Cimri kocayla hayat geçer mi??

ben öğretmenim canım benimde maaş kartım eşimde duruyor ama bunu sorun yapmıyorum çünkü kredi çektik zaten benim maaşın tamamı krediye gidiyor onun içinde bende durmasınında pek manası yok ama maaş haricinde ücrette alıyoruz o ücret bana kalıyor 400tl kadar ,bunun dışında kredi kartım var eşim sağolsun çok harcama yapmış olsamda niye yaptın ne aldın diye sormaz bile ay başında gidip öder..evde tabi ayrı gayrı olmazda sen evin tüm eksiklerini karşılıyosan,eşinin masrafları için para bırakıyosan yani erkeklik eşinin banka kartını cebinde taşımasıyla olmuyor..bi tane oğlum var eşim ona daha da bonkördür..bazen ben kızarım gereksiz alıyosun diye eşimde olsun ben çocukluğumu yaşayamadım o ne isterse alacam diyor..cimri erkek birazda vicdansız erkek diyorum..aynı okulda çalıştığımız bir arkadaşım var ,kocasının fabrikası var ama bir görün konuşmalarını falan acırsınız..markete gitmiştik çok güzel şeyler gelmiş ben dede nakit az bir para var ama çok beğendim aldım kredi kartıyla bu çoook zengin diye bildiğimiz bayanın ise cüzdanında 10tl para dumur oldum benden borç aldı...sonrada benim kart hep eşimde olur bana günlük 10tl harçlık verir dedi...böyle zenginlik batsın ya ben 3 yaşındaki oğlumla günlük çıkardığımda 10tl harcıyoz nerdeyse

Haklısın böyle zenginlik olmaz olsun. Çocuğundan eşinden esirgeyen çok doğru söylüyosun ki hem cimri hem vicdansız..

Parası olmasa mesela insan elbette müsamaha gösterir ayda 900-1000 tl kazanan biri için böyle kocaman güzel bir buket çiçek yaptırmak ki en az 80-150 arası değişiyor elbette zor yaşam içn daha zaruri ihtiyaçlara para anca yeter ama parası varken de her şeyin hesabını yapan insanlar cidden çekilmez oluyor.

Parası olmasa mesela insan elbette müsamaha gösterir ayda 900-1000 tl kazanan biri için böyle kocaman güzel bir buket çiçek yaptırmak ki en az 80-150 arası değişiyor elbette zor yaşam içn daha zaruri ihtiyaçlara para anca yeter ama parası varken de her şeyin hesabını yapan insanlar cidden çekilmez oluyor.

Zaten ben buna sinir oluyorum. Tabiki maddi durumu iyi olmasaydı böyle bir beklenti içine bile girmezdim. Bilemiyorum belkide bu kadar kendini ezdiren sessiz bi kadın olmak erkekleri bu hale getiriyor. Bence bir kadın gözü kapalı güven duymalı erkeğine. Erkek sahiplenmeli destek olmalı. benim en çok takıldığım konu bu aslında. Bigün işimden ayrılsam bu adam bana asla destek olmaz. Evlilik böyle bişey değilki.. Sanırım biz istisnayız. Böyle bir adamda malesef geldi beni buldu. düşünün aylarca ücretsiz izindeydim. Ben istemeden bi kuruş bile koymuyodu eve.. İstediğim zamanda kırk dereden su getiriyodu. sonrada tek tek soruyordu ne aldın diye.. İnanın böyle bi erkek müsveddesiyle yaşamak çok zor

'' erkeğine gözükapalı güven duymak'' kim istemez ki, ama gel gör ki, güvendiğimiz dağlara karlar yağıyor...

cimrilik yaradanın hiç istemediklerindendir...4 yıllık evlilikte durum buysa, önünüzde ki uzun ve zorlu süreçte yaşadığınız bu olumsuzluklarla ruh sağlığınızı kaybetmek var.... bir de üstüne üstlük Annesiniz! çocuğunuz büyüdükçe işlerde büyüyecek bilemiyorum ne desem... allah yardımcınız olsun...En Büyük KK

Son düzenleme:
'' erkeğine gözükapalı güven duymak'' kim istemez ki, ama gel gör ki, güvendiğimiz dağlara karlar yağıyor...

cimrilik yaradanın hiç istemediklerindendir...4 yıllık evlilikte durum buysa, önünüzde ki uzun ve zorlu süreçte yaşadığınız bu olumsuzluklarla ruh sağlığınızı kaybetmek var.... bir de üstüne üstlük Annesiniz! çocuğunuz büyüdükçe işlerde büyüyecek bilemiyorum ne desem... allah yardımcınız olsun...En Büyük KK

Teşekkür ederim canım. Bekarken en korktuğum şeydi diyebilirim cimri biriyle evlenmek. İşte geldi başıma. Allahtan yeme içme konusunda cimri değil. Bi ona şükrediyorum. Sanırım onun gözüne batan şey benim. Aslında bu tür erkekler evlenmemeli. Keyiflerince tek başlarına yaşamalılar.

Evet eşim ne yazıkki cimri bir adam. Hayatımda en korktuğum şeylerden biri cimri biriyle evlenmekti. Ne yazıkki başıma geldi. Nişanlıyken anlamadım hiç. Maddi durumu çok iyi. Hiçbir sıkıntı yok yani. Hani kazancı iyi olmasaydı gerçekten anlardım neden böyle davrandığını. Ama gerçekten maddi hiçbir sorun yok. Ama bana asla bişey almaz. eli gitmez yani. Bende çalışan bi bayanım. Ne yapıyorsam kendi kazancımla yaparım. Bi özel günde bile asla bişey almaz. Belki sırf bu yüzden insan eşinden soğumamalı ama inanın arkadaşlar o kadar soğudumki eşimden.. Bana yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum. Bikaç huyu daha var sevmediğim belki hepsi bi araya gelince soğudum adamdan bilemiyorum. Ama cimri oluşuda çok büyük bir etken.. Ayda yılda bir ufacık bişey istesem kavga gürültü çıkarır hemen.. Küser günlerce konuşmaz..Üzülüyorum neden böyle diye. Ama değişmeye niyeti yok. Yani insan karısından sakınırmı hiç bunları ya.. Evlendiğimizden beri tek bir özel günümüzü kutlamadı.. Sırf hediye almasın diye.. böyle bir adam işte. Beni korkutan durum şu. Bu yüzden ondan çok soğudum. Bana dokunmasını bile istemiyorum artık.. elimde değil çok soğudum. Evliliğimizin çatırdamasından korkuyorum bu konu yüzünden.. Çok fazla soğudum. Benim yerimde olsanız siz nasıl davranırdınız...
Görücü usulü mü yoksa aşk evliliği mi, yani hiç mi flört etmeniz nişanlı iken bile mi yani gezmediniz tozmadınız. sevgiliye normalde devamlı hediyeler alınır. yemeğe çıktığınızda anlardın zaten cimri mi diye. mesela şık bir yere pahalı yiyecekler yemekten korkuyorsa cimridir.
parası gayet iyi ise ve bunun yanında normal kalan şeylere harcarken üzülüyorsa hemen anlardın ya cimri diye. sana pahalı hediyeler almadıysa nişanlı iken sevgili iken çiçekler güller getirmediyse cimrdir. sinemaya gitmediyseniz , sana pahalı giysiler almadıysa cimridir. ben cimri insanı şıp diye tanırım etrafımda var da neyse ki eşim çok cömert benim gibi.

Görücü usulü mü yoksa aşk evliliği mi, yani hiç mi flört etmeniz nişanlı iken bile mi yani gezmediniz tozmadınız. sevgiliye normalde devamlı hediyeler alınır. yemeğe çıktığınızda anlardın zaten cimri mi diye. mesela şık bir yere pahalı yiyecekler yemekten korkuyorsa cimridir.
parası gayet iyi ise ve bunun yanında normal kalan şeylere harcarken üzülüyorsa hemen anlardın ya cimri diye. sana pahalı hediyeler almadıysa nişanlı iken sevgili iken çiçekler güller getirmediyse cimrdir. sinemaya gitmediyseniz , sana pahalı giysiler almadıysa cimridir. ben cimri insanı şıp diye tanırım etrafımda var da neyse ki eşim çok cömert benim gibi.

Canım bizim tanışmamız ve evliliğimiz arasında bikaç ay var sadece. Severek evlendik ama kısa süreli bi tanışmaydı. Öyle hediye falan almadı ama yeme içme konusunda çok cömertti. Genelde çiçek almıştır o kadar. Bizim nikah kıyıldıktan sonra düğün oldu. Zaten o zaman anladım ne cimri olduğunu. düğün alışverişinde gerçek yüzlerini gösterdiler. Anneside çooook cimridir. Demek genetik oluyomuş böyle şeyler... Cimri adam hiç çekilmiyor gerçekten ama işte başıma geldi naparsın......

cimri adammı görme yüzünü...

benim eski nişanlımda çok cimriydii öylekii miğdem bulandı artık...

ameliyat oldum hastanede bi deodorant istedimm getirmedi..kızkardeşimle markete gitmişler ya yarısı boş çıkıo bunların demiş.. insan evladı vereceğin 5 tl bişey boş çıkıosa çıksın hastanede yatan nişanlın istemiş senden :KK4::KK4:
6 ay nişan boyunca bi senemaya gitmedik... doğru düzgün bi yemek yiyemedik...

bi tektaşı alamadı.. doğumgünü hediyesi telefon alacaktı bende çok istydm dokunmatik olsun telefonum diye gezdik gezdik o kadar hiç biyerde eli cebine gidipte alamdı ... ne oldu ayrıldım ben aldım kendime...
bu arada nişanlımda eskii tabii bende kamuda mühendisiz hani maddi sıkıntı yoken yaşadım bunları...
oo benimki kendine bile alamazdı onuda ben ödeyim isterdi...

ben hastanedeyken kuzenim bir poşet doldurmuş çikolata getirmiş bu geldiğinde o poşeti gördü ya dioki bunlardan birazını bi akrabası var onun çocuklarına götrym dio :KK52:
hastanede şu buzlukda satılan çikolatalar varya adı aklıma gelmedi şimdi o gündürde yemyrm zaten onları çek seveerin ondan istedim 1 tane almış geldi eline :KK53:

forumda gezerken bi çanta beğendim çanta 12 tl şunualalım dedim ben alcam oda değil yaa gezelim sonra alalım dedi kkendime almamı hiç istemezdi..

pınar79 nickli arkadaşın dediği gibi aslında evlendikten sonra değişmiolar ama biz konduramyrz..kendimiz gibi göryrz evlenmeden hiç aksi aklımıza gelmio..

ben sonuç olarak sadece cimriliğide yoktu , patavatsızlığı ,görgüsüzlüğü,saygısızlığı hepsi toplanınca sağlamasını yapınca terkettim onu...

zor günler geçirmeme rağmen iiki ayrılmışım diorumm:KK9:

konu sahibi arkadaşım kısa sürede evlenmiş olmanız eşinizi tanımamanız açısından şansızlık olmuşş...inşş değişir düzelir diycemm ama o ceplerindeki akrep onları yemeden düzeleceklerine inamyrm...sen kendine dikat ett bu sorunlardan dolayı ruh sağlığını bozma...

Son düzenleme:
cimri adammı görme yüzünü...

benim eski nişanlımda çok cimriydii öylekii miğdem bulandı artık...

ameliyat oldum hastanede bi deodorant istedimm getirmedi..kızkardeşimle markete gitmişler ya yarısı boş çıkıo bunların demiş.. insan evladı vereceğin 5 tl bişey boş çıkıosa çıksın hastanede yatan nişanlın istemiş senden :KK4::KK4:
6 ay nişan boyunca bi senemaya gitmedik... doğru düzgün bi yemek yiyemedik...

bi tektaşı alamadı.. doğumgünü hediyesi telefon alacaktı bende çok istydm dokunmatik olsun telefonum diye gezdik gezdik o kadar hiç biyerde eli cebine gidipte alamdı ... ne oldu ayrıldım ben aldım kendime...
bu arada nişanlımda eskii tabii bende kamuda mühendisiz hani maddi sıkıntı yoken yaşadım bunları...
oo benimki kendine bile alamazdı onuda ben ödeyim isterdi...

ben hastanedeyken kuzenim bir poşet doldurmuş çikolata getirmiş bu geldiğinde o poşeti gördü ya dioki bunlardan birazını bi akrabası var onun çocuklarına götrym dio :KK52:
hastanede şu buzlukda satılan çikolatalar varya adı aklıma gelmedi şimdi o gündürde yemyrm zaten onları çek seveerin ondan istedim 1 tane almış geldi eline :KK53:

forumda gezerken bi çanta beğendim çanta 12 tl şunualalım dedim ben alcam oda değil yaa gezelim sonra alalım dedi kkendime almamı hiç istemezdi..

pınar79 nickli arkadaşın dediği gibi aslında evlendikten sonra değişmiolar ama biz konduramyrz..kendimiz gibi göryrz evlenmeden hiç aksi aklımıza gelmio..

ben sonuç olarak sadece cimriliğide yoktu , patavatsızlığı ,görgüsüzlüğü,saygısızlığı hepsi toplanınca sağlamasını yapınca terkettim onu...

zor günler geçirmeme rağmen iiki ayrılmışım diorumm:KK9:

konu sahibi arkadaşım kısa sürede evlenmiş olmanız eşinizi tanımamanız açısından şansızlık olmuşş...inşş değişir düzelir diycemm ama o ceplerindeki akrep onları yemeden düzeleceklerine inamyrm...sen kendine dikat ett bu sorunlardan dolayı ruh sağlığını bozma...

Aslında belkide bu bi tür hastalıktır. Dışardan bakınca öyle itici duruyolarki bu tür adamlar nasıl göremiyorlar kendilerini hiç anlamıyorum. O yüzden belkide ellerinde değil diye düşünüyorum bazen ..Bi tür hastalık yani. Ben aslında düğün alışverişi zamanında anlamıştım ama iş işten geçmişti artık nikah falan kıyılmıştı. Şu an ben ne mi yapıyorum bu adamla. Eve bir ekmek bile almıyorum. Maaşımı kendime bi de çocuğuma harcıyorum. Asla tek bi faturayı bile ödemiyorum. Bi ona da alıştırsam zaten herşeyi bana aldırır.Hediyeden falan çoookkkktaaaaaaannn geçtim zaten. eli titriyo.Yüzünün rengi soluyor ima ettiğim zamanlarda dahi. Almayı bırak yani ima etmem bile yetiyor.. Ne kadar itici olduklarının farkında değiller demekki. Ama şunu söyliyebilirim bir erkeğe gerçekten yakışmıyor yaaa. Hani erkeğin bi duruşu falan olmalı .. Yakışmıyor

Su anda burda saat sabahin 5i ve ben aglamaktan gozlerim sis uyuyamazken bu konuyu okudum ve ne kadar aci halimiz, yozlasmisiz, ne cok kadin varmis bu dertten muzdarip gorunce bir kere daha uzuldum :KK43:
Ben 3 aylik evliyim, esimle tanistiktan bir sene sonra nisanlandik, 2.senemizde de evlendik. Benim simdiye kadar bu durumu anlayamamam normal sanirim, cunku 2 yil boyunca o amerikada ben turkiyedeydim, hergun telefon msn vs, ayrica 2 sene icinde 3 kez de TRye geldi gorustuk. Ve uzaktan kesinlikle bir iliski yurutulemeyecegine inanmama ragmen, gayet guzel gecindik ve nihayetinde de evlendik ve amerikaya yerlestik. Ben liseden beri hem okuyup hem calistim, 6 yillik bankacilik kariyerime de onun icin son verip ailemi, minicik kardesimi, cevremi kisaca herseyimi birakip buraya geldim. Tam olarak cimrilikmi yaptigi sey henuz anlayamadim ama defalarca tekrarlandigi icin artik cok zoruma gidiyor ve yolun basindayken ne yapmam gerektigi konusunda yardimci olabilirseniz cok sevinirim, belki simdiden dogru biseyler yapabilirsem cozum bulabiliriz, yoksa boyle omur gecmez..
Biraz uzun olabilir yazacaklarim ama burda derdimi anlatabilecegim kimsem yok, turkiyeden kimseyi arayipda akillari bende kalsin istemiorum. Sabriniz icin simdiden tesekkurler..
Oncelikle sunu soyliyim alisveristen nefret eden nadir kadinlardan biriyim :) tum kiz arkadaslarim sen nasil kizsin der, bi ihtiyacim varsa hemen 1-2 dukkana girer alacagimi alir cikarim, cok sikiliorum magaza magaza dolasip gereksiz seyler almaktan. Birde kendimi bildim bileli ihtiyactan fazlasi israftir diyerek sinirlandirmisimdir hep kendimi.
Esimin bana karsi bu tavrini ilk defa nisanliyken 15 gunlugune amerikaya yanina geldigimde hissettim ama 12 yil burada yalniz yasamis bir erkek icin alismanin zor olacagini dusunerek hosgordum ve hicbisey belli etmedim.
Yanina geldigim ve kaldigim sure boyunca bana en ufak bir hediye bile almadan gonderdi, alisveris icin girdigimiz magazalarda kendine bisey bakacaksa saatlerce durdu ama ben biseye bakarken 5 dk tahammulu yoktu, kendi paramla aldigim halde.. Evlendikten sonra 4-5 ay calisma iznim cikana kadar ise giremeyecegimi ikimiz de biliyorduk, tabi bu benim icin cok endise verici oldu, babamdan bile para istememisken esim de olsa baska birinin eline bakmak benim icin zaten zordu ama onunda erkek olarak sorumluluklari oldugunu ogrenmesi gerektigini dusunerek kendimi hazirladim. Ilk zamanlarimizdan evimizi yerlestirmek icin yapmaya basladigimiz zorunlu alisverislerde bile surekli ufleyip pufleyen, benden onde gidip hadi hadi yeter die sikistiran bir adamla karsi karsiyaydim. Hep espriyle gecistirdim, onun da ciddi olmadigini dusundum. Bu arada bu baskilar yuzunden sifir evi eksik gedik 3 gun icinde alip yerlestirdim. Mutfaga biseyler alinmasi gerekenleri soledigim de a o nezaman bitti ne cabuk vs soylenmeler, markete girdigimizde biseye elim uzandiginda gozum gittiginde yuzunu eksitmeler, ne gerek var hadi, o cok pahaliymis birakalim, (evin ihtiyaclari yiyecek icecek gibi seyler tabi bunlar kendime ozel hicbirsey almadim simdiye kadar) ama kendi cani ceken seyi fiyatina hic bakmadan alir..
Hep sustum dikkate almadim tamam zamanla alisacak dedim ama bigun kasada ya necok sey aldik bak bu kadar tuttu deyip ciddi ciddi soylenince bende cok uzuldum bogazima bi dugum oturdu sanki ve dayanamadim aglamaya basladim, hemen sarildi aglama dayanamam benim sana canim feda vs, bu olaydan sonra bikacgun hicbisi isteyemedim, dilim varmadi, evde ne varsa onlarla yemek yaptim ramazanda, bigun kendi cani bisi cekti evde yok dedim nie solemiyosun alayim hemen baska ne lazim deyince tamam dedim yine. kotu niyeti yoktur.. Bu aksam da ilk defa kendim icin bisi isteme cesaretinde bulundum, neyse gittik ve biseye elim uzanmisti ki yine ayni tavirlar, ben kasaya gidiyorum hadi hadi' deyip yuzu degisince artik dayanamadim hicbisi almiyorum bunu kacinciya yapiosun deyip ciktim marketten.. Eve geldigimizde gerekcesi ben sevmiyorum alisverisi hemen cikmak istiorum o yuzden, sen yanlis anliosun oldu, ama kendine bisey alacagi zaman inanin saatlerce vakit geciriyo, sanki ben bayiliyorum, cok merak ediyorum alisveris seven biri olsam biz hic anlasamayacakmisiz.. Ben trde calistigim sure boyunca ozellikle son zamanlarda ailemin durumu pek iyi olmadigi icin hem kendime hem aileme baktim, aysonlarini zor getirirdim, gerekirse borc alirdim ama elime bakan insanlarin gonulleri kirilmasin die boyle en ufak yanlis hareket yapmamaya calistim, ve simdi burda issiz, parasiz, butungun evde, esime muhtacken bu tavirlarini gormek beni cok uzuyor, bide eve gelip ben surat asinca allah kahretsin dedi, sonra da ben aglarken arkadaslariyla maca gitti, giderken de disari gidiorum yolda bana bisi olursa uzulursun deyip barismaya calisiyo :KK43: Icimden hic konusmak gelmio, cok zoruma gitti kalbim kirildi, oyle zorki gurbette kimsenin olmayip birine muhtac olmak, aldigin en ufak seyde ne tepki verecek die korkup cekinmek.. Bisure hic konusmayip, ekmek su dahil hicbisi istememeye karar verdim tabi anlarsa.. Insaallah ise baslayinca da ona muhtac olmayacagim ama ben bu davranislari nolursa olsun erkek durusuna yakistiramiorum, ya calisan bi kadin olmasaydim :KK43: Kendi ailemde de hic bole seyler gormedigim icin ne yapacagimi sasirdim, henuz yolun basindayken bu sorunu cozmek istiyorum ama ne yapacagimi kendimi nasil ifade edecegimi bilemiyorum, sizce ne yapabilirim cok yardima ve duaya ihtiyacim var.. :KK43: (bu arada hamile oldugumdan suphe ediyorum napicam bilmiorum :KK43:

cimri erkekle yaşamak zordur bazen benim kocanın da cimrilik yapası tutar ama bizde borç çok şartlar müsait değil bu nedenle gözümde büyütmüyorum fakat kocama kızdığım zamanlar da oluyor:KK23:sen eşimden soğudum bana yaklaşmasını bile istemiyorum demişsin aslında senin yapacağın belli canım hakkında hayırlısı olsun:KK31:

Evet eşim ne yazıkki cimri bir adam. Hayatımda en korktuğum şeylerden biri cimri biriyle evlenmekti. Ne yazıkki başıma geldi. Nişanlıyken anlamadım hiç. Maddi durumu çok iyi. Hiçbir sıkıntı yok yani. Hani kazancı iyi olmasaydı gerçekten anlardım neden böyle davrandığını. Ama gerçekten maddi hiçbir sorun yok. Ama bana asla bişey almaz. eli gitmez yani. Bende çalışan bi bayanım. Ne yapıyorsam kendi kazancımla yaparım. Bi özel günde bile asla bişey almaz. Belki sırf bu yüzden insan eşinden soğumamalı ama inanın arkadaşlar o kadar soğudumki eşimden.. Bana yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum. Bikaç huyu daha var sevmediğim belki hepsi bi araya gelince soğudum adamdan bilemiyorum. Ama cimri oluşuda çok büyük bir etken.. Ayda yılda bir ufacık bişey istesem kavga gürültü çıkarır hemen.. Küser günlerce konuşmaz..Üzülüyorum neden böyle diye. Ama değişmeye niyeti yok. Yani insan karısından sakınırmı hiç bunları ya.. Evlendiğimizden beri tek bir özel günümüzü kutlamadı.. Sırf hediye almasın diye.. böyle bir adam işte. Beni korkutan durum şu. Bu yüzden ondan çok soğudum. Bana dokunmasını bile istemiyorum artık.. elimde değil çok soğudum. Evliliğimizin çatırdamasından korkuyorum bu konu yüzünden.. Çok fazla soğudum. Benim yerimde olsanız siz nasıl davranırdınız...

yazdıklarınızda kendimi gördüm, 1 yıl oldu evleneli böyle hayat geçermi diye düşünmekten mahvoldum.

Merhabalar
Çok zaman geçmiş ama cimri koca diye aratinca gördüm paylasimini.sanırım benim de dayanacak halim kalmadı kocamın cimriligine.aynen senin yazdığın gibi h
içbir özel günümde en ufak bir hediye görm unedim. Zorla serle bir yemeğe çıkarsa kavga eerek dönüyoruz. Zaten bi yere çıkarmayı da sevmez. Kendim çalışıyorum Allahtan. Ama üçüncü çocuğm doğumundan beri iki yıldır izindeyim. Parasizim ne zamandır.kartı var bende çünkü market alışverişni ben yaparım. Onun dışında eve birşeyler aalınca bozulur. Ama işleri çok yoğun bana saramiyo. Geçenlerde uç parça kıyafet almıştım.. 250 TL aglatti hüngür hüngür. Gittim iade ettim ağlayarak.

Yazamıyorum telefon çok iğrenç . arkadaşının ikinci el telefonunu aldı bana. 250 liraya.ben mal kıymeti bilmezmisim bana çökmüş bile..bilgisayarına dokununca kıyamet kopuyor.. Hani olmasa anlatacağım. Ama bi evimiz bi ev alacak parası geride. Arabası arsası ufak tefek.. Ben de mühendisin devlette düşün.. Basliycam yakında zaten ise..dayanamıyorum bi de evde çok zaman suratını görmek istemiyorum..
Bugün çocukları doktora goturduk. Çıkışta hadi tavuk döner yiyelim dedik ucuz olsun yüreğine inmesin diye.. Öyle kro biyere götürdü ki agliycaktim..hani kibirden değil ama yediğim yer biraz içime sinmeli..yoksa bana hem dilenciyle sunla bunla muhatae oluyorsun diye kızar alçakgönüllü olmama..ama yemeğe götürünce en aptal yeregoturuyo 3 lira eksik ödemek için.. Artık midem bulandı gerçekten.. Yemin ediyorum Q ! boylu poslu alimli kadınım yani herkes öyle söyler nasıl beğendim bu adamı diye..huyu iyi olsaydı.. Lafa gelince çok sever ama cimrilik hastalığı var.mali da çok kıymetlidir ufak tefek şeylerden huysuzluk çıkarır kavga eder. Sonra da vay soguksun yanıma gelmesini..bay odun musun bilmem ne..
Allahtan ben çocuklarımı elimden geldiğince eksik bırakmıyorum da yiyo içiyor geziyor tozuyorlr..ooff çok zor..imtihan işte. Çok dua etmeliyiz. Allah kurtarsın bu cimrilik huyundan ne diyeyim daha

Aslında mesele cinrilikten öte... Size deger versin istiyorsunuz. Zira özel olduğunuzu hissettirmesi için paraya lüzum yok

X