• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik için söylenmiş yalan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zamanlar erkeklerin aşık olduklarında yaparken suçlu hissettiklerini falan söyledi ben de inandım uzun zaman önceydi
kız seni baya kandırmaya çalışmış dediği her şey yalan 🤣 Ağrı falan yok abartıyor ve aşık olduklarında suçlu falan hissetmiyorlar açıyorlar p*rno sunu çatır çutur tatmin oluyorlardır 🤣 seni kandırmak için her yalanı atmış ama inanmamışsın 🤣

Çocuk asıl cinsellik düşünmezse suç, ilerde evlenince kocam yanıma yaklaşmıyo, yoksa beni beğenmiyo mu dersiniz, öyle konular çok burda.Normal her birey cinsellik düşünür

Ben bu problemi çok önemli bir şey sandığım için konuşmak istedim yoksa cinsellik konuşmaya uzak duran bir insandım. Bana uygun olmadığını görünce konuyu kapattim. Ama o düzelmedi problem diyerek devam etti. Kotuyum diye ara sıra geldi. Problem dediği de aşık olduğunda ilişkinin baslarinda cinsel acidan bir seyleri yapamamak yani tam yazamıyorum. mast gibi.
Boşalma isteği problem değil ki.. İnsan sevdiğini arzular :)

dışarıdan böyle gözüküyor evet her türlü şifresi vardı aldattığını da düşünmüyorum ne bileyim. az çok tanıyorum. gerçek hayatta bir şey yaşama talebi de olmadı benim düşüncemi biliyodu bu konularda
Hiç güven vermedi bana. Arkadaşım konuştuğu kişinin sosyal medya hesabında, hakkımda kısmında harf kalp gördüğü oldu. Yapan öyle güzel buluyor ki yolunu. Güven vermek için temiz bir hesap vermiş olabilir. Diğerinden engellemiş olabilir. Şifre vermek hiç yeterli değil bana göre. Bence ona güvenmek için bu kadar hevesli olmayın.

Onu da geçtim. Bu forumun yakın senelerini değil isterseniz 10 senelik konularını okuyun geriye dönüp. Kadınlar hep aynı şeyi yazmışlar. Gerçekten değer veren kişi cinsellik anlamında saygı duyar. Böyle konuşmalara girmez bile. Bu kadar mı kendinize değer vermiyorsunuz :( Sosyalleşip eğlenebileceğiniz, gezip tozabileceğiniz, güzel anılar biriktirmek için uğraşacağınız zamanlarda durmadan cinsellik üzerine sınır çizmek zorunda kalmak bana kendimi kötü hissettirirdi. Bazen yazıyorlar adam mı kalmadı diye. Yani hakikaten adam mı kalmadı? Ona ayırdığınız zamana bile yazık bence.

Anlamadım ben.
Esasen çok bir şey anlatmak istememissin sanki.
Hatta ortada anlatılacak birsey de yok galiba.

Hiç güven vermedi bana. Arkadaşım konuştuğu kişinin sosyal medya hesabında, hakkımda kısmında harf kalp gördüğü oldu. Yapan öyle güzel buluyor ki yolunu. Güven vermek için temiz bir hesap vermiş olabilir. Diğerinden engellemiş olabilir. Şifre vermek hiç yeterli değil bana göre. Bence ona güvenmek için bu kadar hevesli olmayın.

Onu da geçtim. Bu forumun yakın senelerini değil isterseniz 10 senelik konularını okuyun geriye dönüp. Kadınlar hep aynı şeyi yazmışlar. Gerçekten değer veren kişi cinsellik anlamında saygı duyar. Böyle konuşmalara girmez bile. Bu kadar mı kendinize değer vermiyorsunuz :KK43: Sosyalleşip eğlenebileceğiniz, gezip tozabileceğiniz, güzel anılar biriktirmek için uğraşacağınız zamanlarda durmadan cinsellik üzerine sınır çizmek zorunda kalmak bana kendimi kötü hissettirirdi. Bazen yazıyorlar adam mı kalmadı diye. Yani hakikaten adam mı kalmadı? Ona ayırdığınız zamana bile yazık bence.
o zamanlar kendimi suçladım daha çok evet uzak biriyim galiba dedim, her ilişkide bunlar oluyor benim ilişkimde olmuyor bu yüzden bu yola girişmiş olabilir dedim. biraz da özgüvensizdim. sonrasında kendimi kullanmaya çalışılıyomuş gibi saf yerine konulmuş gibi hissettim. madem cinsellik istiyor açıkça sorsaydı ben yine denerdim dedim. ama işin içinde aylarca düzelmedi diye devam edilen bi yalan olunca ve kötüyüm diyerek manipüle edilince saflığımla konuşalım dedim. ve gerçekten zor bi dönemdeydim beynim uyuşmuş gibiydi. sonrasında da o konuşmak isteseydim kullanmak isteseydim konuşmayı kabul ederdim ettim mi falan diyince ben de bu konuyu bi şekilde sindirmeye çalışıyorum galiba. en azından bu histen kurtulmak için. aynı şeyi ikinci defa yaşamak üzdü

Çocuk asıl cinsellik düşünmezse suç, ilerde evlenince kocam yanıma yaklaşmıyo, yoksa beni beğenmiyo mu dersiniz, öyle konular çok burda.Normal her birey cinsellik düşünür
cinsellik düşünmesi sorun değil, problem tepkimi bildiği için böyle bir yola başvurması.

kız seni baya kandırmaya çalışmış dediği her şey yalan 🤣 Ağrı falan yok abartıyor ve aşık olduklarında suçlu falan hissetmiyorlar açıyorlar p*rno sunu çatır çutur tatmin oluyorlardır 🤣 seni kandırmak için her yalanı atmış ama inanmamışsın 🤣
açıkçası inanmak istemedim böyle bi konuda yalan söyleyebileceğine. çünkü en başında çok net şu an için erken böyle konulardan özellikle haz etmiyorum dedim. ama içimde hep şüphe oldu. kullanmak istemese bile cinsel anlamda yakınlaşmaya çalıştı diye düşündüm

Malesef konu cinsellik olunca gozleri kapaniyo erkeklerin
evet öyleymiş ama bu cinsellik yaşamak bile değil. sırf konuşmak için bu kadar şey yapılır mı. ki konuşmadı bile konuşalım dediğimde. o zaman niyetin neydi diyorum ilgi diyor. niyetini yine açık açık söylese meseleyi kapatabilicem. ilgi için demesi ayrı bir saçma geliyor

evet öyleymiş ama bu cinsellik yaşamak bile değil. sırf konuşmak için bu kadar şey yapılır mı. ki konuşmadı bile konuşalım dediğimde. o zaman niyetin neydi diyorum ilgi diyor. niyetini yine açık açık söylese meseleyi kapatabilicem. ilgi için demesi ayrı bir saçma geliyor
Konusarak baslar sonra o is reele donerdi. Oyle ilerler yani genelde

bana böyle bi teklif yapacağını sanmıyorum tamamen kaybederdi. konusmakla şansını denedi sanırım. ama neden diyorum o zaman konuşalım dediğimde kabul etmedi :KK43: deli olacağım en son
Ay çocuk gerçekte kabul ettirene kadar oynamış işte "ben istesem senle konuşurdum" kartını. Madem o kadar güveniyorsunuz desenize "tekrar konuşmak istiyorsun madem o zaman ciddi düşünelim bu sefer 2-3 seneye kadar aileler tanışsın nasıl olur?" Bak bakalım "yaa o kadar ciddi düşünmeye ne gerek var çok erken" dedikten sonra kaç gün sonra sizi ikna edemeyince ortadan kaybolacak? Gerçekten sizi düşünüyorsa tamam der merak etmeyin.

Çok basit bir konuyu nasıl bu kadar çetrefilli yollardan anlatıp karmaşık hale getirebildiniz?

Karşı taraf sizden yüz bulamadıkça gidiyor işini görüyor geliyor. Siz konuşmak istediğinizde de hevesi gitmiş oluyor. Bu kadar basit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back