaracagim ,terapist arayacağım hic konusmam bile . Evliliğiniz bence bitmis ama maddi olarak imkaniniz yoksa ev arkadasi olarak kalın sevgi beklentisine girmeyin. Ben olsam coktan vermistim eline dilekceyi kac yasina gelmiş insani duzeltmek benim isim degil . Esim bile olsa tek tarafli caba ile düzelecek konular degil.
benim de anladığım üst üste şeyler yaşamışsınızBiz çocukluk arkadaşıydik hep aynı mahallede aynı okullarda beraber büyüdük tanidigimi sanmıştım ama her insan yanılabilir onu tanıyorum özünde iyi bir insan hepsinden öte iyi bir arkadaştı öyle olmasa evlenmezdim o yaşımda ama iyi bir eş değilmiş malesef çocuklarımı kesinlikle hata olarak girmiyorum ama hayatımı domino taşlarına benzetiyorum geldi mi üst üste geldi