İsten 9 da çikiyor sabah 7 gibi de evden cikiyor eve gelince dusa girer hemen sonra da 2 saat kadar tv telefon ugrasip uyur genelde hergun hic eve gelmeden annesine ugrar yarim saat civari
Adam yastık kılıfını ayırıyor başka evde biriyle bir şey yapamaz . Her gğn annesine gitmesi alışkanlıklarından doğduğundan beri vazgeçememesi olabilir .Empati kuruyorum arkadaşım boşanmayla tehdit edebilirsin terapiye gitmezse . Adamın umrunda da olmazsa boşarsın . Seni de anlıyorum sanırım düzenin var vazgeçmek istemiyorsun ama bu böyle gitmez .Hepinize cok tesekkur ederim en azindan ikimizi de tanimadan tarafsiz bir sekilde nasil bir fikir alabilirim durumum karsidan ne sekilde gorunuyor bilmis oldum cok sagolun aldatildigimi zannetmiyorum cunku eger baska birinden hoslanmaya baslarsan acik acik bana soyle aldatilmak cok gurur kirici diye israrla soyluyirum her tartismada yok boyle bisey diyor piskolojik oldugunu yazmis bjrkac arkadas ustunde duracagim doktor arastirmaya basladim onu ikna edip terapiye gidelim istiyorum en azindan ileride yollarimizi ayirirsak cocuklarima ben cok cabaladim demek istiyorum herkese huzurlu bir hayat dilerim
Ben işin cinsellik kismini geceli cok oluyor inanin sevildigimi degerli oldugumu hissedebilsem gozum gormeyecek baska seylerini ama sanki ben onun hayatinda hep vardim cocukluktan beri ve sanki onun icin bir aliskanlıkmışım gibi hissettiriyor yeni bir duzen kurmak 2 cocukla bu zamanda tabi ki korkutucu gelmiyor degil ama sevilmedigim bir ortamda durmaktan daha korkutucu hicbirsey de olamaz tabiCinsellik olmaması normal değil fakat sizin farklı sorunlarınız da var. Hadi iki çocuktan sonra cinsellik bitmiş olsun ama sevginin bitmemesi lazım. Nefesin vuruyor çok ağır bir laf sizi sevmediğini gösterir. Gerçekten zor bir durum aile terapistine gidin
Bu mantıklıAnneme anlattım Biz senin her türlü arkandayız dedi ama bu sene yarım bıraktığım okuluma devam edeceğim bende 2 sene kalmıştı belki bir işe girersem boşanmaya karar veririm diye düşünüyorum hep
Evlenmeden once 3 sene muhasebeci olarak calisiyordum evlendikten sonra baska sehire gittim diye isimi biraktim bende sizin gibi dusunuyorum bahsettiginiz gibi şiddet hakaret vs yok sadece piskolojik olarak yoruldum kalan okuluma devam edip ise baslamam gerek o zamana kadar bebegim de 2 yasnda olur en azindanAldatmadan ziyade adam bence kendini işine vermiş ailesini kurmuş bence bunu bir görev olarak görmeye başlamış hergün işe giderim para getiririm görevim biter.cinsellik aramadığına göre başka yolla tatmin oluyordur siz ona cazip gelmiyorsunuzdur.bu şekilde evlilik değil ev arkadaşlığı oluyor.seçim yapmanız gerekiyor ya düzen bozulmasın böyle gitsin diye sizde başka yollara sapacaksınız veya kendisiyle konuşup eğer düzelmezse boşanacaksınız.ben sizin yerinizde olsam maddi sorunum yoksa evde şiddet hakaret yoksa kısacası acelem yoksa kendime yatırım yaparım ondan sonra hamle yaparım.dışarda sizi kolay bir hayat beklemiyor 2 çocukla diplomanız yapabileceğiniz bir mesleğiniz tecrübeniz falan var mı?
Aynen acele etmeyin şuan zaman kötü kendinizi iyi bir konuma getirin madem o sizi tatmin etmekle uğraşmıyor o zaman sizde onu kullanmaktan çekinmeyin.Evlenmeden once 3 sene muhasebeci olarak calisiyordum evlendikten sonra baska sehire gittim diye isimi biraktim bende sizin gibi dusunuyorum bahsettiginiz gibi şiddet hakaret vs yok sadece piskolojik olarak yoruldum kalan okuluma devam edip ise baslamam gerek o zamana kadar bebegim de 2 yasnda olur en azindan
Evet o sadece para kazanip kenara cekiliyor bende cocuklara bakan evi tem8zleyip yemek yapan konumundayim suan bu sene okula devam edecegim ve biter bitmez de bir ise baslayip sonrasina o zaman bqkmak gerek eger degisen birsey olmazsa tabi bu sure icerisinde terapi icin doktor arayışındayim ikna edebilirsem terapiye baslayalim istiyorum belki bazi takintilari da gider bu vesile ileAynen acele etmeyin şuan zaman kötü kendinizi iyi bir konuma getirin madem o sizi tatmin etmekle uğraşmıyor o zaman sizde onu kullanmaktan çekinmeyin.
Yok ya adam tembel üşeniyor belli ki heyecan kalmamış70 yaşındaysanız olur. Diğer türlü sanmıyorum.
Konunuzun cinsellik kısmına yorum yapıyorum sadece. Sevgi, ilgi kısmına hiç girmiyorum.
• Ya mastürbasyon bağımlısıdır. Cinsel ilişkiden keyif almıyordur.
• Ya hayatında başka bir kadın vardır.
• Ya da sizinle paravan evlilik yapmıştır.
Bu üçünden başka bir ihtimal olamaz. Net.
sizin anlattıklarınızdan sankiBen işin cinsellik kismini geceli cok oluyor inanin sevildigimi degerli oldugumu hissedebilsem gozum gormeyecek baska seylerini ama sanki ben onun hayatinda hep vardim cocukluktan beri ve sanki onun icin bir aliskanlıkmışım gibi hissettiriyor yeni bir duzen kurmak 2 cocukla bu zamanda tabi ki korkutucu gelmiyor degil ama sevilmedigim bir ortamda durmaktan daha korkutucu hicbirsey de olamaz tabi
Tüp bebekle evlat sahibi olmamin sebebi esim varikosel hastasi ameliyat olmasina ragmen degisim olmadi normal yolla bebek sahibi olamazsiniz dedi doktorlar o yuzden tabi ki bosanmak istemiyirum sonucta 2 cocugum var en son dusunulecek sey olmali bosanmakCinsellik olmadan evlilik olmaz bana gore.
Ama sizin basindan beri pek iyi degilmis. 2 cocuk olmus ustune. Kabullenmissiniz gibi bir yandan da. Hani su durumda bosanmak biraz garip geliyor bana, yanlis anlamayin, elbette hakkiniz. Ama tüp bebekle cocuk yapacak kadar bu durumu hasir alti etmişsiniz, simdi ne değişti?
bir miktar hak veriyorum sizeBizde de evlenmeden önce çok istekli gibi davranıyordu. Ben nikah öncesinde elini dahi tutmazdim inancım gereği. O çok arzulu gibiydi. Evlendik, ilk geceden itibaren anormal davranmaya başladı. Sonra da hep TV karşısında zaman geçirdi. 2-3-4 ayda bir kere yakınlaşırdik. Zaten öpmek, sarılmak, seviyorum demek falan hatırlamıyorum bile. Beni hiç arzulamiyor musun diye sorduğumda yorgun görünüyorsun kıyamıyorum derdi. Ben de kendime kızardım yorgun görünüp adamı mağdur ediyorum diye.
Şimdi kendi sorununu kapatmak için beni suçladığını fark ediyorum. On yıldan sonra gay misin diye bile sordum. Güldü, beni gay de yaptın dedi. Ben çözüm de mantıklı açıklama da bulamadım.
Şunu da ekleyeyim. Bunun babasınin da karısına sözlü, fiziksel ilgi gösterdiğini görmedim. Hatta kadın, milletin içinde sirnasirdi, kocası da git başımdan deyip iterdi. Ben buna da bağlıyorum biraz.
Bence sorunu kendiniz yazmışsınız...Erken boşalma çok büyük sorun erkekte..Bu da kendini yetersiz hissetmesine sebep olabilir...Ee bi de karşısında beklenti bekleyen bir kadın var...Şimdi saçını okşasam olay oraya gider diye diye stres yapmış ve bu da onun doğal olarak sinir sistemine zarar verir öyle değil mi?Evet konuşuyorum tabi duzelecegim değisecegim sen olmazsan ben ne yaparım vs şeyler söylüyor ama davranışları ve söyledikleri çok tezat erken boşalma problemi var birlikte olur olmaz hemen bitiyordu ben işin cinsellik boyutunu da geçtim benimle ve çocuklarla ilgisi olsa ona da göz yumayacagim ama yanimizdayken bile yok gibi zaten sınırlı bir yapıya sahip ve tuhaf takıntıları var 3 sene çocuğumuz olmadi varikosel hastalığı vardı hiç çocuğumuz yokken de aynıydı 2 3 ayda bir beraber olurduk ama şimdi hiç yok denecek kadar az