Ay ben yanlış mı anladım? Lütfen yanlış anlamış olayım.En başında sana aşık olduğumdan beri cinsellik yaşayamıyorum adı altında bir sorunla geldi. Sonrasında ben de madem öyle konuşalım dedim ancak sonrasında bana göre bir şey olmadığını gördüm kapattım. Sonrasında ona sorduğumda problemin düzelmediğini söyledi, ancak düzelmiş.
mast yapamıyorum suçlu hissediyorum vs dedi ben de yedim. konuşalım dedim. sonrasında istemedim konuyu kapat dedim. ama ara sıra kötüyüm diye gelince de saflığımdan kaynaklı konuşalım dedim ama istemedi bir daha konuşmadık. ne yaptığını anlayabilmiş değilimAy ben yanlış mı anladım? Lütfen yanlış anlamış olayım.
Ben sana aşık oldum milletle olamıyorum diyip duygu sömürüsü mü yaptı cinsellik için?
Kanım dondu yemin ederim çakallığa bak
Başkalarıyla olamasa yine iyi mastürbasyon bile yapmıyormuş.Ay ben yanlış mı anladım? Lütfen yanlış anlamış olayım.
Ben sana aşık oldum milletle olamıyorum diyip duygu sömürüsü mü yaptı cinsellik için?
Kanım dondu yemin ederim çakallığa bak
Patlar.Başkalarıyla olamasa yine iyi mastürbasyon bile yapmıyormuş.
böyle yazınca daha çok saf gibi hissediyorum tecrübesizlik diyelimBaşkalarıyla olamasa yine iyi mastürbasyon bile yapmıyormuş.
Doğalarına aykırı bir kere nasıl da sallamış.böyle yazınca daha çok saf gibi hissediyorum tecrübesizlik diyelim
Yani tamam zevkli ama su kadar omurgasizliga deger mi bilemedimSırf şu yüzden bir günlüğüne irkek olmak istiyorum. İki gr zevk uğruna nasıl can alıp can verecek hale geliyorlar o kafayı çok merak ediyorum ben ya.
madem diyorum niyeti cinsellik konuşmaktı, neden konuşmak istediğimde kabul etmedi hem de bu yalanı devam ettirdi. sonra sadece ilgin hoşuna gidiyodu dedi. iki gram ilgi için bu yapılır mıDoğalarına aykırı bir kere nasıl da sallamış.
Ah ya sizin saflık devam ediyor bence.mast yapamıyorum suçlu hissediyorum vs dedi ben de yedim. konuşalım dedim. sonrasında istemedim konuyu kapat dedim. ama ara sıra kötüyüm diye gelince de saflığımdan kaynaklı konuşalım dedim ama istemedi bir daha konuşmadık. ne yaptığını anlayabilmiş değilim
Onunki konuşmaktan da öteymiş belki devam edersek reele dökerim demiştir.madem diyorum niyeti cinsellik konuşmaktı, neden konuşmak istediğimde kabul etmedi hem de bu yalanı devam ettirdi. sonra sadece ilgin hoşuna gidiyodu dedi. iki gram ilgi için bu yapılır mı
bu bir sene önce yaşanmış bir olay, şu an ergenlik yaptığını o zamanlar ve barışmak istediğini söylediAh ya sizin saflık devam ediyor bence.
Bildiğin kandırmak için vicdan yaptırıyor.
Sakın sakın hiçbir şey konuşmayın.
Yarın öbür gün manipülasyonu tutmazsa bu mesajlarla tehdit bile edebilir böyle bir tip.
Engelleyin her yerden hayatınızdan çıkarın.
Ay bu BDV konuları bir gün beni kalpten götürecek.
Ilgi degil derdi. Seni manipule edip kivama getirmeye calismis. Eline yzuune bulastirmis. En sonunda kivama gelip sen konusacaktin ve ben degil sen baslattin olacakti. Sonra bi bakmissin ki gercekten konuyu sen acmissin. Iyilikten maraz dogar istemadem diyorum niyeti cinsellik konuşmaktı, neden konuşmak istediğimde kabul etmedi hem de bu yalanı devam ettirdi. sonra sadece ilgin hoşuna gidiyodu dedi. iki gram ilgi için bu yapılır mı
Çünkü konuşacağı hatta belki fotoğraflaşacağı kaaaç kız vardır bilmediğiniz. Amacı yeni tabirle reelde (sanal dışı gerçek hayatta) bir şeyler yaşamak.madem diyorum niyeti cinsellik konuşmaktı, neden konuşmak istediğimde kabul etmedi hem de bu yalanı devam ettirdi. sonra sadece ilgin hoşuna gidiyodu dedi. iki gram ilgi için bu yapılır mı
ama yanımda da hiç öyle bi tavrı yoktu öyle bi isteği yoktu yani dokunmak bile istemedi aramızda sadece öpme vardıOnunki konuşmaktan da öteymiş belki devam edersek reele dökerim demiştir.
böyle görünce üzüldüm gerçekten, böyle bir şey düşünüp yapabilir mi gerçekten diye.... hayal kırıklığına uğradım bi nebze kendimi kandırmaya çalışıp konuyu kapatmaya çalışıyordum. kullanmaya çalışmadı diyerekIlgi degil derdi. Seni manipule edip kivama getirmeye calismis. Eline yzuune bulastirmis. En sonunda kivama gelip sen konusacaktin ve ben degil sen baslattin olacakti. Sonra bi bakmissin ki gercekten konuyu sen acmissin. Iyilikten maraz dogar iste
E bu da ilginç. Belki çok tepki verirsiniz diye yeltenememiştir.ama yanımda da hiç öyle bi tavrı yoktu öyle bi isteği yoktu yani dokunmak bile istemedi aramızda sadece öpme vardı
dışarıdan böyle gözüküyor evet her türlü şifresi vardı aldattığını da düşünmüyorum ne bileyim. az çok tanıyorum. gerçek hayatta bir şey yaşama talebi de olmadı benim düşüncemi biliyodu bu konulardaÇünkü konuşacağı hatta belki fotoğraflaşacağı kaaaç kız vardır bilmediğiniz. Amacı yeni tabirle reelde (sanal dışı gerçek hayatta) bir şeyler yaşamak.
Niye kabul etmedi çünkü tenezzül etmedi.
çok temas bağımlısıydı ama yeltenememiş olabilir. sürekli beni çok uzak birisin diyerek eleştiriyordu.E bu da ilginç. Belki çok tepki verirsiniz diye yeltenememiştir.
Kullanmak olmazdi karsilikli istek olsaydi. Ama o seni resmen kullanmak istemis. Cunku bi kez rahatsizim dediginde o konuyu dusundurcek bisey bile soylememeli normalde. Ya yok dio ama eninde sonunda o da tamam dicek die dusunmus benceböyle görünce üzüldüm gerçekten, böyle bir şey düşünüp yapabilir mi gerçekten diye.... hayal kırıklığına uğradım bi nebze kendimi kandırmaya çalışıp konuyu kapatmaya çalışıyordum. kullanmaya çalışmadı diyerek
bu konuda da hassasiyetimi biliyodu daha önce istemediğim bir şey yaşadığım için... en çok ona kırgınımKullanmak olmazdi karsilikli istek olsaydi. Ama o seni resmen kullanmak istemis. Cunku bi kez rahatsizim dediginde o konuyu dusundurcek bisey bile soylememeli normalde. Ya yok dio ama eninde sonunda o da tamam dicek die dusunmus bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?