Cinsellik olmadan evlilik olur mu?

İsten 9 da çikiyor sabah 7 gibi de evden cikiyor eve gelince dusa girer hemen sonra da 2 saat kadar tv telefon ugrasip uyur genelde hergun hic eve gelmeden annesine ugrar yarim saat civari

Sadece annesine uğruyor yani. Bilmiyorum boyle durumlarda hep bir kadın akla gelir cunku davranışlar soğuk yani gözün üstünde de olsun. Olmayadabilir başka bir neden de olabilir hakkında hayırlısı. Ama mutsuzsan ve nedenlerin geçerli nedenler kendine değer ver. Kimse için kendini değersiz hissetme

Hepinize cok tesekkur ederim en azindan ikimizi de tanimadan tarafsiz bir sekilde nasil bir fikir alabilirim durumum karsidan ne sekilde gorunuyor bilmis oldum cok sagolun aldatildigimi zannetmiyorum cunku eger baska birinden hoslanmaya baslarsan acik acik bana soyle aldatilmak cok gurur kirici diye israrla soyluyirum her tartismada yok boyle bisey diyor piskolojik oldugunu yazmis bjrkac arkadas ustunde duracagim doktor arastirmaya basladim onu ikna edip terapiye gidelim istiyorum en azindan ileride yollarimizi ayirirsak cocuklarima ben cok cabaladim demek istiyorum herkese huzurlu bir hayat dilerim

Adam yastık kılıfını ayırıyor başka evde biriyle bir şey yapamaz . Her gğn annesine gitmesi alışkanlıklarından doğduğundan beri vazgeçememesi olabilir .Empati kuruyorum arkadaşım boşanmayla tehdit edebilirsin terapiye gitmezse . Adamın umrunda da olmazsa boşarsın . Seni de anlıyorum sanırım düzenin var vazgeçmek istemiyorsun ama bu böyle gitmez .

Cinsellik olmaması normal değil fakat sizin farklı sorunlarınız da var. Hadi iki çocuktan sonra cinsellik bitmiş olsun ama sevginin bitmemesi lazım. Nefesin vuruyor çok ağır bir laf sizi sevmediğini gösterir. Gerçekten zor bir durum aile terapistine gidin

Ben işin cinsellik kismini geceli cok oluyor inanin sevildigimi degerli oldugumu hissedebilsem gozum gormeyecek baska seylerini ama sanki ben onun hayatinda hep vardim cocukluktan beri ve sanki onun icin bir aliskanlıkmışım gibi hissettiriyor yeni bir duzen kurmak 2 cocukla bu zamanda tabi ki korkutucu gelmiyor degil ama sevilmedigim bir ortamda durmaktan daha korkutucu hicbirsey de olamaz tabi

Aldatmadan ziyade adam bence kendini işine vermiş ailesini kurmuş bence bunu bir görev olarak görmeye başlamış hergün işe giderim para getiririm görevim biter.cinsellik aramadığına göre başka yolla tatmin oluyordur siz ona cazip gelmiyorsunuzdur.bu şekilde evlilik değil ev arkadaşlığı oluyor.seçim yapmanız gerekiyor ya düzen bozulmasın böyle gitsin diye sizde başka yollara sapacaksınız veya kendisiyle konuşup eğer düzelmezse boşanacaksınız.ben sizin yerinizde olsam maddi sorunum yoksa evde şiddet hakaret yoksa kısacası acelem yoksa kendime yatırım yaparım ondan sonra hamle yaparım.dışarda sizi kolay bir hayat beklemiyor 2 çocukla diplomanız yapabileceğiniz bir mesleğiniz tecrübeniz falan var mı?

Evlenmeden once 3 sene muhasebeci olarak calisiyordum evlendikten sonra baska sehire gittim diye isimi biraktim bende sizin gibi dusunuyorum bahsettiginiz gibi şiddet hakaret vs yok sadece piskolojik olarak yoruldum kalan okuluma devam edip ise baslamam gerek o zamana kadar bebegim de 2 yasnda olur en azindan

Aynen acele etmeyin şuan zaman kötü kendinizi iyi bir konuma getirin madem o sizi tatmin etmekle uğraşmıyor o zaman sizde onu kullanmaktan çekinmeyin.

Aynen acele etmeyin şuan zaman kötü kendinizi iyi bir konuma getirin madem o sizi tatmin etmekle uğraşmıyor o zaman sizde onu kullanmaktan çekinmeyin.
Evet o sadece para kazanip kenara cekiliyor bende cocuklara bakan evi tem8zleyip yemek yapan konumundayim suan bu sene okula devam edecegim ve biter bitmez de bir ise baslayip sonrasina o zaman bqkmak gerek eger degisen birsey olmazsa tabi bu sure icerisinde terapi icin doktor arayışındayim ikna edebilirsem terapiye baslayalim istiyorum belki bazi takintilari da gider bu vesile ile

70 yaşındaysanız olur. Diğer türlü sanmıyorum.
Konunuzun cinsellik kısmına yorum yapıyorum sadece. Sevgi, ilgi kısmına hiç girmiyorum.

• Ya mastürbasyon bağımlısıdır. Cinsel ilişkiden keyif almıyordur.
• Ya hayatında başka bir kadın vardır.
• Ya da sizinle paravan evlilik yapmıştır.

Bu üçünden başka bir ihtimal olamaz. Net.

Yok ya adam tembel üşeniyor belli ki heyecan kalmamış

Cinsellik olmadan evlilik olmaz bana gore.

Ama sizin basindan beri pek iyi degilmis. 2 cocuk olmus ustune. Kabullenmissiniz gibi bir yandan da. Hani su durumda bosanmak biraz garip geliyor bana, yanlis anlamayin, elbette hakkiniz. Ama tüp bebekle cocuk yapacak kadar bu durumu hasir alti etmişsiniz, simdi ne değişti?

sizin anlattıklarınızdan sanki
eşiniz mesleğini edinmiş (sonra bu kısım patlamış gerçi ama), tanıdığı, bildiği, iyi anne olacağına güvendiği, (muhtemelen hayat görüşü vs. olarak benzer olduğu), eli yüzü düzgün (siz yani) kızla da evlenmiş
çocuk gerektiği için çocuk da yapılmış

böyle herşey olması gerektiği için olmuş sanki
herşey düzeni, alışkanlıkları ve toplumsal kabulle alakalı ama kendi küçük izole dünyasında kalarak...
ama heyecan, şehvet, tutku, sizin ne istediğiniz ne beklediğiniz... hiç böyle şeyler yok sanki adamın hayatında

Tüp bebekle evlat sahibi olmamin sebebi esim varikosel hastasi ameliyat olmasina ragmen degisim olmadi normal yolla bebek sahibi olamazsiniz dedi doktorlar o yuzden tabi ki bosanmak istemiyirum sonucta 2 cocugum var en son dusunulecek sey olmali bosanmak

Bizde de evlenmeden önce çok istekli gibi davranıyordu. Ben nikah öncesinde elini dahi tutmazdim inancım gereği. O çok arzulu gibiydi. Evlendik, ilk geceden itibaren anormal davranmaya başladı. Sonra da hep TV karşısında zaman geçirdi. 2-3-4 ayda bir kere yakınlaşırdik. Zaten öpmek, sarılmak, seviyorum demek falan hatırlamıyorum bile. Beni hiç arzulamiyor musun diye sorduğumda yorgun görünüyorsun kıyamıyorum derdi. Ben de kendime kızardım yorgun görünüp adamı mağdur ediyorum diye.
Şimdi kendi sorununu kapatmak için beni suçladığını fark ediyorum. On yıldan sonra gay misin diye bile sordum. Güldü, beni gay de yaptın dedi. Ben çözüm de mantıklı açıklama da bulamadım.
Şunu da ekleyeyim. Bunun babasınin da karısına sözlü, fiziksel ilgi gösterdiğini görmedim. Hatta kadın, milletin içinde sirnasirdi, kocası da git başımdan deyip iterdi. Ben buna da bağlıyorum biraz.

Evlilikte cinsellik çok ömemli
Bir kadın için arzulanmamak kocası tarafından çok onur kırıcı bişey
Evet eşiniz takıntılıymış ama temizlik takıntısı olan erkek ilişki istemez ama sen kendini tatmin ettiğini de anlardın
Askeri okula gittiğini düşünürsek kendini hiç keşfetmeden evlenmiş olabilir
Bana farklı eğilimleri olabilir gibi geldi
Bir erkek ilişkide kendini güçlğ hissetmek ister eşini tatmin ettiğini görmek ister yani herseferinde olmasada ön sevişme ister farklılıklar denemek ister ama sizin ilişki hiç olmamış
Sen son kez konuş bu evliliği kurtarmak için son çarenizin tedavi olduğunu söyle çift terapistine gidin ama dikkatlide söylemen lazım
Evde paranın olması geçimin devam etmesi yeterli değil cinsellikte önemli
Tamam bi rahatsızlığından ötürü olmuyosa tamam devam ederim dersin senin bileceğin şey ama sevgi de yok gibi
Boşanırlen dahi cinselliğin olmaması kocalık görevini yerine getirmiyo diye neden olarak gösteriliyo
Allah yardımcın olsun

bir miktar hak veriyorum size

benim ailemde de asla sevgi sözcükleri, cinsellikle alakalı bir cilveleşme, ima, olmaz. hiç görmedim. hayatta seks diye bir şey yok gibiydi ben büyürken. hala da öyleler. mesela bir çiftin hayatında asla seks yokmuş gibi davranırlar, sadece kendileri için de değil. ben şaka yollu boşanan bir çifte "belki seks hayatları kötüydü" filan desem annem uzaylı görmüş gibi bakar.

---Annem-babam mükemmel anne baba ama çok kötü birer eş...yani benim şimdiki anlayışıma göre yoksa anadolu için baksak kavga yok gürültü yok, aldatma yok, her güçlükte birlikteler.---

ben tamamen aseksüel bir insandım yani. onların yansıttığı biçimde.

ama bu ailesel kodlar olsa olsa 15 yaşına kadar (ben ailemden 14 yaşında ayrıldığım için) hadi diyelim ki aileden geç ayrılan insanlar için 20 olsun..bilemediniz 25 olsun. Sonra yetişkin bir insan illa ki kendi anlayışını geliştirmez mi?

Yani birey oluyorsak
kendi dünya görüşümüz
arkadaşlıklarımız
bütçe yönetimimiz onumuz bunumuz oluyorsa
cinsellik en "bireysel" alan aile etkisi nereye kadar olabilir ki?

Sorunuza cevap veriyorum eğer kocanız evlendikten sonra çekilmez biri olduğunu anladıysanız cinsellik olmadan evlilik olur biz buna zoraki katlanma diyoruz..

Bence sorunu kendiniz yazmışsınız...Erken boşalma çok büyük sorun erkekte..Bu da kendini yetersiz hissetmesine sebep olabilir...Ee bi de karşısında beklenti bekleyen bir kadın var...Şimdi saçını okşasam olay oraya gider diye diye stres yapmış ve bu da onun doğal olarak sinir sistemine zarar verir öyle değil mi?

Sizin ilişkiyle alakalı sorununuz olsaydı ve eşiniz sürekli bana dokunmuyorsun bana şöyle yapmıyorsun ilgi göstermiyorsun deseydi aklınıza direkt probleminizle alakalı korkunuz gelmezmiydi? Şimdi okşasam,sevsem olay oraya giderse naparım demezmisiniz?

Daha arkadaşvari yaklaşsanız mesela nasıl bir mizaca sahipse eşiniz yüreklendirilen tiplerdense mesela; geçen arkadasımla konustum esınde böyle böyle sorun olmus doktora gıtmısler düzelmiş falan..Stresle alakalı olabılıyormus günümüzde çok yaygınmış gibi gibi onu rahatlatıp,yüreklendirip bir destek attınız mı?

O problem çözülmeden o adamda düzelmez gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…