cinsel birliktelik yaşamadım. en başında aşıkken mast yapamıyorum gibi bir sorunla geldi. ben de konuşalım o zaman dedim emin misin falan dedi ben de evet merak ediyorum dedim konuştuk. ama sonrasında ben rahatsız oldum ve konuyu kapat dedim. ancak kapatmadı ara sıra ağrım var diyerek geldi ben de sorun devam mı ediyor dedim evet dedi. konuşalım o zaman dedim istemedi. sonrasında bunun sebebini sorunca " madem niyetin cinsellik konuşmak neden konuşmadın niyetin ne" dedim. o da ilgi istedim sadece konuşmak istesem kabul ederdim dedi.Konunun içeriği kız cinsel birliktelik yaşamış bu belli adam beni kullanıyor mu demek istiyor..net kullanıyor
siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.Çok basit bir konuyu nasıl bu kadar çetrefilli yollardan anlatıp karmaşık hale getirebildiniz?
Karşı taraf sizden yüz bulamadıkça gidiyor işini görüyor geliyor. Siz konuşmak istediğinizde de hevesi gitmiş oluyor. Bu kadar basit
Sevgiliniz polim yapıyor.. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız adamın bir yerleri ağrıyor diye onunla ilişki vb. yaşamak zorunda değilsiniz.Mesele şu bu konuya uzak olduğumu bile bile en başında böyle bir konu ile bana gelmesi, sonrasında da bu problem düzeldigi halde sorduğumda bana hala bu konuda sıkıntı yaşıyorum demesi ara sıra kotuyum diyip bana gelmesi. O zaman neden konusalim dediğimde teklifimi kabul etmedin dedigimde biraz olsun ilgi icin yaptım demesi. Aslında ben de anlamadım konuşalım dedim konuşmadı ama yalanı sürdürdü ve ara sıra böyle kötüyüm ağrım var diyerekten geldi
inanır mısınız evlenmekte istiyor barışmak için yazmış özür dilemek için niyetinin ciddi olduğunu söylüyor ki ben istemiyorum dediğim halde. hiçbir şeyi inanın ben de anlayabilmiş değilim.cinsel birliktelik yaşamadım. en başında aşıkken mast yapamıyorum gibi bir sorunla geldi. ben de konuşalım o zaman dedim emin misin falan dedi ben de evet merak ediyorum dedim konuştuk. ama sonrasında ben rahatsız oldum ve konuyu kapat dedim. ancak kapatmadı ara sıra ağrım var diyerek geldi ben de sorun devam mı ediyor dedim evet dedi. konuşalım o zaman dedim istemedi. sonrasında bunun sebebini sorunca " madem niyetin cinsellik konuşmak neden konuşmadın niyetin ne" dedim. o da ilgi istedim sadece konuşmak istesem kabul ederdim dedi.
siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.
İşte konuşmak değil, icraat istiyor.siteyi bilmediğim için bazı kelimeleri kullanmak yasaktır diye düşündüm. hayır aksine ağrım var diye geldiğinde konuşalım diyordum ama hiç kabul etmedi.
bir şey yaşamadım konuşmadım ama manipüle edildim sanırımSevgiliniz polim yapıyor.. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız adamın bir yerleri ağrıyor diye onunla ilişki vb. yaşamak zorunda değilsiniz.
konuşalım demeye bile cesaret edemeyen bunu nasıl isteyebilir ki böyle bir şeyin asla olmayacağını biliyoduİşte konuşmak değil, icraat istiyor.
Onu rahatlatmak için konuşmak zorunda da değilsiniz..bir şey yaşamadım konuşmadım ama manipüle edildim sanırım
açık açık konuşalım demeye cesaretinin olmamasından bahsettim.ahfjkkk cesaret edemiyormuş ne olur fake olun :)
Konusmak değil yaşamak istemişkonuşalım demeye bile cesaret edemeyen bunu nasıl isteyebilir ki böyle bir şeyin asla olmayacağını biliyodu
Bütün sırrı bozdun :)Konusmak değil yaşamak istemiş
Beyin cimnastigi yaptırmak istemis olabilirBeynim çekmedi.
Bilsem bozmazdimBütün sırrı bozdun :)
Aaahhh bu koca bir yalan miymisKuzum bu ağrı vs meselesini erkekler kızları kandırmak için uyduruyorlarmış. Bana eski sevgilim söylemişti. Aferin kendini kullandırtmamışsın.
kim anlamadım ?Feriha mı Ferhan mı o di mi bu? bütün cinsellik konularına gelen
anlayamadımAaahhh bu koca bir yalan miymiskocacım beni hep kandiriyormus desene
biliyoruz :)anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?