Biraz karışık sanki. Tam problem ne anlamadım ama siz de cinsellik konuşmak istediyseniz nasıl kullanılmış oluyorsunuz ki? E siz de istemişsiniz.
Merhaba, benim bir sevgililik dönemim oldu. Cinsellik ve ilişki konularında çok tecrübeli bir insan değilim. Sevgilimle aramda cinsel yönden bir yakınlık yok. Daha başlarda istemediğim şeyleri çok net belli ettim sonrasında sevgilim bana aşık olduğundan beri cinsel hayatının zorlaştığından bahsetti. Tabi o zamanlar bir şey demedim bir teklifi olmadı ama ben cinsellik konuşmak istedim. İstemediğim bir şey olduğunu görünce konudan uzak durmak istediğimi söyledim. O zamanlar çok kavgacı geçimsiz bir insandım zor bir dönemden de geçiyordum. Ara sıra sevgilim problemin devam ettiği sebebiyle geceleri kötü olduğunu söyleyerek geliyordu ancak konuşmayı teklif ettiğimde istemiyordu. Sonrasında böyle bir problem gerçekten oldu mu bilmiyorum ancak sorduğumda problemin düzelmedigini devam ettiğini söyledi ve ara sıra bu şekilde geldi. Bunu da cinsellik konuşmak için yapmadığını çok geçimsiz kavgacı bir insan olduğumdan kaynaklı biraz olsun ilgi görmek için yaptığını söyledi. Konuşmayı teklif ettiğimde kabul etmedi zaten. Ama bana aylarca yalan söylemesi özellikle benim istemediğim bir konuda, ve böyle bir konu açıp ilgi beklemesi bana kullanilmaya çalışılıyormuş hissi verdi. Dediğim gibi çok tecrübesiz ve saftım. Yorumlarınızı ona göre yaparsanız sevinirim. Kullanmaya çalışsa neden konuşalım dediğimde kabul etmesin diyorum, ama sonra niyeti madem bu değil neden aylarca bu yalanı devam ettirdi sürekli sordum ve sorduğumda konuyu kapatmamı söyledi problemin ortadan kalktığını veya böyle bir seyin hic olmadığını söylemedi. Manipule etmeye çalıştı diyorum. Biraz ilgi için böyle manipüle edilmeye çalışılır mı, böyle bir şey affedilebilir mi? Sizce asıl niyeti nedir ?
Adam cinsellik konuşmak istiyor ama siz başta hayır dediniz. Sonra bu içten içe istiyor ama size direkt söyleyemiyor ilgi bekleyerek anlamanızi istiyor. Sonra siz konuşalım deyince o konuşmuyor. Vs vs. Beynim yandıMesele şu bu konuya uzak olduğumu bile bile en başında böyle bir konu ile bana gelmesi, sonrasında da bu problem düzeldigi halde sorduğumda bana hala bu konuda sıkıntı yaşıyorum demesi ara sıra kotuyum diyip bana gelmesi. O zaman neden konusalim dediğimde teklifimi kabul etmedin dedigimde biraz olsun ilgi icin yaptım demesi. Aslında ben de anlamadım konuşalım dedim konuşmadı ama yalanı sürdürdü ve ara sıra böyle kötüyüm ağrım var diyerekten geldi
Ben bu problemi çok önemli bir şey sandığım için konuşmak istedim yoksa cinsellik konuşmaya uzak duran bir insandım. Bana uygun olmadığını görünce konuyu kapattim. Ama o düzelmedi problem diyerek devam etti. Kotuyum diye ara sıra geldi. Problem dediği de aşık olduğunda ilişkinin baslarinda cinsel acidan bir seyleri yapamamak yani tam yazamıyorum. mast gibi.
nE slsmsksşsşşsdökonuşmayla tatmin evet
Sorun benim istememem ve onun bu şekilde bir yalanı devam ettirmesi, konuşmayı teklif ettiğimde de konuşmaması istemediğimi bildiği için. Ancak bunu o kötüyüm ağrım var vs diyerek geldiğinde gösterdiğim ilgiymişAdam cinsellik konuşmak istiyor ama siz başta hayır dediniz. Sonra bu içten içe istiyor ama size direkt söyleyemiyor ilgi bekleyerek anlamanızi istiyor. Sonra siz konuşalım deyince o konuşmuyor. Vs vs. Beynim yandı
İstedigi halde istemiyorum demesi mi yalan.
Konuşuyorsanız konuşun niye kastınız bu kadar. Siz açın konuyu madem istiyorsunuz. Konuya hadi cinsellik konuşalim diyerek girilmez ki zaten.
Valla iki taraf da çok yorucu böyle ilişki falan yürümez ikiniz de bırakın.Sorun benim istememem ve onun bu şekilde bir yalanı devam ettirmesi, konuşmayı teklif ettiğimde de konuşmaması istemediğimi bildiği için. Ancak bunu o kötüyüm ağrım var vs diyerek geldiğinde gösterdiğim ilgiymiş
Sorun benim istememem ve onun bu şekilde bir yalanı devam ettirmesi, konuşmayı teklif ettiğimde de konuşmaması istemediğimi bildiği için. Ancak bunu o kötüyüm ağrım var vs diyerek geldiğinde gösterdiğim ilgiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?