cinsel birliktelik yaşamadım. en başında aşıkken mast yapamıyorum gibi bir sorunla geldi. ben de konuşalım o zaman dedim emin misin falan dedi ben de evet merak ediyorum dedim konuştuk. ama sonrasında ben rahatsız oldum ve konuyu kapat dedim. ancak kapatmadı ara sıra ağrım var diyerek geldi ben de sorun devam mı ediyor dedim evet dedi. konuşalım o zaman dedim istemedi. sonrasında bunun sebebini sorunca " madem niyetin cinsellik konuşmak neden konuşmadın niyetin ne" dedim. o da ilgi istedim sadece konuşmak istesem kabul ederdim dedi.Konunun içeriği kız cinsel birliktelik yaşamış bu belli adam beni kullanıyor mu demek istiyor..net kullanıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cinsellik için söylenmiş yalan
- Konu Sahibi glsmgulen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #ilişkiler #ilişkiler
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.Çok basit bir konuyu nasıl bu kadar çetrefilli yollardan anlatıp karmaşık hale getirebildiniz?
Karşı taraf sizden yüz bulamadıkça gidiyor işini görüyor geliyor. Siz konuşmak istediğinizde de hevesi gitmiş oluyor. Bu kadar basit
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
Sevgiliniz polim yapıyor.. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız adamın bir yerleri ağrıyor diye onunla ilişki vb. yaşamak zorunda değilsiniz.Mesele şu bu konuya uzak olduğumu bile bile en başında böyle bir konu ile bana gelmesi, sonrasında da bu problem düzeldigi halde sorduğumda bana hala bu konuda sıkıntı yaşıyorum demesi ara sıra kotuyum diyip bana gelmesi. O zaman neden konusalim dediğimde teklifimi kabul etmedin dedigimde biraz olsun ilgi icin yaptım demesi. Aslında ben de anlamadım konuşalım dedim konuşmadı ama yalanı sürdürdü ve ara sıra böyle kötüyüm ağrım var diyerekten geldi
inanır mısınız evlenmekte istiyor barışmak için yazmış özür dilemek için niyetinin ciddi olduğunu söylüyor ki ben istemiyorum dediğim halde. hiçbir şeyi inanın ben de anlayabilmiş değilim.cinsel birliktelik yaşamadım. en başında aşıkken mast yapamıyorum gibi bir sorunla geldi. ben de konuşalım o zaman dedim emin misin falan dedi ben de evet merak ediyorum dedim konuştuk. ama sonrasında ben rahatsız oldum ve konuyu kapat dedim. ancak kapatmadı ara sıra ağrım var diyerek geldi ben de sorun devam mı ediyor dedim evet dedi. konuşalım o zaman dedim istemedi. sonrasında bunun sebebini sorunca " madem niyetin cinsellik konuşmak neden konuşmadın niyetin ne" dedim. o da ilgi istedim sadece konuşmak istesem kabul ederdim dedi.
siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.
İşte konuşmak değil, icraat istiyor.siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.
bir şey yaşamadım konuşmadım ama manipüle edildim sanırımSevgiliniz polim yapıyor.. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız adamın bir yerleri ağrıyor diye onunla ilişki vb. yaşamak zorunda değilsiniz.
konuşalım demeye bile cesaret edemeyen bunu nasıl isteyebilir ki böyle bir şeyin asla olmayacağını biliyoduİşte konuşmak değil, icraat istiyor.
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
Onu rahatlatmak için konuşmak zorunda da değilsiniz..bir şey yaşamadım konuşmadım ama manipüle edildim sanırım
açık açık konuşalım demeye cesaretinin olmamasından bahsettim.ahfjkkk cesaret edemiyormuş ne olur fake olun :)
Konusmak değil yaşamak istemişkonuşalım demeye bile cesaret edemeyen bunu nasıl isteyebilir ki böyle bir şeyin asla olmayacağını biliyodu
Bütün sırrı bozdun :)Konusmak değil yaşamak istemiş
- 27 Mayıs 2023
- 869
- 2.438
- 33
Beyin cimnastigi yaptırmak istemis olabilirBeynim çekmedi.
Bilsem bozmazdimBütün sırrı bozdun :)
- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.383
- 138
Keşke birbirini seven ve durumları müsait olan kadınlarda da sevişmek normal bişey olsa
Bu adamlar taktik üreteyim diye tüm enerjilerini zeka verimlerini harcıyorlar
Bu enerji ülkenin gekeceği için kullanılsa seneye ayda patates yetiştiriyorduk
Ah şu kukular ne kadar da kıymetli
Bu adamlar taktik üreteyim diye tüm enerjilerini zeka verimlerini harcıyorlar
Bu enerji ülkenin gekeceği için kullanılsa seneye ayda patates yetiştiriyorduk
Ah şu kukular ne kadar da kıymetli
- 27 Mayıs 2023
- 869
- 2.438
- 33
Aaahhh bu koca bir yalan miymis kocacım beni hep kandiriyormus deseneKuzum bu ağrı vs meselesini erkekler kızları kandırmak için uyduruyorlarmış. Bana eski sevgilim söylemişti. Aferin kendini kullandırtmamışsın.
kim anlamadım ?Feriha mı Ferhan mı o di mi bu? bütün cinsellik konularına gelen
anlayamadımAaahhh bu koca bir yalan miymis kocacım beni hep kandiriyormus desene
biliyoruz :)anlayamadım
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.