• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik için söylenmiş yalan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum bu ağrı vs meselesini erkekler kızları kandırmak için uyduruyorlarmış. Bana eski sevgilim söylemişti. Aferin kendini kullandırtmamışsın.
Nasıl yani ya?
Ağrım var deyince kızlar da ay canım kıyamam ağrımasın deyip beraber mi oluyorlarmış.

Valla iki taraf da çok yorucu böyle ilişki falan yürümez ikiniz de bırakın.
anlamadm
Tam yazabilirsiniz. Mastürbasyon veya cinsellik ayıp yasaklı bir şey değil. Açık açık anlatırsanız anlarız belki ama bu şekilde hiçbir şey anlaşılmıyor.
En başında sana aşık olduğumdan beri cinsellik yaşayamıyorum adı altında bir sorunla geldi. Sonrasında ben de madem öyle konuşalım dedim ancak sonrasında bana göre bir şey olmadığını gördüm kapattım. Sonrasında ona sorduğumda problemin düzelmediğini söyledi, ancak düzelmiş. Ve ona rağmen bu konuyla gelmeye devam etti ben konuşalım dediğimde ise reddetti. Bu çok önce yaşanmış bir olay. Sonrasında böyle bi şey neden yaptın dediğimde sebebinin ona kötüyken gösterdiğim ilgi olduğunu söyledi. O zamanlar çok kavga ediyorduk ben zor bi dönemden geçiyordum.

Kuzum bu ağrı vs meselesini erkekler kızları kandırmak için uyduruyorlarmış. Bana eski sevgilim söylemişti. Aferin kendini kullandırtmamışsın.
bu yaklaşımınız için teşekkür ederim öncelikle, evet sonrasında ben de kullanmaya mı çalışıyor diye düşündüm. Ancak konuşalım madem kötüysen dediğimde de konuşmadığı için tam anlam veremedim yaptığına

Nasıl yani ya?
Ağrım var deyince kızlar da ay canım kıyamam ağrımasın deyip beraber mi oluyorlarmış.

Evet.

Benim bir arkadaşım vardı o bana bahsetmişti benimkinin ağrısı oluyor, çok kötü hale geliyor diye. Ben de o dönemki erkek arkadaşıma sormuştum bu durumu. Öyle bir ağrının o kadar abartılamayacağını, erkeklerin kızları böyle kandırdığını söylemişti.

Evet.

Benim bir arkadaşım vardı o bana bahsetmişti benimkinin ağrısı oluyor, çok kötü hale geliyor diye. Ben de o dönemki erkek arkadaşıma sormuştum bu durumu. Öyle bir ağrının o kadar abartılamayacağını, erkeklerin kızları böyle kandırdığını söylemişti.
Ay ne şeytanlar var ya dhfhfjjf

Evet.

sanırım o da bu şekilde yakınlaşmaya çalıştı ama istemediğimi bildiği için konuşmaya da vicdanı el vermedi. sevişmek gibi bir ihtimal yok

bu yaklaşımınız için teşekkür ederim öncelikle, evet sonrasında ben de kullanmaya mı çalışıyor diye düşündüm. Ancak konuşalım madem kötüysen dediğimde de konuşmadığı için tam anlam veremedim yaptığına
Ya söylüyorum işte. Bakmış ağrım var dedi diye acıdın cinsellik konuşmaya yanaştın demiş aynı taktikle devam edersem bu sefer gerçeğine de razı ederim. Beklenti artmış.

Adam cinselsizlikten ölüyoom deyip size dert yanmış ama siz de sinirliymişsiniz diye mi korkmuş, anlayamadım. Bir daha okumaya erindim 😪
cinsellik konusunda uzak olduğumu biliyor. en başında böyle bi problemle geldi sonra da yalanı devam ettirdi. sorduğumda problem devam ediyor dedi. ancak konuşalım dediğimde de konuşmadı. daha nasıl açık anlatabilirim ki

Adam cinselsizlikten ölüyoom deyip size dert yanmış ama siz de sinirliymişsiniz diye mi korkmuş, anlayamadım. Bir daha okumaya erindim 😪
Ben şey anladım. Sana aşkımdan mastürbasyon bile yapmıyorum bu yüzden çok kötü haldeyim bana yardımcı ol diyor.
Aşık olunca neden yapamamış orasını anlayamadım.

Ben anladım galiba 😀
Adam cinsellik istemiş konu sahibi kabul etmemiş. Sonra konu Sahibi sanal seks yapalım demiş ama daha sonra ondanda rahatsız olmuş.
Aradan zaman geçmiş sevgilisi cinsellik yaşayamadığı için ağrılarının olduğunu söylemiş , bizimkide o halde tekrar sanal seks yapalım demiş ama sevgilisi kabul etmemiş …. Konu sahibi bu adamın niyeti cinsellikse neden sanal seks teklifimi kabul etmiyor diyor …
Hadi bakalım yorumlayın 😀

Ben şey anladım. Sana aşkımdan mastürbasyon bile yapmıyorum bu yüzden çok kötü haldeyim bana yardımcı ol diyor.
Aşık olunca neden yapamamış orasını anlayamadım.
o zamanlar erkeklerin aşık olduklarında yaparken suçlu hissettiklerini falan söyledi ben de inandım uzun zaman önceydi

Ben anladım galiba 😀
Adam cinsellik istemiş konu sahibi kabul etmemiş. Sonra konu Sahibi sanal seks yapalım demiş ama daha sonra ondanda rahatsız olmuş.
Aradan zaman geçmiş sevgilisi cinsellik yaşayamadığı için ağrılarının olduğunu söylemiş , bizimkide o halde tekrar sanal seks yapalım demiş ama sevgilisi kabul etmemiş …. Konu sahibi bu adamın niyeti cinsellikse neden sanal seks teklifimi kabul etmiyor diyor …
Hadi bakalım yorumlayın 😀
valla teşekkürler bi ben anlatamadım herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back