Yaa andjajdj ay ağlar halimle çok güldümYok şimdi kafeye gidiyorum diyip postalıcaz çocuğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa andjajdj ay ağlar halimle çok güldümYok şimdi kafeye gidiyorum diyip postalıcaz çocuğu
Çok teşekkür ederimAyrıl bence hiç görüşmeyin. Seni kısıtlayan biriyle hiç uğraşma. Zaman kaybı olmasın. O seni öpmek istiyorum yicem seni falan diyor. Ama sen evlilik öncesi cinsellik istemiyorsun. Birbirinize zıtsınız.
Mantıklı ben hemen bağlanıyorum amaUzak mesafe, sadece sanaldan 1 aylık bir görüşme. Buna ilişki diyemeyeceğim. 1 ay içinde de saçma sapan konuşmalar,tartismalar. Narsist lafı da yeni moda ha. Karaktersiz gevşek bir tiptir. Seni de çok sallamiyordur. Fazla anlam yüklemeyin 1 aydir tanidiginiz hatta tanımadığınız birine.
Yaa andjajdj ay ağlar halimle çok güldüm
24 ünde gelecektiHiç yüz yüze görüşmediğin birisi nasıl sevgilin oluyor? Görücü usulünde bile insanlar birbirini görüyor. Bu da görmeyici usulü herhalde.
Allah aşkına her 1 ay telefon aracılığıyla görüştüğün birine baglanirsan isin var ha. Hayir yani baglayacak bir tip de degil. Bela hoşuna mı gidiyorMantıklı ben hemen bağlanıyorum ama
Hediyeyi yüzüne atıp ayrıl. Adam sevmiyor amacı cinsellik. Sen pas vermeyince ağzına tükürmeye devam edecek.Arkadaşlar merhaba ben 22 yaşında orta bir üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisiyim 1 ay önce biriyle tanıştım instagram üzerinden bu zamana kadar sevgili olarak geldik ta ki bu çocuğun bazı hareketleri beni itti ama hep gönlümü aldı şöyle örnek vereyim sürekli kız şakası yapıyor uyarıyorum şaka yaptım ben o anlamda demedim gibisinden savunuyor pekala dedim neyse bir kere biz konuşuyoruz ben dedim ki evlenmeden cinselliğin bana karşı olduğunu söyledim birden tm yazdı en sinir olduğum şeydir sebebini sordum bir şey yok dedi üstüne gitmedim soğuk yapmaya devam ediyor ama sonra yumurtladı dedi ki bana sapık gibi hissettirdin bunun onla alakası olmadığını genel düşüncemi belirtmemin onu sapık gibi hissettirmesinin saçma olduğunu söyledim kavga çıkardı barıştık aynı gün ama benim zoruma gitti alttan aldım bana sürekli görüldü atıyordu sorduğumda ise online gözüküyorum aşkım yazacaktım bekle böyle saçma sebepler söylüyordu sinirleniyordum kafeye gidicem diye kavgalar kıyametler kopuyordu aşırı sıkılmıştım kavgalı barışmalı 1 ayı geçirdim ta ki bugün ki kavgamızda soğuduğumu fatkettim kavgada şundan çıktı bana müsait değilim dedi sebebini sordum arkadaşımlaydım dedi üstelemedim konuyu hatırlamıyorum ama x dedi ismimi söyledi çok sinirlendim aşkıma noldu dedim oyundayım sonra konuşalım dedi bana geldiler bir sürü saydım sövdüm ben sana bir şey yapmadım dedi anlayışsızsın dedi şoka uğradım uzun konu arkadaşlar yine barıştık ama soğudum ayrılmayı düşünüyorum ama hediye aldığı için ayrılmaya mahcup hissediyorum sizce napmalıyım bu arada 25 yaşında.
Biliyorum ama ne bileyim hemen iki ilgi sözüne inanıyorum bir erkeğin 3 günde bana aşık olması normal geliyorAllah aşkına her 1 ay telefon aracılığıyla görüştüğün birine baglanirsan isin var ha. Hayir yani baglayacak bir tip de degil. Bela hoşuna mı gidiyorbırak uğraştığına değmez. Ve birine sevgilim demek için de öyle acele etmeyin. Sevgililik,iliski böyle yaşanmıyor.
Keşke uzak mesafeHediyeyi yüzüne atıp ayrıl. Adam sevmiyor amacı cinsellik. Sen pas vermeyince ağzına tükürmeye devam edecek.
Boşluğuma geldi ahahahja. Zeka lise 1 de falan kalmış heraldeAklıma geldi bir kerede bana dedi ki ben lisede çok yakışıklıyım kızlar hep beni öpüyordu tacize uğradım bende dedim ki kızlara o samimiyeti göstermişsin ki öpmüşler bende lise okudum ama hiçbir erkek beni öpmedi küstü bana ben onla alay etmişim küçük düşürmüşüm
Cidden o an niye bırakmadım kendi mallığıma yanıyorum bana hep diyor ki sen çok zekisin benim işim bile yokBoşluğuma geldi ahahahja. Zeka lise 1 de falan kalmış heralde![]()
Ay bide işsiz güçsüz adamla mi sevgili oldun?Cidden o an niye bırakmadım kendi mallığıma yanıyorum bana hep diyor ki sen çok zekisin benim işim bile yok
MaalesefAy bide işsiz güçsüz adamla mi sevgili oldun?![]()
Bir kere buna dedim ki benden sakladığın bir şey mi var evet dedi eski sevgilimle yazıştım benim alttan alacağımı sandı kavga çıkarınca senden önce yazdı dedi öncesinde de senle arkadaştık dedi bana geldiler dedim kızın hesabını at sorucam demesin mi kız erkek hesabı kullanıyor ailesi baskıcı dedim ss at mesajlarınızı sildim dedi arkadaşlar aptal mıyım inanmadım ama devam ettim orda affedip
Yapmayın kuzum böyle şeyler... Neden okulundaki iyi bölümlerden birileri değil de işsiz güçsüz, nette kız peşinde koşan birisi?Maalesef![]()