- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi gulefsan79
Canım bak bende memurum.bir ton borç ödüyoruz.araba kredisi eşya kredisi....ama yerim içerim gezerim.alis veriş de yaparım. Savurgan değilim ama ihtiyaclarimiz doğrultusunda herşeyi alırız. Doğum günlerinde mesela özel yemeğe gideriz ve hediye de alırız. Borç ödemiyor muyuz ödüyoruz.ha bizde çocuk yok...Çocuk da olsa keşke ama olsada değişmez. Bizim hayatı yaşama bicimimiz bu.her hafta sonu tabiki gezmem ama baktım bu hafta sonu canım alış veriş mi yapmak istiyor çıkar yaparım. Eşimde söylemez neden bu kadar harcadın diye...sanırım sen baştan fena alistirmissin. Ne demek maaşım hakkında söz dahili değilim....neden kendinden bu kadar ödünveriyorsun ki??? Ne içn...ölümlüdubya değil mi.sinirlari asmadık tan sonra gezmenin alış verişine kime ne zararı olabilir? Hele Doğum günü meselesine çok takıldım. Özel günler özel olmalı bence. Mesela bak bana ben o kadar borç ödüyorum ama eşime en iyi hediyeyi alırım. 6 ay taksit öderim yine alırım. Aynı şekilde o da bana yapar.bence eşine bunu anlatmalısın.al karşına konuş ciddi anlamda.....