• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik için söylenmiş yalan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun içeriği kız cinsel birliktelik yaşamış bu belli adam beni kullanıyor mu demek istiyor..net kullanıyor
cinsel birliktelik yaşamadım. en başında aşıkken mast yapamıyorum gibi bir sorunla geldi. ben de konuşalım o zaman dedim emin misin falan dedi ben de evet merak ediyorum dedim konuştuk. ama sonrasında ben rahatsız oldum ve konuyu kapat dedim. ancak kapatmadı ara sıra ağrım var diyerek geldi ben de sorun devam mı ediyor dedim evet dedi. konuşalım o zaman dedim istemedi. sonrasında bunun sebebini sorunca " madem niyetin cinsellik konuşmak neden konuşmadın niyetin ne" dedim. o da ilgi istedim sadece konuşmak istesem kabul ederdim dedi.

Çok basit bir konuyu nasıl bu kadar çetrefilli yollardan anlatıp karmaşık hale getirebildiniz?

Karşı taraf sizden yüz bulamadıkça gidiyor işini görüyor geliyor. Siz konuşmak istediğinizde de hevesi gitmiş oluyor. Bu kadar basit
siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.

Mesele şu bu konuya uzak olduğumu bile bile en başında böyle bir konu ile bana gelmesi, sonrasında da bu problem düzeldigi halde sorduğumda bana hala bu konuda sıkıntı yaşıyorum demesi ara sıra kotuyum diyip bana gelmesi. O zaman neden konusalim dediğimde teklifimi kabul etmedin dedigimde biraz olsun ilgi icin yaptım demesi. Aslında ben de anlamadım konuşalım dedim konuşmadı ama yalanı sürdürdü ve ara sıra böyle kötüyüm ağrım var diyerekten geldi
Sevgiliniz polim yapıyor.. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız adamın bir yerleri ağrıyor diye onunla ilişki vb. yaşamak zorunda değilsiniz.

cinsel birliktelik yaşamadım. en başında aşıkken mast yapamıyorum gibi bir sorunla geldi. ben de konuşalım o zaman dedim emin misin falan dedi ben de evet merak ediyorum dedim konuştuk. ama sonrasında ben rahatsız oldum ve konuyu kapat dedim. ancak kapatmadı ara sıra ağrım var diyerek geldi ben de sorun devam mı ediyor dedim evet dedi. konuşalım o zaman dedim istemedi. sonrasında bunun sebebini sorunca " madem niyetin cinsellik konuşmak neden konuşmadın niyetin ne" dedim. o da ilgi istedim sadece konuşmak istesem kabul ederdim dedi.
inanır mısınız evlenmekte istiyor barışmak için yazmış özür dilemek için niyetinin ciddi olduğunu söylüyor ki ben istemiyorum dediğim halde. hiçbir şeyi inanın ben de anlayabilmiş değilim.
siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.

Keşke birbirini seven ve durumları müsait olan kadınlarda da sevişmek normal bişey olsa
Bu adamlar taktik üreteyim diye tüm enerjilerini zeka verimlerini harcıyorlar
Bu enerji ülkenin gekeceği için kullanılsa seneye ayda patates yetiştiriyorduk
Ah şu kukular ne kadar da kıymetli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back