Yeni konu acarsaniz kendinizi daha iyi ifade etmis olursunuzEvet haklisiniz ama cok dertlendim..yazayım dedim.ne kadar yazilirsa bu telefonla artık.: (((
Konu açılalı uzun zman olmuş fakat ben yeni gördüm ve cevaplamak istedim aynı sorun bende de var malesef ben de çalışan biriyim eşim çok cimri önceden farketmedim ama 6 senelik evliyiz şuan artık daha da beter oldu araba aldık para biriktirip arabayı bana kullandirmiyor bana da alalım diyorum aldırmıyor git kendin al diyor bütün birikimimiz eşimde sadece kenarda bekliyor öyle ev alalım diyorduk tabi bu yaşananlardan sonra boşanma konusu gündeme geldi sen benden boşanacaksin nasıl olsa diye ev de almıyor zaten eve asla bsey almaz evin tüm giderleri ortak yarı yarıya karşılıyoruz fakat ona göre gereksiz bsey alınacaksa git kendin al ben ortak olmam der bir kızım var 2 yaşına girecek yaza ona oda yapmak istiyorum nasıl alırım diye kara kara düşünüyorum. Tek başıma da neye yetisecegimi şaşırdım artık evin ihtiyaçlarını alıyorum arabam yok araba almak istiyorum kendi ihtiyaçlarını ve kızımın ihtiyaçlarını da ben karşılıyorum eşim almaz bsey yani nereye kadar gider böyle bilmiyorum ayrılamıyorum daEvin ihtiyaçlarını karşılıyor evet. Sadece bana karşı çok cimri. Ufacık bişey bile beğensem surat asar hemen küser. Küsme huyundan ayrıca nefret ediyorum zaten. Şimdi bu adamın maddi durumu iyi olmasa gerçekten anlıyıcam ama insanın midesi bulanıyo bu davranışlarından. 4 yıla yakın oldu evliliğimiz. Tek bigün benim için özel bişey yapmamıştır. Ömürde bir çiçek alsa şu kadara aldım diye fiyatını bile söyler.. O sevinci bile kursağımda bırakır. Derdim paradan ziyade değerli olduğumu hissettirmesi aslında.Ama yok ne yazıkki. Benimde malesef öyle bir huyum varki unutamıyorum ya da affedemiyorum sanırım. Gitgide uzaklaşmaya başladım o yüzden. Yaklaşmaya çalıştığında tüylerim diken diken oluyo. Yani işin özeti soğudum. Çok severek heyecanla evlenmiştim oysa. Ama çok soğudum.
Yeni konu açın.Konu açılalı uzun zman olmuş fakat ben yeni gördüm ve cevaplamak istedim aynı sorun bende de var malesef ben de çalışan biriyim eşim çok cimri önceden farketmedim ama 6 senelik evliyiz şuan artık daha da beter oldu araba aldık para biriktirip arabayı bana kullandirmiyor bana da alalım diyorum aldırmıyor git kendin al diyor bütün birikimimiz eşimde sadece kenarda bekliyor öyle ev alalım diyorduk tabi bu yaşananlardan sonra boşanma konusu gündeme geldi sen benden boşanacaksin nasıl olsa diye ev de almıyor zaten eve asla bsey almaz evin tüm giderleri ortak yarı yarıya karşılıyoruz fakat ona göre gereksiz bsey alınacaksa git kendin al ben ortak olmam der bir kızım var 2 yaşına girecek yaza ona oda yapmak istiyorum nasıl alırım diye kara kara düşünüyorum. Tek başıma da neye yetisecegimi şaşırdım artık evin ihtiyaçlarını alıyorum arabam yok araba almak istiyorum kendi ihtiyaçlarını ve kızımın ihtiyaçlarını da ben karşılıyorum eşim almaz bsey yani nereye kadar gider böyle bilmiyorum ayrılamıyorum da
Yeni konu aç ve eve 5 kuruş harcama. Böyle kocam olsa yemeği bile kendime kadar yaparım. Böyle biriyle ne demeye çocuk yaptınız ? İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz. Arabaya şerh koydur hemen. Satamasın, iğrendim resmen ya !Konu açılalı uzun zman olmuş fakat ben yeni gördüm ve cevaplamak istedim aynı sorun bende de var malesef ben de çalışan biriyim eşim çok cimri önceden farketmedim ama 6 senelik evliyiz şuan artık daha da beter oldu araba aldık para biriktirip arabayı bana kullandirmiyor bana da alalım diyorum aldırmıyor git kendin al diyor bütün birikimimiz eşimde sadece kenarda bekliyor öyle ev alalım diyorduk tabi bu yaşananlardan sonra boşanma konusu gündeme geldi sen benden boşanacaksin nasıl olsa diye ev de almıyor zaten eve asla bsey almaz evin tüm giderleri ortak yarı yarıya karşılıyoruz fakat ona göre gereksiz bsey alınacaksa git kendin al ben ortak olmam der bir kızım var 2 yaşına girecek yaza ona oda yapmak istiyorum nasıl alırım diye kara kara düşünüyorum. Tek başıma da neye yetisecegimi şaşırdım artık evin ihtiyaçlarını alıyorum arabam yok araba almak istiyorum kendi ihtiyaçlarını ve kızımın ihtiyaçlarını da ben karşılıyorum eşim almaz bsey yani nereye kadar gider böyle bilmiyorum ayrılamıyorum da