• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik için söylenmiş yalan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En başında sana aşık olduğumdan beri cinsellik yaşayamıyorum adı altında bir sorunla geldi. Sonrasında ben de madem öyle konuşalım dedim ancak sonrasında bana göre bir şey olmadığını gördüm kapattım. Sonrasında ona sorduğumda problemin düzelmediğini söyledi, ancak düzelmiş.
Ay ben yanlış mı anladım? Lütfen yanlış anlamış olayım.
Ben sana aşık oldum milletle olamıyorum diyip duygu sömürüsü mü yaptı cinsellik için?
Kanım dondu yemin ederim çakallığa bak

Ben sana aşık oldum milletle olamıyorum diyip duygu sömürüsü mü yaptı cinsellik için?
mast yapamıyorum suçlu hissediyorum vs dedi ben de yedim. konuşalım dedim. sonrasında istemedim konuyu kapat dedim. ama ara sıra kötüyüm diye gelince de saflığımdan kaynaklı konuşalım dedim ama istemedi bir daha konuşmadık. ne yaptığını anlayabilmiş değilim

Başkalarıyla olamasa yine iyi mastürbasyon bile yapmıyormuş.

mast yapamıyorum suçlu hissediyorum vs dedi ben de yedim. konuşalım dedim. sonrasında istemedim konuyu kapat dedim. ama ara sıra kötüyüm diye gelince de saflığımdan kaynaklı konuşalım dedim ama istemedi bir daha konuşmadık. ne yaptığını anlayabilmiş değilim
Ah ya sizin saflık devam ediyor bence.
Bildiğin kandırmak için vicdan yaptırıyor.
Sakın sakın hiçbir şey konuşmayın.
Yarın öbür gün manipülasyonu tutmazsa bu mesajlarla tehdit bile edebilir böyle bir tip.
Engelleyin her yerden hayatınızdan çıkarın.
Ay bu BDV konuları bir gün beni kalpten götürecek.

madem diyorum niyeti cinsellik konuşmaktı, neden konuşmak istediğimde kabul etmedi hem de bu yalanı devam ettirdi. sonra sadece ilgin hoşuna gidiyodu dedi. iki gram ilgi için bu yapılır mı
Onunki konuşmaktan da öteymiş belki devam edersek reele dökerim demiştir.

Ah ya sizin saflık devam ediyor bence.
Bildiğin kandırmak için vicdan yaptırıyor.
Sakın sakın hiçbir şey konuşmayın.
Yarın öbür gün manipülasyonu tutmazsa bu mesajlarla tehdit bile edebilir böyle bir tip.
Engelleyin her yerden hayatınızdan çıkarın.
Ay bu BDV konuları bir gün beni kalpten götürecek.
bu bir sene önce yaşanmış bir olay, şu an ergenlik yaptığını o zamanlar ve barışmak istediğini söyledi

madem diyorum niyeti cinsellik konuşmaktı, neden konuşmak istediğimde kabul etmedi hem de bu yalanı devam ettirdi. sonra sadece ilgin hoşuna gidiyodu dedi. iki gram ilgi için bu yapılır mı
Ilgi degil derdi. Seni manipule edip kivama getirmeye calismis. Eline yzuune bulastirmis. En sonunda kivama gelip sen konusacaktin ve ben degil sen baslattin olacakti. Sonra bi bakmissin ki gercekten konuyu sen acmissin. Iyilikten maraz dogar iste

Çünkü konuşacağı hatta belki fotoğraflaşacağı kaaaç kız vardır bilmediğiniz. Amacı yeni tabirle reelde (sanal dışı gerçek hayatta) bir şeyler yaşamak. :KK43:
Niye kabul etmedi çünkü tenezzül etmedi.

Ilgi degil derdi. Seni manipule edip kivama getirmeye calismis. Eline yzuune bulastirmis. En sonunda kivama gelip sen konusacaktin ve ben degil sen baslattin olacakti. Sonra bi bakmissin ki gercekten konuyu sen acmissin. Iyilikten maraz dogar iste
böyle görünce üzüldüm gerçekten, böyle bir şey düşünüp yapabilir mi gerçekten diye.... hayal kırıklığına uğradım bi nebze kendimi kandırmaya çalışıp konuyu kapatmaya çalışıyordum. kullanmaya çalışmadı diyerek :(

Çünkü konuşacağı hatta belki fotoğraflaşacağı kaaaç kız vardır bilmediğiniz. Amacı yeni tabirle reelde (sanal dışı gerçek hayatta) bir şeyler yaşamak. :KK43:
Niye kabul etmedi çünkü tenezzül etmedi.
dışarıdan böyle gözüküyor evet her türlü şifresi vardı aldattığını da düşünmüyorum ne bileyim. az çok tanıyorum. gerçek hayatta bir şey yaşama talebi de olmadı benim düşüncemi biliyodu bu konularda

böyle görünce üzüldüm gerçekten, böyle bir şey düşünüp yapabilir mi gerçekten diye.... hayal kırıklığına uğradım bi nebze kendimi kandırmaya çalışıp konuyu kapatmaya çalışıyordum. kullanmaya çalışmadı diyerek :KK43:
Kullanmak olmazdi karsilikli istek olsaydi. Ama o seni resmen kullanmak istemis. Cunku bi kez rahatsizim dediginde o konuyu dusundurcek bisey bile soylememeli normalde. Ya yok dio ama eninde sonunda o da tamam dicek die dusunmus bence

Kullanmak olmazdi karsilikli istek olsaydi. Ama o seni resmen kullanmak istemis. Cunku bi kez rahatsizim dediginde o konuyu dusundurcek bisey bile soylememeli normalde. Ya yok dio ama eninde sonunda o da tamam dicek die dusunmus bence
bu konuda da hassasiyetimi biliyodu daha önce istemediğim bir şey yaşadığım için... en çok ona kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back