Cimri kocayla hayat geçer mi??

Konu açılalı uzun zman olmuş fakat ben yeni gördüm ve cevaplamak istedim aynı sorun bende de var malesef ben de çalışan biriyim eşim çok cimri önceden farketmedim ama 6 senelik evliyiz şuan artık daha da beter oldu araba aldık para biriktirip arabayı bana kullandirmiyor bana da alalım diyorum aldırmıyor git kendin al diyor bütün birikimimiz eşimde sadece kenarda bekliyor öyle ev alalım diyorduk tabi bu yaşananlardan sonra boşanma konusu gündeme geldi sen benden boşanacaksin nasıl olsa diye ev de almıyor zaten eve asla bsey almaz evin tüm giderleri ortak yarı yarıya karşılıyoruz fakat ona göre gereksiz bsey alınacaksa git kendin al ben ortak olmam der bir kızım var 2 yaşına girecek yaza ona oda yapmak istiyorum nasıl alırım diye kara kara düşünüyorum. Tek başıma da neye yetisecegimi şaşırdım artık evin ihtiyaçlarını alıyorum arabam yok araba almak istiyorum kendi ihtiyaçlarını ve kızımın ihtiyaçlarını da ben karşılıyorum eşim almaz bsey yani nereye kadar gider böyle bilmiyorum ayrılamıyorum da

Eşiniz kusura bakmayın ama iğrenç bir karaktere sahip.

Bir şey istediğinizde almıyor, almaması yetmezmiş gibi de küsüp surat mi asıyor?

Ben böyle bir tipitipe koca bile demem. Çalışıyorsam, zırnık koklatmam, kendi kendimi simartirim bol bol. O da orada kızarsın bozarsin ne hali varsa görsün.

Gerçi ben yüzünü görmeye tahammül edemem, ayrılırım ya, bir ömür bunu mu çekeceğim? Paraciklariyla yaşasın.

Cimri eş haklı boşanma sebebi deyip haberi buraya iliştireyim. Senin kazancının olması durumu etkiliyor diye biliyorum ama ekonomik şiddetin varlığını değiştirmez. Karar hakkında haber

Cimri adamla ömür geçmez,kendin kendine zaten yetiyorsun adama ne gerek ozaman hayatında?? Bende gider kendi paramla her istediğimi alırım ama eşim düşünüp almış diye seviniyoruz dimi.. Beni düşünmeyen adamı ben ne yapayım??
Fazla eli açıkta iyi değil,bende benimkinin aşırı bonkörlüğünü köreltene kadar zorlandım,şimdi eh işte olması gerektiği gibi dışarıya karşı.. Bana ve çocuklara karşıda son damlasına kadar bonkördür.. Aksi olsa muhtemelen olmazdı..

Yeni konu açın.

Yazdıklarınızda o kadar kendimi gördüm ki benim eşim de aynı ya malı o kadar kıymetlidir ki geçen sene yeni bilgisayar aldık ben ilk 1 sene dokunmadım neredeyse öyle tutma böyle dokunma evdeki koltuklara aman bsey dökülmesin hali aman kirlenmesin duvar çizilmesin evde 2 yaşında çocuk var bazen halıya da bsey dökülüyor koltuk da kirleniyor o sırada evde kıyametler kopuyor neresinden tutsam elimde kalıyor cimri bencil kavgacı kavgayı eder küser günlerce bide haklıymış gibi ama gidemiyorum nereye gideyim

Yeni konu aç ve eve 5 kuruş harcama. Böyle kocam olsa yemeği bile kendime kadar yaparım. Böyle biriyle ne demeye çocuk yaptınız ? İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz. Arabaya şerh koydur hemen. Satamasın, iğrendim resmen ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…